Şimdi Ara

Galiba Ekran Kartim Yandi Yeni Ekran Karti Tavsiyeleriniz Alayim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.... Asus P4 P800 E Delux Anakartim var islemcim 478 pin intel 3.0Ghz ...Ekran kartim da GeForce FX 5200 du (diger bi adiyla Asus V9520) bir iki gundur java destekli internet sitelerine girdigim de ekran gidip geldi ....sonrasinda div x yada normal bi video dosyasi acmaya calistigim da hangi programla acarsam atayim ekran donuyodu bazende otomatik restart atiyodu....son actigimda ise pc aciliyor fakat monitorde "no video input" yaziyor ...saniyorum ekran kartim rahmetli oldu ...simdi yeni bi ekran karti alacagim ama ne tavsiye edersiniz .....(Oyun falan oynamiyorum)

Tesekkurler...

• Beyler yokmu yardim edecek ..birazdan gidicem ekran karti almaya ...Guzel bi AGP 8X tavsiyesi bekliyorum
  • x1650 pro DDR3 ramli agp fiyat/performans ta en iyisidir.

Daha ucuzu dersen X800GTO AGP alabilirsin.

Daha daha ucuzu da 9600xt veya 9550 olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 12 Kasım 2006; 8:51:57 >
  • cok tesekkurler kardesim
  • oyun oynamıyorsan 9550'den yukarısına bakma
  • eger ucuz birşey istiyorsan 9550

6800 de alabilirsin ikinci el düşünürsen
  • x1650 ddr3 agp yi nrde bulablrz savage yardmcı olur musn bn hç denk gelmedm de..bnde x1600pro veya blursam x1650 pro agp alıcam nrden bulablrz bu x1650 ddr ü??
  • quote:

Orjinalden alıntı: taylantayfur

x1650 ddr3 agp yi nrde bulablrz savage yardmcı olur musn bn hç denk gelmedm de..bnde x1600pro veya blursam x1650 pro agp alıcam nrden bulablrz bu x1650 ddr ü??

boş kaldıkça teknofiyat.com dan bakın arkadaşım..
    şu an hiçbiryerde agp olanı yok..
  • FX5200ün cortlaması hayrına olmuş, X1600Pro'dan aşağısını düşünme artık (256mb olanlar)
  • x1600pro agp için mantıklı bi tercih
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.