Şimdi Ara

Game Of Thrones nasıl bir dizi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu diziye yeni başladım yaklaşık 3 bölüm izledim pek bir şey anlamadım biri çocuğu itiyor düşüyor diğeri orda onla sevişiyor genelde +18 içerikli dizi gibime geldi fakat fazla sevilmiş dizinin senaryosu hep böylemi gidiyor yoksa ilerde değişkenlik var mı ? aksiyon gibi vs. Ayrıca şu +18 olayı hiç azalmıyor mu ? bir bölümde 3 - 4 tane var böyle sahne..Ne diyorsun izlemeye devam mı ilerdeki bölümlerde bu sahneler azalır mı ?

Edit; Diziyi bitirdim aradan 2 yıl geçmiş, masaüstü bilgisayarda izliyordum diziyi, bilgisayar salondaydı, sonralarda telefona geçtim laptopta bitirdim diziyi. Ayrica kesinlikle çok saglam dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 26 Ekim 2016; 18:42:06 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Game of Thrones: Epik Bir Fantastik Serü

Game of Thrones, George R.R. Martin'in Bir Buz ve Ateşin Şarkısı romanlarından uyarlanan, eleştirmenlerce beğenilen bir fantastik dizi. HBO tarafından 2011-2019 yılları arasında yayınlanan dizi, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Hikaye, Westeros ve Essos kıtalarında, Demir Taht için savaşan asil aileleri takip ediyor. Karmaşık karakterleri, sürükleyici hikayesi ve muhteşem prodüksiyon değerleriyle tanınan dizi, birçok ödül kazandı.

Game of Thrones, hayranlarından ve eleştirmenlerden oldukça olumlu yorumlar aldı. Dizi, karakterlerinin gelişimi, dünyanın inşası ve görsel efektleri için övgü topladı. Ancak bazı eleştirmenler, özellikle son sezonlarda, senaryo ve karakterlerin davranışlarındaki tutarsızlıkları vurguladı.

Yine de Game of Thrones, fantastik türüne önemli bir katkı olarak kabul ediliyor. Epik kapsamı, politik entrikaları ve unutulmaz karakterleri ile dizi, modern televizyon tarihinin en popüler ve etkili dizilerinden biri olmaya devam ediyor.

Game of Thrones'un başarısı, kısmen, hayranlarını diziye bağlayan güçlü bir topluluk duygusuna dayanıyor. Hayranlar, dizinin dünyası ve karakterleri hakkında teoriler tartışıyor, fan artlar oluşturuyor ve çevrimiçi etkinliklere katılıyorlar.

Dizi, benzersiz anlatımı, etkileyici prodüksiyonu ve kültürel etkisiyle televizyon tarihinde önemli bir yere sahip. Game of Thrones, fantastik türü sevenlerin ve kaliteli anlatı arayanların mutlaka izlemesi gereken bir dizi.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aksiyon pek bekleme. Genellikle entrika ile uğraşıyorlar. +18 sahneler azalmıyor diye biliyorum.
  • Oyunculukları beğendim fakat biyere kadar her arada bir sevişiyorlar sıkıldım artık 5 Dakika sevişmemi olur yahu ? o zaman izlemiyim Vikings nasıl dizi güzel gibi duruyoda ?
  • İlk 2-3 bölümde zaten olayları falan anlayamazsın. Karakter genişliği çok fazla.

Bölümler ilerledikçe olayları anlarsın ve seversin bence.

+18 olayına da yapacak bir şey yok. Kitapta da var çünkü bu sahneler
  • Diziyi aksiyon dolu Spartacus gibi bekliyordum umduğum gibi olmadı.
  • Şu an yayındakilerin belkide en iyisi. Bence de en iyisi.

Fragman vereceğim ama 3 sezonun neredeyse bütün spoilerları var o yüzden spoiler içinde veriyorum. İzleyip izlememek size kalmış.

• Y Koskoca 5 kitaba bile zor sığmış bir hikayeyi diziye uyarlıyorsun ve yılda 10 bölüm çekiyorsun.Çok fazla yer ismi, çok fazla karakter, birbiriyle ilintili çok fazla olay. Yanlış anlama lütfen ancak doğrusu bu. GoT'u anlayabilenlar sever. Bazılarına aşırı karışık gelir, anlayamazlar ve beğenmezler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Y Koskoca 5 kitaba bile zor sığmış bir hikayeyi diziye uyarlıyorsun ve yılda 10 bölüm çekiyorsun.Çok fazla yer ismi, çok fazla karakter, birbiriyle ilintili çok fazla olay. Yanlış anlama lütfen ancak doğrusu bu. GoT'u anlayabilenlar sever. Bazılarına aşırı karışık gelir, anlayamazlar ve beğenmezler.

3.Bölüme kadar izledim.Senaryo olarak o kadar kötü değildi hikayede iyidi fakat çok sex vardı dizi 50 dakika ise 10 dakikası o sahneler diyebiliriz ben aksiyon bekliyordum bu yüzden başlamak istedim ha giyim kuşam şehir olarak muazzam ak yürüyen olayı felan iyi savaş sahnesi olmaması biraz sıkıcı oluyor.
  • Vikings dizisine başlamayı düşünüyorum nasıl bir dizi ? TWD Bitti şu anda Supernatural izliyorum ek olarak başka dizide arıyorum Vikings nasıl izleyen var mı ?
  • Doğru, açık sahneleri var ama Spartacus'le de kıyaslamışsın. Bence GOT Spartacus'un yanında SamanyoluTV kalır.

