Şimdi Ara

Galeriden '0' Jetta 1.6 TDI DSG fiyat çok uygun alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum sitede çok uygun fiyata ekstra donanımları olan Jetta buldum fakat galericiler hakkındaki görüşler de herkesçe malum olduğundan sizlerle paylaşıp durum değerlendirmesi almak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-tescilli-0-km-yeni-jetta-1.6tdi-comfortline-tipr.dsg-firsat-200381372/detay

• 80 bin lira meksikalı jetta'ya vermek

bence yanlış seçim olur, başka alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 16 Şubat 2015; 14:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

80 bin lira meksikalı jetta'ya vermek

Araç Meksika dan mı ithal ? Siz ne önerirdiniz 80 bine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharismatiC

quote:

passattan bile daha keyifli bir araç sürüş konusunda plastik malzemeye takılmıyorsanız her türlü alınır ama highline alın alacaksanız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-antares-ten-2014-0-km-jetta-1.6-tdi-dsg-highline-sunroof-lu-200558687/detay

yanlız dikkat edin dolu hasarlı araçlardan olmasın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 16 Şubat 2015; 14:46:57 >

• O paraya premium donanım corolla, elegance donanım octavia, icon donanım fluence, otomatik şart değilse titanium focus, cosmo astra alınır.

Saydıklarımın hepsi jettadan daha donanımlı araçlar. Jetta ile eş değer donanımda almak isterseniz de alt donanımları çok daha uyguna alınır.

Lpg'ye sıcak bakılıyorsa civic premium otm lpg alınır, 20bin cepte kalır.

Golf ve jettalar ikinci elde çok zarar ettirmeye başladı kazık fiyatlarından dolayı. Galeriler bile liste fiyatından 4 - 5 bin daha uyguna satıyor. Oto fiyatları hızlı artarken ve insanlar jetta kuyruğunda beklerken galeriler liste fiyatından daha pahalıya satıyordu.

İkinci el golf jetta ilanlarına bakarsanız 30bin km'de sıfırından 15bin uygun fiyatlı golfler, jettalar bulabilirsiniz. Bu mu ikinci eli iyi olan araç?

Sıfır 85bin olan dsg golf jetta ikinci elde 70binlere gider.

Yani dizel otm golf, jetta almayın. Octavia, leon alsanız bile daha az zarar edersiniz.

• O paraya 320d alinir.DSG faktorude olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisinin tipi daha iyi. Bu ne böyle... Bu parayı hayatta vermem. Kişisel bişey...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOMBO KRALI

quote:

quote:

passattan bile daha keyifli bir araç sürüş konusunda plastik malzemeye takılmıyorsanız her türlü alınır ama highline alın alacaksanız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-antares-ten-2014-0-km-jetta-1.6-tdi-dsg-highline-sunroof-lu-200558687/detay

Makyajsız kasa bu

• araç eski kasa illa highline full dsg alacaksan 5000 fazla verip yeni kasa bak
  • quote:

bence yanlış seçim olur, başka alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.

Sadece jetta degil.

Comfort paketinde ozellikler iyice sismis. Highline ye bir sey kalmamis. (Bu durumda highline almak sacma)

Arac dizel.

Arac otomatik vites.

Piyasaya gore normal fiyat. Bu ilan oldukca uygun fiyatli.

Benim favorim yine 1.2 tsi comfortline manuel 60900 tl.

• Kısa zamanda servisle haşır neşir olunmak isteniliyorsa,
    Acaba dsg mi ısındı, yolda bırakır mı, biraz daha mı narin kullansam die pinpiriklenmek isteniliyorsa,
    Evet DSG en uygun tercih.
    Hem de bu fiyata..
  • İlgi ve alakanız için teşekkürler.
    Ben aslında şunu merak ederek bu konuyu açtım; 0 km bile olsa galeride 3 kağıt olur mu, bu kadar donanıma nasıl böyle uygun fiyat çekmişler onu çözemedim. Bu adamlar bundan para kazanacak sonuçta. Bayiden bayağı aşağı bir fiyat bu.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Malum sitede çok uygun fiyata ekstra donanımları olan Jetta buldum fakat galericiler hakkındaki görüşler de herkesçe malum olduğundan sizlerle paylaşıp durum değerlendirmesi almak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-tescilli-0-km-yeni-jetta-1.6tdi-comfortline-tipr.dsg-firsat-200381372/detay

80 bin tl ??? jetta için ??? çokkmu uygun ???

Hahaha yav yapmayın etmeyin.. Yazık günah bu paraya bu rezil araba..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.