Şimdi Ara

Gamble - Kadala'dan Aldıklarımızın Listesini Yapıyoruz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadala candır... Evt leg düşme oranı çok yüksek değil ancak şu an kullandığım 2-3 önemli item ondan geldi... Magefist, cindercoat, pants dahil...
  • Arkadaşlar kadala'dan set itemi attığına şahit oldum ama bt vermişti. tal rasha gibi set itemlerinden de atıyormu merak ediyorum. bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
  • şu biriktirip alma olayını herhalde yapmayan yoktur ama geçen riftten çıktığımda 50 shardım vardı sadece ve gittim 3 tane one hand aldım. 2 si leg. çıktı:) yani biriktirip alma olayı sadece tatmin gibi geliyor ama yine de biriktirp almaya devam ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

şu biriktirip alma olayını herhalde yapmayan yoktur ama geçen riftten çıktığımda 50 shardım vardı sadece ve gittim 3 tane one hand aldım. 2 si leg. çıktı:) yani biriktirip alma olayı sadece tatmin gibi geliyor ama yine de biriktirp almaya devam ederim:)

Sadece şans. Ben 5-6 kere 50 yapıp tek tek gittim hiçbirinde leg çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spoody

Arkadaşlar kadala'dan set itemi attığına şahit oldum ama bt vermişti. tal rasha gibi set itemlerinden de atıyormu merak ediyorum. bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Bir BT, bir de chantodo atar, travelers set de atıyor sanırım. Sistemi böyle ayarlamışlar.
    Torment'te düşen set'leri atmıyor özetle. Bunlar:http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10189299133

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Nisan 2014; 16:51:51 >
  • Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Cindercoat için harcadığım blood shardın haddi hesabı yok ama hala vermedi uyuz kadın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Cindercoat için harcadığım blood shardın haddi hesabı yok ama hala vermedi uyuz kadın.

Benim de Kridershot için harcadığım blood shardın haddi hesabı yok. Vermedi bir türlü
    Bendeki Cindercoat riftten düştü. Adamakıllı ilk itemimdi. Socketini de kendim açtım canavar gibi oldu.
    Profil :http://eu.battle.net/d3/en/profile/glatua-2934/hero/11576479

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 26 Nisan 2014; 20:01:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende harcadıklarım arasınca çöp sarılar dışında birşey çıkmadı. 500 biriktirip deneyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 adet biriktirip harcamakta fayda var yoksa üzücü oluyor.
    Dün 500 adet harcadım 6-7 leg attı. Elimdeki eldivende kadala dan geldi.
    Profil imzada.
  • arkadaşlar benim totemi deneyin;

her bir basışınız arasında yarım saniye bekleyin. mutlaka 4 ya da 5. de bir legend düşüyor.

gerçi ben de wd için task eldiven arıyorum onu vermiyor gerçi.. şu malefic midir malezik midir nedir onu veriyor hep.. sinir ediyor beni.. ama gene wd için pet damage kaskını 3. basışımda verdi
  • bi kere hep 400 ve üstü blood shard harcıyorum ama daha hiç legendary vermedi lanet karı bende mi problem var herkes leg düşürmüş nerdeyse
  • 500 bloodshard harcadım. 150 tanede Depth Diggers çıktı 2 soketle. Çok iyi oldu. Sonraki 350'yi Chest'e harcadım 1 tane Tyrael's Might çıktı. Kullanmayacağım ama hiç yoktan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

bi kere hep 400 ve üstü blood shard harcıyorum ama daha hiç legendary vermedi lanet karı bende mi problem var herkes leg düşürmüş nerdeyse

gambling adı üstünde, şans olacak. ilk aldığım item leg wand çıktı işime yaradı kullandım yeni 70 olmuştum, sonraki 2-3 bin sharddan hiçbir şey gelmedi
  • Bana bir kez şöyle bir şaka yaptığı da oldu.

Gamble - Kadala'dan Aldıklarımızın Listesini Yapıyoruz.
  • Nevi şahsına münhasır kullanıcısına yanıt
    bu bildiğin terbiyesizlik bana göre.. hadi mavi tamam da bu nedir?
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Blizzin ayarı yok ki oyundaki npc nin ayarı olsun
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Yuhh ya 1 haftadır wd icin o helmi düsürmeye calısıyorum. Full kadaladan fix helm kasıyorum bir türlü düşmedi. Harcadıgım blood shardın hattı hesabı kalmadı ya su helm için.
  • Bugün şanslı günümdeyim :) Kadaladan önce ilk basışta Mask of Jeram düştü, sonra gloves deneyeyim dedim 3. basışta Tasker and Theo geldi. Böylelikle Wiz ve DH'mi bırakıp Wd geçtim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anexilea -- 29 Nisan 2014; 23:13:53 >
  • cerrahpasaa C kullanıcısına yanıt
    :D dediğim gibi şans sadece..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.