Şimdi Ara

Game of thrones i beklemekten ders çalışamıyorum!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sansa ile Arya, Littlefingeri öldürmek için plan yapacak. Tabi bu olaylar yaşanırken Serçe parmak boş durmayacak. Sansa ile Aryayı birbirine düşürmeye çalışacak, bunun içinse Sansa Lannister’ların elindeyken ona zorla yazdırılan ve sonrasında Robb Stark’a gönderilen bir mektubu kullanacak. Ancak Bran yaşanacakları görecek ve Sansa’ya yardım ederek Serçe parmağın oyununu bozacak.

Cercei çocuğunu düşerecek. (Yataktan kalkıyor ve yatak kan içinde.. (ve çocuk tabiki Jamieden))

Sam ile Bran bir şekilde Jon Snow’un nesep meselesini çözecek. Jon’un aslında Lyanna Stark ile Rhaegar Targeryan ‘nın çocuğu olduğunu, gerçek adının “Aegon” olduğunu ve aslında piç olmadığını öğrenecekler.

Jon Snow ve Daenerys Targeryan Kuzey adlı bir teknede birlikte olacak. (Duvarlara akgezen çıkardı her gece. Biz durmadan sevişirdik..)

Bölümün sonunda duvar göçecek. Gece Kralı ejderhasına binip, ordusuyla beraber duvarı yıkacak ve sezon böylece sonlanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diğerize D kullanıcısına yanıt
    okumadım zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    ben öyle bir şey görmedim halbuki izlemiştim. sınav senesi 3 dizi bitirdim hiç bir etkisi olmuyor kafan dağılıyor tavsiye ederim. çok ders çalışmaya gerek yok.
  • Son DH Bükücü kullanıcısına yanıt
    aynen len gerçek ejderya nerde len white walker diye bişey yok len çizgi film len
  • çok hızlı ilerlettiler senaryoyu herşey bi anda olup bitti yavaş yavaş sürdürmeleri gerekirdi bence
  • lenene L kullanıcısına yanıt
    Dalgasına yazdım zaten dediğin gibi kafa dağıtmaya da ihtiyaç var

• sıçtık artık ilerde ki bölümleri düşünmekten bende çalışamayacağım
  • Hale bak be... Biz Behzat hocamızdan integral derece testini beklerdik.

• pp'ni görünce lm izleyesim geldi benim de.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.