Şimdi Ara

Galiba kilolu olduğum için kız arkadaşim olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne yaptıysam olmadı uzun zamandır kız arkadaşım. Sanırım kilolu olduğundan.

Hatta liseden tanıdığım kıza takip isteği gönderemedim kilolu olduğum icin. İlk görüş önemli dedim ve zayıflayınca takip atacağım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göbek vardir. Tavsiyem hemen erit. Yazin bol bol yüz. Kışın koşu ve mekik çek. İlla salona gitmene gerek yok. Ama mekik masasi alabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • su aygırında da kilo var ama kız meselesini takıntı yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

su aygırında da kilo var ama kız meselesini takıntı yapmıyor.
    helaaallllllll
  • Valla kardeşim bende kiloluydum 180 boy 87 kiloya kadar çıktım sonra bi azimle kilo verdim 78 e kadar düştüm spora vs gittim şimdi 84 kiloyum ama kollar kalın (eskiye nazaran) omuzlar geniş vücut daha üçgen kilolu olduğum dönemlerde kimse bakmazdı bide ben işi büyüttüm tango kursuna gittim oradan hiç sevgilim olmadı ama dışarda bi yerde lafı geçince ben dans ediyorum tango yapıyorum diyince kızlar daha bi yanaşıyor sana demiyorum tango yap diye ama şunu unutma spor, sanat ve beyin her zaman geliştirmek gerekiyor sen onlarla uğraşırken kızlar illaki gelip seni bulur

• Kardeşim şimdi evet bu kilo büyük bir neden. Şöyle düşün, sen kilolu bir kadın görünce, bakıyor musun yalnız curvy kilolu olanlardan bahsetmiyorum. Bazlama gibi götü olan, götüyle göbeği ayrı cumhuriyet kurmuş şekilsiz şemalsiz, yağ bağlamış karılar için diyorum.

Bakmıyorsun değil mi aynısı da kızlar için geçerli. Sişman erkek görünce, senin şişman kıza verdiğin tepkinin aynısını veriyorlar. Çok paran varsa 120-130 kilo obez ol belki 1-2 anca çıkar.

Eğer yok ben şişman kız seviyorum diyorsan da davul dengi dengine. Bul bir tane yapa yapa zayıflatırsın, hem altyapıdan yetiştirirsin işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 11 Temmuz 2018; 15:59:10 >
  • Arkadaşın yorumuna tamamen katılıyorum.Mesela karşıdan bir inçe belli öle çok çelimsiz değil sütün gibi bir hatun geliyor ağzının salyları akıyor abicim aman diyim sakinnnn

Birde arkana dönüyorsun durakta hobit gibi boyu olan götü başı salmış bir Hatın var yüzün arkaya dönmek ister ama dönemezsin çünkü 173 boya 95 kg ağırlığa sahipsin bakımsızsın spora gitmiyorsun spordan anladığın halı sahadaki kalecilik

Anlayacağın kızlar kendisinden bir adım önde olan erkeklere yanaşır.Ortalama erkeğin 10/4 olduğu ülkemizde eğer kendinizi geliştirirseniz üffffff

Yazımıyım banlarlar 😂😂😂😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Kardeşim şimdi evet bu kilo büyük bir neden. Şöyle düşün, sen kilolu bir kadın görünce, bakıyor musun yalnız curvy kilolu olanlardan bahsetmiyorum. Bazlama gibi götü olan, götüyle göbeği ayrı cumhuriyet kurmuş şekilsiz şemalsiz, yağ bağlamış karılar için diyorum.

Bakmıyorsun değil mi aynısı da kızlar için geçerli. Sişman erkek görünce, senin şişman kıza verdiğin tepkinin aynısını veriyorlar. Çok paran varsa 120-130 kilo obez ol belki 1-2 anca çıkar.

