Şimdi Ara

Game of thrones i beklemekten ders çalışamıyorum!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu int de haberlerde dolasıyor.sızacak felan diye.bende sezon finalinin heyecanından ders calısamıyorum 4 5 soru cözüyorum aklım hemen sezon finaline takılıyor.neyse en geç p.tesi yayınlanacak ondan sonra hiçbir diziye bulaşmam abi.

siz siz olun ders calısma döneminde dizi izlemeyin.bütün enerjinizi bir noktaya verin.tabi bu kişiden kişiye değişebilir.bu tavsiyem benim gibi olanlara.varsa 2 3 bölümü kalan kişiler hemen izleyin bitsin artık dizi izlemeyin.benim asıl nöbetim p.tesi günü baslıyacak(bak yine kendini hissettirdi)

yani özetle benim gibi olanlar dizi izlemeyi bırakın son bölümleri izleyin.sonrasında bütün enerjinizi ders calısmaya verin yoksa pişman oluruz.

• sınavda da jon snow sorarlar artık
  • duvar yıkılacak baelish ölücek jaime cerceiyi bırakıcak jon aegon targaryen

şimdiden başla 3 gün 3 gündür
  • Bu sezon baya kötüydü neye heyecanlandin ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sen de haklısın zaten YGS ve LYS de Game of Thrones'dan sorumluyuz.
  • ditrado kullanıcısına yanıt
    duvarın yıkılacagını bir bebek bile tahmin edebilir.bana tahminler heyecan vermiyor.o an geldiğinde o buz ejderyası semalarda yükseldiğinde offfffffffffffffffffffffff
  • yuhhhh nasıl kötüydü abi.

SPOİLER

denny ile jon un karsılasmasını 3 3 bucuk yıldır bekliyorduk.hele o ejderyalar.6. bölümdeki kalp krizi geçirişimi anlatmıyorum bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

duvarın yıkılacagını bir bebek bile tahmin edebilir.bana tahminler heyecan vermiyor.o an geldiğinde o buz ejderyası semalarda yükseldiğinde offfffffffffffffffffffffff

ne tahmini la sızdırılan senaryoyu yazıyorum

dağ wightı öldürmeye çalışıcak öldüremiyecek
    dany jon o gemide sevişicekler bi tur
  • ditrado kullanıcısına yanıt
    bi tur A:DSf.asd.F

ben inanmıyorum olum.7. bölümden sonra alıntılıyacam seni .d
  • Gerçek bir GoT fanı bu sezonun kötü olduğunu anlardı. Ama fan değilsen sırf görsellik istiyorsan ve üzerinde düşünmek istemiyorsan iyidir tabi.
  • düşünmekte önemli ama açıkcası önceki sezonlardan almadıgım zevki bu sezondan aldım.belkide beklentimin yüksek olmasından kaynaklanıyodu.neyse zaten sezon finalinden sonra dizilerden uzaklasacam.
  • Bence asıl bu sezon çok güzeldi ki izleyenler de belirtiyor. Kardeşim ben de çok severim bu diziyi ama bence çalış çalıştıktan sonra izlicem de ödülmüş gibi düşün motive olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryanfl R kullanıcısına yanıt
    hocam zaten 1 bölüm kalmıs oda yarın öbürgün düsecek .d
  • haklısın çalışmamakta karşim dünya bidaha böyle dizi görmez sezon finali gelicek 2 güne zaten. 1 buçuk yıl boşuna mı bekledik????

• 8.sezonunun senaryosu adım adım sızmışken neyine heyecanlanıyorsun dizinin artık
  • got izlemeye ne kadar meraklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

yuhhhh nasıl kötüydü abi.

SPOİLER

denny ile jon un karsılasmasını 3 3 bucuk yıldır bekliyorduk.hele o ejderyalar.6. bölümdeki kalp krizi geçirişimi anlatmıyorum bile

Kötü değil de dizinin olayları anlatım biçimi çok fena değişti gibi. Eskiden daha oturaklıydı bence.
  • Dostum lys sonucunda you know nothing kuzeyinkrali yazarsa görürsün game of thronesi

• Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    aman be hocam alt tarafı 2 gün sonra bütün dizileri bırakacam .d
  • çöp bir dizi için kendini heba etme dizinin tek özelliği görsel efekt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.