Şimdi Ara

Gamble - Kadala'dan Aldıklarımızın Listesini Yapıyoruz. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Magefist
    Cindercoat
    Manajuma's gory fetch
    Witch doctor icin bir mojo daha ama adını hatırlayamadım (içinde gozler olan bir kavanoz gibi birsey)
  • Tal Rasha's Guise of Wisdom çıktı dün. 2.0.5 ten sonra 2000+ sharda patladı.
  • Baya parça aldım ama en güzeli 4 farklı parça Akkhan setinden 3 parçasını Kadala verdi, hem de o kadar fazla deneme yapmadan gelmişti güzel oldu. Bot, pants, chest Akkhan kadala'dan geldi. Shoulders ve Helm için denemeye devam ederim, onları da verir sanırım yakında.
  • arkadaşlar bilmeyenler için yazıyorum

kadala dan artık herşey düşebilir itemlarda herhangi bir kısıt yok set de atar normalde kısıt kalmadı

bilginize
  • atar atar da immortal king setin kemeri neden düşmüyor ya herşey düştü twh dahil daha o dandik set kemeri düşmedi var mı düşen?

vazgeçtim sonunda rahat 5k yapmışımdır hiçbir set item bu kadar uğraştırmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 27 Mayıs 2014; 0:29:29 >
  • IK kemeri aldım kadala dan. Ama yaramıyor IK kullanmıyorum. WH bekliyorum banada onu vermiyor :)
  • ring of royal grandeur ve thunderfurry hariç kadala'nın bana verdikleri hepsi üstümde;
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/casull-2285/hero/34125058

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 27 Mayıs 2014; 15:23:18 >
  • 7k ya dayandı hala tasker and theo düşmedi anca gladyator atıyor. zor değil çooooooook zor düşürmek.
  • Vyr's setini Kadaladan tamamladım, yalnız haftasonu doğru düzgün leg bile çıkmadı nedense...
  • Dün gece 1k harcadım bırakın aradığım itemleri bir tane bile leg vermedi. Pantolon ve ayakkabı kırmaktan gına geldi. Acaba kadalanın leg verme oranı düştü mü ne dersiniz? Daha önceden olsa mutlaka 3-4 tn verirdi 1k sharda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • marauder pants vermedi kafayı yicem..sürekli shadow pant i veriyor

marauder bi zırh bir de pant kaldı. ikisinden biri çıksa da sentry e geçsem
  • 10 gündür tasker atmadı ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 9 Haziran 2014; 16:02:28 >
  • 20 gün kadar denedim bir tasker and teo vermedi kadala..
    2-3 gün önce aynı anda iki tane legendary gloves verdi biri tasker dı :)
    tasker ı takıp bir rift atayım dedim, elitlerin birinden bir tasker daha düştü..
    bu nasıl bir drop sansidir/sanssizligidir anlayamadim :)
    kukri peşindeyim şimdi tahminimce 1 ay içinde alırım :)

iyi oyunlar.
  • sonunda 11.günde yaklaşık 30k shard harcadıktan sonra tasker and teo düştü.
  • bu murderer setin botu düşmek bilmedi bir türlü ice climbers aldım daha boot yok vazgeçtim chest deniyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

10 gündür tasker atmadı ya.

bende muzdaribim aynı dertten :) 400+ paragon daha tasker görmedim
  • kadala dan tasker alan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

kadala dan tasker alan var mı acaba ?

3 gündür yemin ediyorum ne kadar bs harcadım inanamazsın.. 5 tane jade gloves attı 2 magefist attı 2 3 tane invokermı neydi ondan attı arkadaş 1 tane tasker atmazmı ya istesem bu itemleri atmaz.. geçende 10 bs vardı wd ile botum kötüydü öylesine salladım 1. zunimassa bot geldi istemeyince oluyor.
  • 3 mesaj üstte yazdım, var.
  • 2 haftadir Akkhan's set icin harcamadigim bs kalmadi.
    onu gectim bu surede attigi leg bile 2 yi 3 u gecmez.

onceden baya item almistim kadala'dan bu aralar hicbirsey vermiyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.