Savaş sahnesi konusunda biraz haklısın ama bence ellerinden geleni yapıyorlar. Eğer diziye başlayacaksan spoiler yemeden bilgi alabileceğin siteleri araştır. Şu alttaki link başlangıç için fena değil. Bir kere olayları anladın mı, diziyi beğenmeye başlayacaksın.

http://22dakika.org/game-of-thrones-kim-neci/

http://www.gameofthronestr.com/

• Vikings çok basit bir dizi. Savaş sahnelerinden konu akışına kadar çok basit işliyor. Zaman öldürmek için onu da tavsiye ederim. Aksiyon fazla ama büyük savaş sahneleri falan bekleme.
  • Bilgisayar salonda bende normal olarak diziyi salonda izliyorum ondan bu sahneler rahatsız ediyor ileri sarıyoruz bu sefer senaryodan geri kalıyoruz bi kaç bölüm daha bakacam diziye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!ExamPLe!!!

Vikings dizisine başlamayı düşünüyorum nasıl bir dizi ? TWD Bitti şu anda Supernatural izliyorum ek olarak başka dizide arıyorum Vikings nasıl izleyen var mı ?

Game of Thrones hakkında biraz şey söylemek istiyorum.
    İlk bölümlerde bende sıkılmıştım.Sonra başroldeki Ned Stark için izlemeye devam ettim.Sonraki sezonlarda da karakterlere alıştığım için pek fazla sıkılmadım.Zaten aksiyon ilerde artmaya başlıyor..Şuan 4.sezondayım.Birde sezonlar 10 bölüm ama asıl patlama sezonun 9.bölümlerinde oluyor.10.bölüm sanki yeni sezonun ilk bölümüymüş gibi geçiyor.Diziyi en son Ağustos ayında izlemiştim.4.sezona şu sıralar geçeceğim.Bu yüzden seks fazla mıydı emin değilim ama bana kalırsa sonraki sezonlarda biraz daha azalıyor.Spartacus kadar açık değil en azından.
    Birkaç bölüm daha devam et,en azından 9.bölümü de izle belki diziyi sevmeye başlarsın.

Vikings'in ilk sezonunu izledim,izlerken de sıkıldım açıkcası.Spoiler vermeyeyim ama başroldeki Lothbrok'un, kardeşim dediği uyuz tip beni diziden soğuttu.2.sezonun haraketli olduğu söyleniyor ama izlesem mi izlemesem mi karar vermedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozaman Kütahyalı -- 12 Nisan 2014; 13:50:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozaman Kütahyalı

quote:

Orijinalden alıntı: !!!ExamPLe!!!

Vikings dizisine başlamayı düşünüyorum nasıl bir dizi ? TWD Bitti şu anda Supernatural izliyorum ek olarak başka dizide arıyorum Vikings nasıl izleyen var mı ?

Game of Thrones hakkında biraz şey söylemek istiyorum.
    İlk bölümlerde bende sıkılmıştım.Sonra başroldeki Ned Stark için izlemeye devam ettim.Sonraki sezonlarda da karakterlere alıştığım için pek fazla sıkılmadım.Zaten aksiyon ilerde artmaya başlıyor..Şuan 4.sezondayım.Birde sezonlar 10 bölüm ama asıl patlama sezonun 9.bölümlerinde oluyor.10.bölüm sanki yeni sezonun ilk bölümüymüş gibi geçiyor.Diziyi en son Ağustos ayında izlemiştim.4.sezona şu sıralar geçeceğim.Bu yüzden seks fazla mıydı emin değilim ama bana kalırsa sonraki sezonlarda biraz daha azalıyor.Spartacus kadar açık değil en azından.
    Birkaç bölüm daha devam et,en azından 9.bölümü de izle belki diziyi sevmeye başlarsın.

Vikings'in ilk sezonunu izledim,izlerken de sıkıldım açıkcası.Spoiler vermeyeyim ama başroldeki Lothbrok'un, kardeşim dediği uyuz tip beni diziden soğuttu.2.sezonun haraketli olduğu söyleniyor ama izlesem mi izlemesem mi karar vermedim henüz.

Haklısın,bi kaç bölüm daha bakacam.

• Güzel dizi bence.
  • 1-2 bölüm izleyip, kendiniz karar verin derim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

1-2 bölüm izleyip, kendiniz karar verin derim..

3.Bölüme kadar izledim çok s.e.* sahnesi vardı bu yüzden biraz sıkıcı geldi.Ama bikaç bölüm daha bakıp öyle karar veriririm.
  • benimde listemde ekli, izlemeyi düşünüyorum biraz daha biriksin de..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum cinsel sahneler çok var dizide. sürekli aksiyon savaş sahnesi arıyorsan bu dizide bulamazsın. ama biraz daha ilerle dizideki fantastik parçaları gör sonra karar ver fikrin değişebilir
  • Game of thrones spartacus gibi aksiyon filmi değil , olaylar var genelde filmde savaş sahnesi pek olmuyor ancak çok güzel bir dizi çoğu kişi bi kaç bölüm izleyip sıkılır anlamak gerekiyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.