Şimdi Ara

galeriden araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Merhaba dh ailesi. Linkteki araba arkadaşımdan alındı. Kilometresi ise 200.000 i geçmişti. Nasıl olmuşsa 180.000 e düşmüş. Arabayla ilgileniyorsanız uyarmak istedim. Ayrıca arabada subap sorunu vardı. Alıcılara söyler mi bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugla48matci -- 3 Şubat 2019; 23:15:36 >

• Bu ülkede Galericilik ve Emlakçılıktan daha güzel meslek yok.

Yalan bu mesleklerin olmazsa olmazı. Kursu felan varsa mutlaka yalan söylemeyi öğretiyorlardır.

Galericilerin sattığı arabaların tamamı hatasızdır, emsalsizdir. Sigorta tarafından şişirilmiş hasar kaydı vardır. Etek altı 3-5 parça boyalıdır. 4 olmaz. 3 mü 5 mi o da belli değil. 3 veya 5. KM kesinlikle orjinaldır. Sektörde yıllardı ayakta duran namuslu satıcılardır.

Emlakçıların sattığı/kiraladığı bütün evler dükkanlar metroya, otobüse, camiye, markete, fırına, pazara, okula yakındır. Hepsi şehrin en güzide bölgesinde, 24 saat güneş alan, çok kullanışlı, 1. sınıf malzeme kullanılmış dairelerdir.

Bir delikanlı da çıkıp demez ki "araba takla atmış komple boyalı macunlu hasar kaydı var", "evimiz güneş almıyor, metroya uzak"

Yalan ağzına yuva yapmış bunların.
  • Vay ş......vay bunları Atacan müebbet hapse vesselam
  • Geri geri türkiye turuna çıkmışlar lütfen esnafımızı karalamayalım

Peki arkadaşınız kaça sattı ?
  • ya bari resimler arasına km'yi yakından çekip koyma utanmaz adam.
  • ahlaksız herif... ee ekmek parası değil mi sonuçta
  • Esnaflık
  • Km orijinal de olsa 53 bin verilir mi ya yazıl günah o paraya.
  • 09ABS424

09 ABS 424

09 ABS424

09ABS 424

Alacak adam inşallah google plakayı aratır diyelim başkada yapacağımız birşey yok :(
  • Çakalın sübap sorununu söylemeye pek niyeti yok. Motor yürüyen sorunsuz yazmış.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    42-43 aralığı bir fiyata satmıştı.
  • İlanda eğer kilometre kadranı 1 veya daha fazla fotoda vurgulanıorsa uzak durulur.
  • Arkadaşınız direkt olarak galeriye mi sattı ? Eğer öyleyse galeri bu kmyi oynadı diğer araçlara da yapıyordur ismini de yazalım googledan arayanlar görür
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Evet direkt galeriye satmıştı. Arkadaşım muayeneye 180.000 de girmiş. Galerici de ona göre ayarlamış işte.
  • Haram zehir zıkkım bunların yediği ictigi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mugla48matci

Evet direkt galeriye satmıştı. Arkadaşım muayeneye 180.000 de girmiş. Galerici de ona göre ayarlamış işte.
    O zaman gecmis olsun.garibanin birinin cani yanacak maalesef.seref yoksunlari,artik km bilgileri gorunuyo diye,yeni taktik gelistirmisler.180.020 yapsa kimse gikini cikaramaz.adam muayeneden sonra binmedim,yatti arabam dese,kimse aksinin ispat edemez,etmeyede ugrasmaz.maalesef ulkede ahlak,vicdan,allah korkusu,kul hakki,milletin belirli gunlerde,birkac saatligine aklina gelen deger oldukca daha cok garibanin cani yanar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Esnaflık
    sorsan en iyi müslüman bunlardır
  • mugla48matci M kullanıcısına yanıt
    Cevher otomotiv aydın opel astra
    Aydın cevher otomotiv
    Gibi anahtar kelimeleri yazalım bu galeriden alacak arkadaşların haberi olsun
  • Galeriden araba keraneden kız almaya benzer.
    Galericinin cenazesine bile gidilmez ölüsünü görsen yolunu değiştirmek lazım.
  • Şikayet ettim ilanı. Siz de şikayet edin arkadaşlar. Not olarak da km düşürülmüş araç olarak düştüm.
    Ben de araba alma arifesindeyim. Aramalarda direkt elliyorum galeri seçeneğini sadece sahibinden seçili bakıyorum. Sahibinden olanlar da al sat yapıyor çoğu biliyorum ama bir nebze de olsa kullanıcı daha çok denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 5 Şubat 2019; 10:37:53 >
  • Bu ülkede Galericilik ve Emlakçılıktan daha güzel meslek yok.

Yalan bu mesleklerin olmazsa olmazı. Kursu felan varsa mutlaka yalan söylemeyi öğretiyorlardır.

Galericilerin sattığı arabaların tamamı hatasızdır, emsalsizdir. Sigorta tarafından şişirilmiş hasar kaydı vardır. Etek altı 3-5 parça boyalıdır. 4 olmaz. 3 mü 5 mi o da belli değil. 3 veya 5. KM kesinlikle orjinaldır. Sektörde yıllardı ayakta duran namuslu satıcılardır.

Emlakçıların sattığı/kiraladığı bütün evler dükkanlar metroya, otobüse, camiye, markete, fırına, pazara, okula yakındır. Hepsi şehrin en güzide bölgesinde, 24 saat güneş alan, çok kullanışlı, 1. sınıf malzeme kullanılmış dairelerdir.

Bir delikanlı da çıkıp demez ki "araba takla atmış komple boyalı macunlu hasar kaydı var", "evimiz güneş almıyor, metroya uzak"

Yalan ağzına yuva yapmış bunların.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.