Eğer yok ben şişman kız seviyorum diyorsan da davul dengi dengine. Bul bir tane yapa yapa zayıflatırsın, hem altyapıdan yetiştirirsin işte.
    Ama çevremde 2 kişi var benden çok daha kilolu olup güzel sevgilisi olan. Paraları da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: lucifermorninkstudent

Arkadaşın yorumuna tamamen katılıyorum.Mesela karşıdan bir inçe belli öle çok çelimsiz değil sütün gibi bir hatun geliyor ağzının salyları akıyor abicim aman diyim sakinnnn

Birde arkana dönüyorsun durakta hobit gibi boyu olan götü başı salmış bir Hatın var yüzün arkaya dönmek ister ama dönemezsin çünkü 173 boya 95 kg ağırlığa sahipsin bakımsızsın spora gitmiyorsun spordan anladığın halı sahadaki kalecilik

Anlayacağın kızlar kendisinden bir adım önde olan erkeklere yanaşır.Ortalama erkeğin 10/4 olduğu ülkemizde eğer kendinizi geliştirirseniz üffffff

Yazımıyım banlarlar 😂😂😂😂
    Yahu valla o fıstık gibi hatunları ŞİMDİLİK istemiyorum.

Eksileri bol olan kızlar da kabulüm. Ama yok yok yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabuk

Göbek vardir. Tavsiyem hemen erit. Yazin bol bol yüz. Kışın koşu ve mekik çek. İlla salona gitmene gerek yok. Ama mekik masasi alabilirsin.
    Yani sen de bana katılıyorsun öyle mi ?
  • quote:

Kardeşim şimdi evet bu kilo büyük bir neden. Şöyle düşün, sen kilolu bir kadın görünce, bakıyor musun yalnız curvy kilolu olanlardan bahsetmiyorum. Bazlama gibi götü olan, götüyle göbeği ayrı cumhuriyet kurmuş şekilsiz şemalsiz, yağ bağlamış karılar için diyorum.

Curvy kız = hafif iri yarı erkek

Bu tür erkekleri beğenen kızlar yok mu ? Ben yağ tulumu değilim obez değilim
  • RenjiAbarai kullanıcısına yanıt
    kızlar için tango kursuna giden ADAM GİBİ ADAM beeee

• Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Curvy balık etli yani şişmanca ama düzgün hatlara sahip kadınlar. Sen de atıyorum kilolu olduğun halde göt göbeğin yoksa iri ve sıkı duruyorsan, zaten makbul olan erkek bu ama göt göbek salmışsa şans para yoksa sıfır.

Kimse çitos gibi zayıf çelimsiz erkek istemez.
  • quote:

Curvy balık etli yani şişmanca ama düzgün hatlara sahip kadınlar. Sen de atıyorum kilolu olduğun halde göt göbeğin yoksa iri ve sıkı duruyorsan, zaten makbul olan erkek bu ama göt göbek salmışsa şans para yoksa sıfır.

Kimse çitos gibi zayıf çelimsiz erkek istemez.
    Google'da şu ismi aratayım söyle de örnek olarak ..

NOT: %100 doğal olmalı.
  • Hoş geldin arkadaşım sevgili edilmenin kilo fizik maddiyat ile alakası yok

En önemlisi tecrübeli olmaktır

Konuşma şeklide önemli

• Tek amacım çevremi değiştirmekti valla çok salak bi toplumun içinden çıktım. Çoğu kişi der tangoda kıvırıyon mu diye ki öyle bişey de yok videolara bakarsanız anlarsınız.

“Erkek adam tango mu yapar” vs gibi laflar da çok gereksiz bence sonuçta orada bir sanat öğrenerek insan kendine değer katıyor.

• Güzel bir vücudun olsa şişman bir kıza bakar mısın? ben bakmıyorum mesela. Empati yapmak lazım.
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    O zaman ozbie devam

• Alakası yok kızlar ne çok zayıf ne aşırı kaslı erkekleri beğenmez. Azıcık yapılı sever. Benim sevdiceğimde biraz pofuduk. Baya pofuduk aslında son durumu bilmiyorum gerçi inşallah aynıdır çok yakışıyor ama. Çekinmene gerek yok kimseden. Ben "erkek dediğin şöyle olur böyle olur" kalıplarını sevmem ama biraz böyle boylu poslu yapılı iyidir. Kilo konusunu kafana takmana gerek yok hiç at arkadaşlık isteğini sen kıza faceden. Eğer kabul etmezse başka bir sebep vardır bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.