Şimdi Ara

Gamble - Kadala'dan Aldıklarımızın Listesini Yapıyoruz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    thunderfury guzelmis.... :)
  • Magefist geldi guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gladiator Gauntlets
    çok kolay çıkıyor
  • bu blood shard ları biriktiremiyor muyuz arkadaşlar ? Geçen oyuna girdim 50-60 tane yaptım bugün bi girdim "0" :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

bu blood shard ları biriktiremiyor muyuz arkadaşlar ? Geçen oyuna girdim 50-60 tane yaptım bugün bi girdim "0" :)

Harcamissin

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

bu blood shard ları biriktiremiyor muyuz arkadaşlar ? Geçen oyuna girdim 50-60 tane yaptım bugün bi girdim "0" :)

Harcamissin

normalde birikiyor yani ? gitmiyor... eğer öyleyse kardeşim oynamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 4 Mayıs 2014; 23:38:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Harcamissin

normalde birikiyor yani ? gitmiyor... eğer öyleyse kardeşim oynamıştır.

Evet 500e kadar birikiyor ama sonra daha fazla blood shard alamiyorsun harcamak gerekiyor.

• borealatis kullanıcısına yanıt
    500 olunca yerdekileri alamıyorsun. hemen bi koşu köye gidip harcayıp geri gelmen ve yerdekileri alman lazım..:D
  • o 500 sınırı saçma olmuş hemen bitiyor zaten insan sol tık a sınırsızca basmak istiyor halbuki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

o 500 sınırı saçma olmuş hemen bitiyor zaten insan sol tık a sınırsızca basmak istiyor halbuki :D

500 sınırı biraz düşünüce saçma değil aslında.

Sınır olmasa millet 20k biriktirir yeni level 70 yaptığı karakteri anında giydirerek en azından T2 yapabilecek duruma getirir. Yeni karakterler için bir progress sınırı olmaz. 20k nasıl birikecek demeyin Rifting Communityleri efektif bir şekilde kullanırsanız çok daha kısa bir sürede biriktirebilirsiniz.

Ya da Kadala ile ilgili dengeler değiştiğinde mesela bir patch ile leg oranları arttığında ya da mesela 1h silahlar gruplara ayrıldığında (bu değişiklik gündemde mesela) veya fiyatı azaldığında 5-10k+ blood shard biriktirmiş kişiler çok avantajlı duruma geçer.

Bundan sonra gelecek patchde T2 den sonra blood shard miktarları artacak Torment leveline göre.

Bu artışla birlikte Blood Shard sınırı belki 1000'e çıkabilir ama daha da fazlasını beklemeyin ki mantıklı olan da bu. Sonuçta blood shardı gold ile kıyaslamayın.

Goldu harcamak için başka şeylere de ihtiyaç var. (Gem, item, material gibi...) O yüzden depolanmasında bir sıkıntı yok ama BS öyle değil.

• hımm bu şekilde bakmamıştım olaya çok mantıklı açıklamışsınız
  • Shard olarak ne kadar harcadım bilmiyorum ama butun shardlarımı crusader için shilede harcıyorum.İnatla aradığım "FREEZE OF DEFLECTION"
    Düşenler;
    Hellskull
    jekangbord
    the final withnes(ki statları harika dusen bir tek bu oldu)
    hallowed bullwark
    defender of westmarch
  • Frostburn
    5000 küsür shard harcadıkdan sonra çıktı
  • 1700 bloodshard harcadım daha hiç bişey çıkmadı
  • einhander kullanıcısına yanıt
    benimde 5000 küsürlük shard içinde 2 tane çıktı :)
  • belt için şunu ekler misin Blackthorne's Notched Belt dün çıktı bana
  • wd için kukri düşüyor mu? düşürebilen var mı?
  • Sonunda Ice Climbers'ımı aldım, 30k yakın shards harcamışımdır. Bakalım withcing hour için ne kadar harcayacağım.
  • Şu an tek sarı olan eşyalarım yüzükler bundan dolayı hep yüzük alıyorum gambledan ama düzgün bir şey çıkmadı şimdiye kadar. Gamble ı yüzük ile harcamak sizce mantıksız mı?
  • istatistik çıkarmak istiyoruz sanırım ,
    legendary sayısı , rare sayısı gibi şeylere ulaşabilirmiyiz?
    misal yüzüklerde leg/rare oranı ve ödenen blood shard a göre birer referans rakamı verelim diyeceğim ama bu tip istatistiklere nereden ulaşırız?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.