Şimdi Ara

Game Of Thrones

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlıyacağınız gibi GOT takipçisiyim , bu günkü bölümden sonra dizi başka bir boyuta geçti ve ben artık 1 hafta beklemeye dayanamıyorum.Serinin kitabına başlamayı düşünüyorum fakat kafamda bağzı soru işaretleri var :

-Kitabı okuyan arkadaşlarım kitabın sıkıcı olduğunu ve olayların yavaş ilerlediğini söylüyor, sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz ?

-Kitaba başladığımı farz edersek 3. sezonun devam kitabındanmı başlamalıyım yoksa serinin ilk kitabını mı okumalıyım, 3. sezona kadar olan kitaplarda çok sıkılırmıyım ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• -- Yorum Diziden Spoiler İçerir. 3 Sezon 9. Bölümü İzlemeden Okumayın --
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Açıkçası Stark katliamından çok Jon Snow ile Ygritte'nin ayrılması üzdü. Snow dönüp o turuncu sakallı (adını unuttum, şu yabanilerin lideri) herifle dövüşebilirdi Ygritte için.

Kitabı okumadım ona yorum yapamayacağım.
  • Önce kitapları okuyup sonra diziyi seyretseydin daha iyi olurdu ,ama kitaplarda her şey daha ayrıntılı şekilde anlatılıyor karar senin ...
  • yokmu kitabını okuyan :)
  • Arkadaşlar valla bende son bölümden sonra okumaya karar verdim ama kitap isimleri falan hakkında hiç bi bilgim yok. Dizinin kaldığı yer hangi kitapta hangi kitaptan başlamalıyım ? Bi ayrıntılı anlatabilirmisiniz
  • aynen beyler ya bende konu actım 2 tane dombik gelip edebiyat hakkında atıp tuttu öğrenemedikde biri yardımcı olursa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladajuæa

Arkadaşlar valla bende son bölümden sonra okumaya karar verdim ama kitap isimleri falan hakkında hiç bi bilgim yok. Dizinin kaldığı yer hangi kitapta hangi kitaptan başlamalıyım ? Bi ayrıntılı anlatabilirmisiniz

+1 Birisi kitapların sırasını yazabilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitaplar sıkıcı degil. Okumanizi tavsiye ederim. Ayrica olaylar daha ayrintili ve etkileyici oluyor kitapta. Mumkunse ilk kitaptan baslayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.sezondan sonraki kitap hangisi dostlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiten -- 4 Haziran 2013; 21:57:10 >
  • taht oyunları 1. sezon komple kralların çarpışması 1 2.ci sezon krallaın carpısması 2. 3 sezon kılıçların fırtınası 1-2 dördüncü ve beşinci sezon ama tabi kitap atıyorum diziye göre 2.ci sezon 3.cü sezonun bir kısmında geçebiliyor cünkü kitap diziye göre daha detaylı ve derin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapacı35

-Kitabı okuyan arkadaşlarım kitabın sıkıcı olduğunu ve olayların yavaş ilerlediğini söylüyor, sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz ?

-Kitaba başladığımı farz edersek 3. sezonun devam kitabındanmı başlamalıyım yoksa serinin ilk kitabını mı okumalıyım, 3. sezona kadar olan kitaplarda çok sıkılırmıyım ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Buz ve Ateşin Şarkısı ilk 3 kitap gayet sürükleyici ilerliyordu fakat spoiler olmaması adına (pm yoluyla merak eden olursa fikrimi paylaşırım) yazmak istemediğim sebeplerden ötürü Kargaların Ziyafeti kısım II den itibaren çok ağır ve sıkıcı bir hal aldı.Serinin tüm kitaplarını ingilizce okuyan kişiler ileride daha da konunun uzayıp dağıldığını ve sürükleyicilikten uzaklaştığını belirtiyor.Karar sizin.

• İlk kitap çok iyi, ikideyim şu an çok güzel ilerliyor sınavlar bitsin de okuyayım diye bekliyorum. Tavsiye ederim okumanı ben n11'den 11 liraya almıştım tanesini o sayede başladım
  • Sonuçta dizide kitaba bağımlı gidiyor.Bence oku
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.