Şimdi Ara

Game of Thrones: 1 milyon hayran son sezonun yeniden çekilmesini istiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende imzaladım diziyi mahvettiler ya. ruhu ölünce böyle oluyor işte. görsel efekt felan hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: OkanDemiray

Yüksek Seçim Kurulu'na dilekçe versinler
    sezonlar yeniden sayılsın, kesinlikle tam hukuksuzluk mevcut, şaibe var.

Sahne yerlerini terketmeyelim arkadaşlar. Gerekirse sabaha kadar bekleyin.
  • Bence dizinin orijinali Bahar Rüyası ile mutlu bir son olacaktı lakin dizi kitaptan çıktığı için senaryonun böyle olduğu kanaatindeyim. Yazarın kafasında mutlu bir krallığın olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acin Battlestar Galactica bakin senaryo ve final gorun!

• Kepaze ettiler diziyi gerçekten. Yeniden çekileceğini hiç sanmıyorum kimse öyle bir parayı tekrar harcamak istemez. Kitapların devamı gelmeyince kanal senaristlerinin ne kadar beceriksiz olduğu böylece ortaya çıkmış oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimsonica

Acin Battlestar Galactica bakin senaryo ve final gorun!
    Galactica favorimdi ama onuda çok ucu açık bıraktılar Kara neydi mesela nereye kayboldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunu tahmin edilenden farklı bitirmek için dizinin içine etmişler. acaba son sezonda türk yapımcı felanmı transfer oldu diziye. çünkü eski sezonlarda 2 dk. da işlenen konu bu seonda 15 dk ya çıkmış. genelde türkler yapıyordu bunu

• Bence hikaye bitmedi, ileride kesinlikle bunun devamı çekilecek. Bu b*ku başka türlü temizleyemezler. Jon reis o tahta oturacak başka çare yok. Adam bütün dizi boyunca nelere katlandı, gelmişler hadi naş naş gece nöbetine. Adamı *silerler *silerler.......

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Evet aynen, bilen varsa anlatsın.

• ben çok beyendim, jonun ne özelliği varmış.

• millet beğenmeyince koskoca sezonu yeniden çektirmeye çalışıyor helal olsun valla :)
  • Diziyi yeniden çekmezler.Çekseler bile aynı etkiyi ve aynı hayran kitlesini bulamazlar.Belki bundan bir 10-20 yıl sonra farklı bir yapımcı tarafından ve farklı oyuncular tarafından dizi yeniden en baştan çekilir fakat şu zamanda dizinin yeniden çekileceğini beklemek safdillik olur.

Fakat bu imza olayı da en azından bu iki senaristin kariyerleri için iyi olmadı.Düşünsenize siz bir senaryo yazmışsınız,buna göre bir dizi çekilmiş fakat insanlar beğenmediği için dizinin yeniden çekilmesi için imza kampanyası düzenlemiş.Dahası bu kampanya'ya da 1 milyon insan imza vermiş.Gerçekten de senaristler için pek hoş olmayan bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 21 Mayıs 2019; 14:56:33 >
  • Tarihin en iyi dizisiymiş de mahvetmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Aynen Kara Gaius Number 7 neydi belli degil Belki melek :D

• 1.4 milyonu geçmiş başlığı yakında değiştirmek lazım.
    1.5 fazla sürmez gelir bu gidişle.
    son bölümde cücenin boş yerde yürüyüşüne o may gad diyen mallar bile var.
  • 1.400.001 inci oyu attım çekilsede çekilmesede umrumda değil hard diskimden tüm sezonları en hard biçimde yok ettim.
  • Bence 8. sezon yok sayılsın ve yeni senaristler ile en az 2 sezonluk bir hikaye üzerine anlaşsınlar. Dizinin en büyük sorunu 7. sezondan sonra ki hikayeyi tek bir sezona sığdırmak zaten.
  • Tek başarıları George Martin yazdığı game of thrones daha kötü bir şekilde televizyona sıfır efor kopyalamaları ki bundada büyük sıçtılar.

Tutup bu adamlara star wars falan veriyorlar bunların en başta GoT senaristliğine alınmaları hata, torpil.
  • Ben finali beğendim Ama keşke biraz daha uzun süreye yayılsaymış sezon. Ölülerle yapılan savaş mesela tek bölümdü halbuki bir sezon bile çekilebilirdi bence. Biraz hızlı geçiştirildi son sezon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koçari

Ben finali beğendim Ama keşke biraz daha uzun süreye yayılsaymış sezon. Ölülerle yapılan savaş mesela tek bölümdü halbuki bir sezon bile çekilebilirdi bence. Biraz hızlı geçiştirildi son sezon.
    Ölülerle savaşa sezonlar boyunca hazırladılar, Winter is coming herkesin diline dolandı, sonra tek bölümde savaş oldu ve minik bir hançerle Arya Gece kralını indirdi...

Jon Snow denildi durdu, son sezonda vur ensesine al lokmasını bir tipe dönüştü, o kadar mücadele sonunda yine Nightwatch'a gitti...

vs...vs...

Beni en çok şok eden Danny'nin vahşeti, hiçbir şekilde geçen sezonlarda tanıtılan karaktere uygun değildi o vahşet ve acımasızlık...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.