Şimdi Ara

GALERİCİLER BAKABİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.Sizden aydınlatmanızı istediğim konu şudur abilerim.Üniversite son sınıf öğrencisiyim güzel bir şirkette kendi isteğimle Staj'a başladım.2 ay sürecek bu stajımda asgari ücret (891 tl) +Sigorta yapılacak.Normal staj gibi değil yani.Süreli iş sözleşmesi imzaladım.03.07.2014-03.09.2014 tarihleri arası geçerli olacak.İnternette gördüğüm ilanlarda banka kredisi kullandırılır yazılarını görüyorum.Şimdi kendi imkanlarımla kefilsiz olarak kredi kullanabilir miyim ? İstediğim tutar ve vade 5.000 tl 36 ay vade.Aylık 177 tl ödeme oluyor bu durumda.Daha fazlasına maalesef gücüm yetmiyor.Bu şartlar altında bu tutarda ve vadede kredi kullanımı mümkün müdür ? Eğer bunun sonucu olumsuz çıkarsa.500 tl peşinat 200tlx10 ay şeklinde 2500tl'lik araç alabilir miyim ? Galeriler buna yanaşır mı ? Teşekkür ederim.

• Ben galerici değilim ama galericiler söylediğin mebladaki araçlarla uğraşıcaklarını zannetmiyorum. Birde banka işe yeni girdiğin için kredi vermiyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Ben galerici değilim ama galericiler söylediğin mebladaki araçlarla uğraşıcaklarını zannetmiyorum. Birde banka işe yeni girdiğin için kredi vermiyebilir.

Galerilerde araç görüyorum hemen hemen bu fiyat aralığında ancak dediğiniz gibi banka durumu neticenin ibresini olumsuza doğru bir hayli kaydırıyor.Fakat bir galericiyle mesajlaşmam sonucu sigorta olduğu takdirde bir şeyler yapabiliriz demişti.Tabi bu özel şartlar genel şartlar için ne kadar uygundur burasını bilemiyorum.Buradan çıkacak netice yüzlerce üni. öğrencisine belki bir yol gösterebilir bu hususta da konu faydalı olabilir diye düşünüyorum.Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEDİSİ OLANLAR BAKABİLİR Mİ??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.