Bildirim
GALERİLER NE YAPMAK İSTİYOLAR ANLAYAMIYORUM?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Özellikle birşey yapmıyoruz valla..ÖTV indiriminden sonra araba kalmadı. Kalanlarda son otomatik vitesli Mazda 2'ler... İlgilenirseniz yardımcı oluruz. -
işin garip tarafı mazdanın web sitesinde mazda 2 yok bakıyorum ama bi türlü göremedim.. ellerinde olmadıklarından dolayımı yok diyorlar.. izmirde servisine gitseniz neden galericiye gidiyorsunuzki
dün mazda 2 yi yakından incelemiştim.. gerçekten fiyatına göre süper arabalar. -
quote:
Orjinalden alıntı: blue night
işin garip tarafı mazdanın web sitesinde mazda 2 yok bakıyorum ama bi türlü göremedim.. ellerinde olmadıklarından dolayımı yok diyorlar.. izmirde servisine gitseniz neden galericiye gidiyorsunuzki
dün mazda 2 yi yakından incelemiştim.. gerçekten fiyatına göre süper arabalar.
Sanırım eski mazda sitesine bakıyorsunuz. Mazda, Mermerler'in distribütörlüğünden çıkınca yeni sitesini faaliyete geçirdi. mazda-tr.com'dan ulaşabilirsiniz. -
peki ne zaman gelecek mazda 2'ler?Alamayacakmıyız?Fiyatlar umarım çok artmaz... -
Sympatique sizin bayinin adı neyd acaba?görüşmek istiyorum mazda 2 hakkında...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X