Şimdi Ara

Game of Thrones Çelişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben game of thronesa direk gaza gelerek başladım ve 3. sezon 3. bölüme gelmiş bulunmaktayım gayette zevkli gidiyor ama bugün kitaplarını görünce acaba alsam mı dedim ve birazda araştırma yaptım.dizi kitaba göre çok basitmiş ve kitap daha detaylı olduğu için okunmalı diyorlar ve bende sizlere sorayım dedim.

-bölüm bölüm anlatıldığı için sıkıcı diyenler var doğru mudur yoksa geçici birşey midir ?

-Dizi izlendiği için olaylar biliniyor ve okumaktan sıkıırsın diyenler var doğru mudur ?

-Kitabı okuyunca da dizidn zevk almazsın diyorlar.Doğru mudur ?

Bu 3 sorunun cevabını verebililenlere şimdiden çok teşekkürler

• Öncelikle şunu söyleyeyim 2 yapımda alanlarının en iyileri her ikisinide takip etmessen çok şey kaybedersin. Ama kitapta karakterlerin iç sesi oldukça fazla yer kaplıyor ki bunu diziye yansıtamazlar,betimlemeler sayfalar sürebiliyor. Bu iç sesler karakterin kendi içinde verdiği savaşları veya karışındaki için düşündüklerinden oluşuyor çoğunlukla...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap efsanedir bu kadar diyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Çekilişe" katılan arkadaşlara iyi şans dilemek için girmiştim(bende zaten olduğundan) "çelişkiymiş"

• Kitabı almalıyım o zaman dediklerinize bakılırsa
  • Al bence çünkü bir soru sorduğunda sürekli kitaplardan cevaplamalıyım diyorlar yâni dizide eksik yerler var,ben de yazın başlıyorum

• çekiliş diye gördüm ben gidiyorum

not: kitaplar çok fena kesinlikle okunmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitaplar detaya daha çok giriyor.Bence kesinlikle kitaplar okunmalı.
  • Diziyi üç yıldır takip ediyorum. 2 hafta önce kitapları da aldım.1.kitap olan taht oyunlarını bitirdim 2.kitap krallların çarpışması kısım1 i yarıladım.Kitapdaki detaylarla dizide anlaşılmayan yerleri daha iyi anladım ve kitap kesinlikle sıkmıyor
  • Ben de 1 sene önce izlemeye başladım ve bir hafta önce ilk kitabı aldım. Dizi zaman zaman sıksa da kitap asla sıkmıyor. Hatta ön yargılı olduğun karakterlere bakış açın değişebiliyor. Kitabı asla zaman kaybı olmaz.
  • Demekki kitabada bakmada fayda var.

• Kitap efsanedir, dizi iyi olmakla yetiniyor.
  • Bence kitap çok iyi, okumanı tavsiye ederim.Kitaplar diziye göre daha ayrıntılı.Ayrıca seriyi tamamen okudum ama kesinlikle diziyi izlerken zevk alamamazlık gibi bi durum yaşamıyorum.
  • Dizi her ne kadar iyi olsa da, bir kitap asla olamaz. Kitapları okumayan çok şey kaybediyor.
  • Kesinlikle kitaplar okunmalı. Kitapta verilen, dizide veya filmlerde yeterince yansıtılamıyor mâlesef.
  • - Bölüm bölüm anlatılması tam tersi kitabı daha zevkli kılıyo, aynı diziyi bitirir gibi bölüm de süper bi şekilde bitiyo ve o karakterin bi sonraki bölümünde ne olacağını merakla bekliyosun.
    - Ben de ilk iki sezonu izleyip kitaplara başladım, hiç sıkılmadım ve aksine olayların karakterlerin iç yüzünü öğrenip detaylarla yoğrulunca daha çok keyif aldım.
    - Doğrudur kitapları okuyunca dizi biraz yavan kaçıyo ama o kadar da dert etme bunu kesinlikle oku derim kitapları.
  • Sıcak fırsatlara girdim sandım.Geri gidiyorum
  • sıkılma gibi bi durum yok .İzleyip sonra okuduğum yüzüklerin efendisinden zevk almıştım.Gerçi sonradan okuyunca karakterler kafanda canlanmıyo direk filmde ki tipler geliyo ama öylede güzel.Harry Potter,Açlık oyunları,buz ve ateşin şarkısını okuyup öyle izledim,izliyorum.Burdan yola çıkarak şöyle diyebilirim önce okumak aldığın zevki öldürmüyo hatta arttırıyo diyebilirim ama şöyle bi sıkıntısı oluyo kitapta ki önemli bi kısmın atlanması,yüzelsel geçilmesi gibi durumlar olabiliyo.Kitabı okumayan orda patlıyo işte
  • Dizi final yaptıktan sonra kitaba başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

Dizi final yaptıktan sonra kitaba başlayacağım.

Sezon finali mi dizi finali mi eğer dizi ise 2020yi bulur okuman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.