Şimdi Ara

Gamble - Kadala'dan Aldıklarımızın Listesini Yapıyoruz. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soj'da düşüyor soj kovalayanlar yüzük alabilir kadala'dan.
  • Sonunda Akarat's Awakening verdi :)
    Birde nemesis aldım bu hafta sonu diğerleri aynı :)
    Uzun lafın kısası " Freeze of Deflection" hariç diğer butun yeni shiledleri aldım kadaladan eksik olmasın :)
  • helm olarak ''visage of giyua'' çıkardım..
  • son zamanlarda iyi küfrettirdi bana kadala az önce defenders of westmarch attı aşık oldum kalkana daha statlarıyla oynamadan bile 10 numara bişi

birde statlarla oynadımmı birdaha çıkartmam gibi geliyor
  • thundergod attı banada
  • Bana 2 gündür hiçbişe vermiyo
  • Kadalada sorun yokda myriam gerçekten oyunu sildirir o derece saçmalamışlar.Şans filan da değil bu kesin bişiler yapmıslar 20m e yakın roll için gold harcadım sürekli aynı şeyleri veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Kadalada sorun yokda myriam gerçekten oyunu sildirir o derece saçmalamışlar.Şans filan da değil bu kesin bişiler yapmıslar 20m e yakın roll için gold harcadım sürekli aynı şeyleri veriyor

Myriam?
  • 12 milyon gold saniyeler içinde eridi mysticte şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

12 milyon gold saniyeler içinde eridi mysticte şaka gibi

Bu aralar var hocam bişeler hiçbişe rollememek lazım,millet itemi bulsun ama rolde çöp etsin diye yapılmış olarak düşünüyorum.

@_Marvel_
    Şu itemleri rolleyen nalet ücube işte,sinir etti 2 gündür itemleri araya vermekten başka bişeye yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 17 Mayıs 2014; 19:52:04 >
  • Nedense bana da birkaç gündür 2-3 denemede max roll veriyor. Ama kadala birşey atmıyor banada. Biryerden veirp biryerden kısıyor oyun:D
  • quote:

quote:

Bu aralar var hocam bişeler hiçbişe rollememek lazım,millet itemi bulsun ama rolde çöp etsin diye yapılmış olarak düşünüyorum.

@_Marvel_
    Şu itemleri rolleyen nalet ücube işte,sinir etti 2 gündür itemleri araya vermekten başka bişeye yaramıyor.

Cidden var bir sorun. İhtiyaç dışı her şeyi vermesine o anda istediğini inatla vermiyor. İnsanın bastıkça basası geliyor, kumar gibi her şeyin bitene kadar oynuyorsun sinirden.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

quote:

@_Marvel_

Cidden var bir sorun. İhtiyaç dışı her şeyi vermesine o anda istediğini inatla vermiyor. İnsanın bastıkça basası geliyor, kumar gibi her şeyin bitene kadar oynuyorsun sinirden.

Gloves denk getirmiştim kadaladan 15m dün gitti 10m de bugün gitti tam 900k da filan %35CD denk geldi sürekli ias loh verip duruyor aynı statları.Biraz daha kurcalayım 40-45 filan olsun derken şuan 1 tane rol için 1.5m istiyor insaf bu kadar saçmalık olmaz.Zaten 35 CD var şuan gelen roller şöyle ;
    .34CD .vit
    .31CD .5ias
    .LoH .LoH

Defalarca bu şekilde geldi 35 in üstünü görmedi inatla.Blizzortun yapacağı işte anca bu kadar olur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 17 Mayıs 2014; 20:38:02 >

• marauder gloves ya da helmet arıyorum ama vermiyor allahsız. 4000 bs harcadım marauder gloves gelmedi. ama 500 bs de marauder pants verdi.
  • Aldıklarımız tamamda, alamadıklarımız diye bi liste olsa KUKRİ yi en başa yazardım... 20 k dan fazla shard harcadım ama yok.
  • yüzükte grandeur çıkarabilen var mı?
  • clandakilere yağmur gibi yağan magefist benim wizardıma düşmüyor arkadaş set bonusu veren yüzük ve bu magefist inat ettiler
  • Kadaladan horadric den dusen legler haric her turlu leg dusuyor. Sadece oranlar farkli..tabi o da biraz sans isi. Bazen 1.de istediginizi alirsiniz bazen de binlerce bs harciyoruz hicbisey cikmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdasd4441 kullanıcısına yanıt
    Hocam sinirle yapmayın. Dün 2 dk da secondary statlardan birini level req yapmak için 30m çöp ettim. Gelmedi gelmedi. Öyle sinirlendim devame decektim kendimi frenledim gittim silahı da kırdım kafaya takar tekrar basarım diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Hocam sinirle yapmayın. Dün 2 dk da secondary statlardan birini level req yapmak için 30m çöp ettim. Gelmedi gelmedi. Öyle sinirlendim devame decektim kendimi frenledim gittim silahı da kırdım kafaya takar tekrar basarım diye :D

Bazı itemlere özellikle vermiyor bence.Unity düşmüştü 1 kere bastım direk 48CD verdi sesli sövdüm.2 gündür 25m bastığım glovese 35CD den fazla gelmedi diye.Zaten eğer o kadar para bastıktan sonra gelmediyse daha denemeyin o iteme gelmez diyolar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.