Şimdi Ara

GALERİLER NE YAPMAK İSTİYOLAR ANLAYAMIYORUM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAZADA 2 ALMAK İÇİN ÇIKTIM BU GÜN AMA GELERİLERDE ARAÇ YOK ANLAYAMADIM NE YAPMAK İSTİYOLAR İZMİR'DEYİM DİĞER ŞEHİRLERDEN YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA SEVİNİRİM.....

• Özellikle birşey yapmıyoruz valla..ÖTV indiriminden sonra araba kalmadı. Kalanlarda son otomatik vitesli Mazda 2'ler... İlgilenirseniz yardımcı oluruz.
  • işin garip tarafı mazdanın web sitesinde mazda 2 yok bakıyorum ama bi türlü göremedim.. ellerinde olmadıklarından dolayımı yok diyorlar.. izmirde servisine gitseniz neden galericiye gidiyorsunuzki

dün mazda 2 yi yakından incelemiştim.. gerçekten fiyatına göre süper arabalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue night

işin garip tarafı mazdanın web sitesinde mazda 2 yok bakıyorum ama bi türlü göremedim.. ellerinde olmadıklarından dolayımı yok diyorlar.. izmirde servisine gitseniz neden galericiye gidiyorsunuzki

dün mazda 2 yi yakından incelemiştim.. gerçekten fiyatına göre süper arabalar.

Sanırım eski mazda sitesine bakıyorsunuz. Mazda, Mermerler'in distribütörlüğünden çıkınca yeni sitesini faaliyete geçirdi. mazda-tr.com'dan ulaşabilirsiniz.
  • peki ne zaman gelecek mazda 2'ler?Alamayacakmıyız?Fiyatlar umarım çok artmaz...
  • Sympatique sizin bayinin adı neyd acaba?görüşmek istiyorum mazda 2 hakkında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.