Şimdi Ara

GAME CAM İLE VİDEO CEKIYORUM AMA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu game camı çalıştırdığım anda kasılmaya başlıyo makine ! nedendir bu ? dün akşam çekiyim dedim bir kaç kısa metrajlı kılip mafetti beni rezil oldum aleme resmen vs lerde yattım hayatta yatmadıklarıma bir baktım hp full bir baktım hp 0 mafetti beni akşam strese girdim,şimdi neden oluyo bu bilen varmı çok çok anlamam bilgisayar donanımından remindenmi hard discindenmi ıvırındanmı zıvırındanmı ? herkesde böyle olduğunu sanmıyorum o kasılmayla video filan çekilmez bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieForYouu -- 24 Şubat 2007; 10:12:25 >

• Lİght vrsiyonunu tavsiye ederim
  • Lİght vrsiyonunu tavsiye ederim

nerden indirebiliriz light ı ? yardımcı olurmusun
  • layt versiyonu zaten,ama kasıyo deliler gibi,ha şuda var lf e basıyorum anında ucuyo char lag yok sanki skilleri kullanırken ama adama dalınca öyle olmuyo ve beniğm adam kuş gibi seke seke gidiyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

layt versiyonu zaten,ama kasıyo deliler gibi,ha şuda var lf e basıyorum anında ucuyo char lag yok sanki skilleri kullanırken ama adama dalınca öyle olmuyo ve beniğm adam kuş gibi seke seke gidiyo..

bilgisayar sistemin düşükmü acaba ondan kaynaklanabilir.sağlam bi sistemde yapacagını sanmıyorum.yada uyun ayarlarını biraz düşürmeyi denesen ii olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.