Şimdi Ara

galeriden araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bana 30 dk metrobüse yürüme mesafesi olan evi metrobüse 5 dk diye yutturmaya çalışan emlakçıya gelsin bu sözlerin hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın kardeşim neden bu galericilerden araba alıyorsunuz hala gram anlamış değilim. Biliyorsun bu adam bu arabayı 50 ye aldı sana 53 e satıyor. Neden 3 bin lira galericiye para kazandırayım ki? Bu zamana kadar galericiden araç almadım. İnşallah almamaya devam edeceğim.
    Malüm sitede Değişeni ve boyası olup altta seçenekte belirtmediyse veya bilgi için arayın deyip telefonda bin yalan söyleyen tiplerin araçları isterse 20 bin lira karlı araç olsun o arabayıda almam!
    İnsanlar bazen bir şekilde toplum bilinciyle ders vermeli...
    Biz böyle koyun gibi davranırsak bizi güden çoooook olur çok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feda0034

Almayın kardeşim neden bu galericilerden araba alıyorsunuz hala gram anlamış değilim. Biliyorsun bu adam bu arabayı 50 ye aldı sana 53 e satıyor. Neden 3 bin lira galericiye para kazandırayım ki? Bu zamana kadar galericiden araç almadım. İnşallah almamaya devam edeceğim.
    Malüm sitede Değişeni ve boyası olup altta seçenekte belirtmediyse veya bilgi için arayın deyip telefonda bin yalan söyleyen tiplerin araçları isterse 20 bin lira karlı araç olsun o arabayıda almam!
    İnsanlar bazen bir şekilde toplum bilinciyle ders vermeli...
    Biz böyle koyun gibi davranırsak bizi güden çoooook olur çok..
    Keşke 3000 lira olsa. Yukarıdaki mesajlarda 42-43 gibi verdi arkadaşım diyor. 10.000 lira karla satıyor.

• yazık yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • feda0034 F kullanıcısına yanıt
    Hocam dalga mi geciyorsunuz ? Bir galerici 3000 lira kâr için kendini yormaz sektorde olan biri olarak söylüyorum bunu :) Ayrica 42 43 e almış galerici arkadaşında dediği gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldplay3517 -- 6 Şubat 2019; 2:51:13 >
  • 09ABS424

09 ABS 424

09 ABS424

09ABS 424

kilometresi düşürülmüş araç
    DİKKAT!

• Buda galeriden olmayan versiyonu.28.000 hasar kaydi var diyo telefonda israrla sorunca.arac active ve en bos modeli,ilana koyduklari 5664 sorgulamasi otomatik sanzumanli ve comfort modeli bir araca ait,bunada,ayni aractan kardesimse de var,yanlislikla.onun sorgulama fotosu konmustur gibi cok.tatmin edici cevaplar veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 6 Şubat 2019; 13:31:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-dizel-garaj-araci-2012-citroen-c.4-1.6-h-di-44-750-655823540/detay

Buda galeriden olmayan versiyonu.28.000 hasar kaydi var diyo telefonda israrla sorunca.arac active ve en bos modeli,ilana koyduklari 5664 sorgulamasi otomatik sanzumanli ve comfort modeli bir araca ait,bunada,ayni aractan kardesimse de var,yanlislikla.onun sorgulama fotosu konmustur gibi cok.tatmin edici cevaplar veriyorlar.
    bu aracı favorilerime almıştım. derhal çıkarıyorum. teşekkürler uyarı için...

• quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

bu aracı favorilerime almıştım. derhal çıkarıyorum. teşekkürler uyarı için...

Alıntıları Göster
    Rica ederim bizde kardesim icin dusunmustuk,ama,biraz detayli sorunca maalesef olayin rengi degisti.

• galeriden araba

araba alma arifesindeyim bu yapılan gerçekse .....
  • Devletin, Bu dolandırıcıyı ticaretten Men etmesi gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.