Şimdi Ara

Gamble - Kadala'dan Aldıklarımızın Listesini Yapıyoruz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Şu an tek sarı olan eşyalarım yüzükler bundan dolayı hep yüzük alıyorum gambledan ama düzgün bir şey çıkmadı şimdiye kadar. Gamble ı yüzük ile harcamak sizce mantıksız mı?

Stone of Jordan için ancak bence değer diyebilirim. Onun dışındaki diğer legandary yüzükler de mystic hamlesi ile trifecta yapılabilir. Ancak bence oyunda belki de tüm sınıflar için en mantıklı olarak üzerinde olması gereken 2 yüzük: 1- Ring of Royal Grandeur (alınabilen en iyi roll) ve kullanılmakta olan 2- elemantal damage'i uygun çıkacak en iyi roll Stone of Jordan olur.

Wizard için set yüzük olarak litany'ler gelebilir, bir işe yaramazlar. Puzzle ring, fire hasar alınca primary source dolduran yüzük, rogard huge stone, drain life from enemy özellikli vs vs var ama bence SoJ ve Grandeur temin edilene kadar ancak idareten kullanılır trifecta halleri, zaten trifecta'yı rare yüzük ile de yapabiliyoruz; o zaman gerek yok pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 6 Mayıs 2014; 17:58:04 >

• Tasker eldiven alanınız oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

belt için şunu ekler misin Blackthorne's Notched Belt dün çıktı bana

ayrıca saffron wrap (çok kolay çıkıyor)
    gold wrap (orta)
  • ice climbers mı ne botun adı çıkmıyor bir türlü
  • konu sahibi nereye kayboldu 1. sayfayı güncellesin çıktıkca yazıyoruz buralara
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

konu sahibi nereye kayboldu 1. sayfayı güncellesin çıktıkca yazıyoruz buralara

Burdayım güncelliyorum
  • _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    eyvallah :)
  • -Hellskull
    -the final withnes
    -hallowed bullwark
    -defender of westmarch
    -saffron wrap
    -gold wrap
    -frostburn

Eklendi
  • monk için ''oculus ring'' aldım dün kadaladan..
  • Blackthorne's Jousting Mail pants
    çanta dolmadan çıktı kolay çıkıyor dıyebılırız
  • Konuyu şimdi, işteyken gördüm.
    Kadala'dan biriktirmeden harcıyorum genelde.. Şu zamana kadar toplamda 500 shard'ı bulmamışımdır.. Çok oynayamıyorum...
    Bi tane Unkapanı(!) serpent mojo çıktı, bi de bot çıktı, adını akşama yazarım...
    Belki 1-2 leg daha çıkmış olabilir ama onları da çöp oldukları için kırmışımdır.
  • yazar11 kullanıcısına yanıt
    unkapian da mı çıkıyor.. arkadaş ben ne zamandan beri kurbağa için uğraşıyorum ama sürekli köpek çıkartan geliyor ya.. hayret bişey arkadaş...
  • -Uhkapian Serpent
    -Oculus Ring
    -Blackthorne's Jousting Mai

eklendi.

Ben şu aralar Amulet için uğraşıyorum ama sarı ve mavi çıkıyor sürekli. Tanesi 20 blood shard olduğu için de fazla çıkaramıyorum.
  • Thunderfury beklerken won kim lau verdi, ice climbers hala yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Oculus ve Manajuma's Gory Fetch de verdi.
  • en sonunda Lut socks u verdi kadala bacı. yatırdığım şardın haddi hesabı yok :D
  • amuletlerden ne çıkıyor mesela Talisman of Aranoch düşebilir mi
  • belt chilaniks chain . Saymadım ama 500 shard kullanmısımdır. Barbar için war cry kullanımından sonra 10 saniyeligine %30-40 (fazlada olabilir) arası hızlandırıyor.
  • Kadala bugün kafayı yedi herhalde 2. Cindercoatı verdi biri soketli diğeri soketsiz
  • çok çok bs harcadım 500er 500er. hep cindercoat aradım. gelmedi.. saçma sapan herşey geldi ama o gelmedi. Dün üstümde 17 bs vardı yatmadan. normalde 500 olmadan asla gitmem kadalaya. o bs leri harcamak ayrı bir zevk veriyor tabi sonunda acı yaşıyoruz. herneyse 17 bs yi gördüm dedim dur lan basayım da moralim bozulsun iyice bahaneyle uyurum. gittim kadalaya.. tık tık tık.. üç tık attım seri hemen kapatıp yatıcaktım. ilk item cindercoat. mal oldm . hemen baktım nasıl diye ama pek iyi değildi. %15 fire damage var. secondarysi ise %26. en kötü halini vermiş ama olsun ilerde daha iyisini de deneriz :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.