Şimdi Ara

Gamble - Kadala'dan Aldıklarımızın Listesini Yapıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamble işe yarıyor mu? Blood Shardları boşa götürüyormuş gibi hissediyorum. Başka yerde harcanabilir mi blood shardlar?
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Konuyu daha işe yarar hale getirmeye karar verdik. Kadala'dan düşürdüğümüz itemların listesini yapıyoruz. Şuana kadar konuda yazılanları ekliyorum. Hatta kaçıncı Shard'da çıkardığımızı da yazabilirsek daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Helms
    -Mempo of Twilight (orta)
    -The Swami (çok kolay)
    -Mask of Jeram
    -Deathseer's Cowl
    -Andariel's Visage

Shoulders
    -Homing Pads
    -

Amulet
    -Countess Julia's Cameo
    -Moonlight Ward
    -Rakoff's Glass of Life (kolay)

Chests
    -Aquila Cuirass (kolay)
    -Chaingmail (kolay)
    -Tyrael's Might (orta)
    -Cindercoat (çok zor)
    -Goldskin (kolay)
    -Heart of Iron (orta)
    -Blackthorne's Surcoat (orta)

Gloves
    -Magefist (kolay)
    -Gladiator Gauntlets (çok kolay)
    -Tasker and Theo (zor)
    -Frostburn

Bracers

-
    -

Rings
    -Oculus Ring
    -

Belts
    -Blackthorne's Notched
    -Saffron Wrap (çok kolay)
    -Goldwrap (orta)

Pants

-Depth Diggers (orta)
    -Pox Faulds (kolay)
    -Blackthorne's Jousting Mail (kolay)

Boots
    -Fire Walkers (kolay)
    -Lut Socks
    -Ice Climbers
    -Irontoe Mudsputters

Source
    -Mirrorball (300.'de çıkan var.)
    -Chantodo's Force

Mojo
    -Gazing Demise
    -Things of the Deep
    -Homunculus
    -Uhkapian Serpent

Shield
    -Jekangbord
    -Hellskull
    -the final withnes
    -hallowed bullwark
    -defender of westmarch

One Handed
    -Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 9 Mayıs 2014; 15:01:09 >

• Başka yerde harcanamaz.
    Şahsen Kadala konusunda da memnunum. Bana çok şey verdi. En sonunda istediğim Magefist eldiveni de verdi. Bir ice climbers vermedi ama onu da verecek inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Başka yerde harcanamaz.
    Şahsen Kadala konusunda da memnunum. Bana çok şey verdi. En sonunda istediğim Magefist eldiveni de verdi. Bir ice climbers vermedi ama onu da verecek inanıyorum.
    quote:

Orijinalden alinti: Kiss-of-Death

Baska yerde harcanamaz.
    Sahsen Kadala konusunda da memnunum. Bana çok sey verdi. En sonunda istedigim Magefist eldiveni de verdi. Bir ice climbers vermedi ama onu da verecek inaniyorum.

Kadalanyn legendary vermesi için en az kaç tane item almak gerekiyor ortalama? Oyunu 2 gündür oynuyorum sadece 20-30 item aldym kadaladan hepsi çöp rareydi de ondan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd4441 -- 19 Nisan 2014; 21:07:11 >
  • 2 haftadır harcıyorum bloodshardları bugün ard arda 2 tane leg attı bir mempo of twilight benimkinden kötüydü birde güzel bir belt attı onuda roll ile adam ederim gibi geliyor

bende tam ümidi kesmek üzereydim kadala'dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

quote:

Baska yerde harcanamaz.
    Sahsen Kadala konusunda da memnunum. Bana çok sey verdi. En sonunda istedigim Magefist eldiveni de verdi. Bir ice climbers vermedi ama onu da verecek inaniyorum.

Kadalanyn legendary vermesi için en az kaç tane item almak gerekiyor ortalama? Oyunu 2 gündür oynuyorum sadece 20-30 item aldym kadaladan hepsi çöp rareydi de ondan soruyorum

Öyle bir şey mi varmış? Öğrendiğim iyi oldu. Yoksa bırakacaktım hep sarı veriyor diye.
  • _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    Oyle bir sey yok. Gecen gun 6 item aldim 2 leg cikti, biri magefist :) ama az once 300 shard harcadim hic leg vermedi. Tamamen sans meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu shardlar bırıkmıyormu 500 adet olunca daha üstüne eklemıyor doluyor ? Birde kadala harici harcanacak bırsey yok dımı ?
  • 500 sınırı var. Şuana kadsr 350 açtım 0 leg çıktı. Arada mavi de çıkabiliyor.

• quote:

quote:

Baska yerde harcanamaz.

Öyle bir sınır yok, tamamen şans. 1. tıklamada gelebilir istenlien item ya da sonsuza kadar gelmez. Benim ice climbers ya da mirror ball hayalim gibi.

• kadala candır :) başka bir işe yaramıyor zaten blood shardlar
  • Kadala 35-25/1 gibi bir legendary orani var ortalama tabi şans da önemli
  • İlk Legendary'im 420. bloodshardda çıktı Sevindim çıkmasına ve kullanıyorum. Çıkan itemhttp://us.battle.net/d3/en/item/pox-faulds bunun 70 level versiyonu.
  • Mirrorball için 300 tane bloodshard harcadım ve şansına, sonuncusunda çıktı. Ice Climbers için 1000den fazla harcamışımdır fakat henüz daha yüzüme gülmedi :P Hatta en son kadala durumuma üzülüp "that's too sad." dedi. :P
  • quote:

quote:

Baska yerde harcanamaz.

30 gamble de 3 leg eldiven attı 1 tanesi suan kullandığım magefist namı diğer hırsız eldiveni :)
  • Ben genelde 500 500 biriktirip bir kerede bir item a veriyorum ve genelde leg çıkıyor bu şekilde...
  • Çıkana çıkıyor. Bende bugüne kadar 100-100 şekilde kırdırdım fakat birşey çıkmadı.

bir ara twitch.tv'de öylesine bir izleyim dedim adam bunu düşürdü.

http://us.battle.net/d3/en/item/thunderfury-blessed-blade-of-the-windseeker
  • 1 haftalık tecrübeme göre Biriktirip açmak daha çok leg getirdi her seferinde bana.

• Gilthaniel kullanıcısına yanıt
    valla degisiyor.. ben genelde oyun oyun aliyorum... MEsela gloves alacam.. o oyun boyunca rift bitiriyorum. biriktiriyorum sonra cikacagim zaman kadalaya gidiyorum gloves'a yukleniyorum... Bazen 300 tane aliyorum sifir leg veriyor bazen ilk 10 tanede 2-3 leg veriyor... Ama belt, gloves, boots, chest'te cogunlukta geliyor..

1h silahta da geliyor ama silah biraz pahali....
  • Bence bu hikayenin devamında bu Kadala bloodshards ları Diabloyu birşekilde diriltmek ve güçlendirmek için kullanıcak...
    BloodShardları ona vermeyi bırakın!!!!!!!!
    Bana verin ben yok ederim onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roc. -- 21 Nisan 2014; 20:51:24 >
  • Bana yukarıdaki teori mantıklı geldi açıkçası.

Dünden beri Helm için tam 860 bloodshards harcadım ve 1 tane bile leg çıkmadı. Sizce normal bir durum mu? Diğer tüm kıyafetlerde 250-350 arası çıkıyordu ama Helm'de bir sorun çıktı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.