Şimdi Ara

Game Of Thrones Okuyayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben dizinin iyi takipçilerindenim. Hatta bir sezonu 2 kez izlemişliğim bir bölümü 3 kez izlemişliğim olmuştur. Şimdi çok bahsediliyo kitaptan, alsam diyorum ? Diziden farklı noktaları var mı ? Yani beni sürükler mi ? Okuyan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.

• Bende ilk kitabı aldım yarısını okudum üniversitenin baslamasını bekliyorum yurtta okuyacagım :) Sırf tüm seriyi internetten satın almak için ininal card cıkarıcam haftasonu :) Kardeş sende al kitapları oku bence .Normalde kitap okumayı sevmem ama GOT bana bu alıskanlıgı kazandıracak gibi :) 117 tl 9 kitap
  • Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
  • Serinin 9. cildini bitirmek üzere olan biri olarak "fantastik" yönünün zayıf,5. cilt sonrası kalitenin düştüğünü söyleyebilirim.Ama yine de tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Serinin 9. cildini bitirmek üzere olan biri olarak "fantastik" yönünün zayıf,5. cilt sonrası kalitenin düştüğünü söyleyebilirim.Ama yine de tavsiye ederim.

Peki, dizide ele alınmayan çok bölüm var mı kitapta ? Asıl merak ettiğim konu bu açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCobain

quote:

Serinin 9. cildini bitirmek üzere olan biri olarak "fantastik" yönünün zayıf,5. cilt sonrası kalitenin düştüğünü söyleyebilirim.Ama yine de tavsiye ederim.

Peki, dizide ele alınmayan çok bölüm var mı kitapta ? Asıl merak ettiğim konu bu açıkçası.

Dizinin ilk sezonu büyük oranda aynı ama ikinci sezonda çok atlamalar ve değiştirmeler mevcut.O yüzden bıraktım diziyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dizinin ilk sezonu büyük oranda aynı ama ikinci sezonda çok atlamalar ve değiştirmeler mevcut.O yüzden bıraktım diziyi.

Çok teşekkür ederim. Elimde bir kitap var bitirir bitirmez başlayacağım seriye. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mutlaka oku...
  • Hali hazırda serinin ana konusu varken oraya sorsanız da yeni başlık açmasanız ne güzel olurdu. Değil mi ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_49149810/f_//tm.htm#49149810
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Hali hazırda serinin ana konusu varken oraya sorsanız da yeni başlık açmasanız ne güzel olurdu. Değil mi ?

Pardon ama konuyu açınca ne oluyor ? Yani problem nedir ?
  • quote:

quote:

Hali hazırda serinin ana konusu varken oraya sorsanız da yeni başlık açmasanız ne güzel olurdu. Değil mi ?

Forumda anakonusu varken ve sorduğun soruların cevabını orda da rahatlıkla alabilecekken yeni konu açmak forumda konu kirliğine sebep oluyor.
    Yeni üyesin böyle yapmış olman normal ancak biraz dikkat et

• quote:

quote:

quote:

Forumda anakonusu varken ve sorduğun soruların cevabını orda da rahatlıkla alabilecekken yeni konu açmak forumda konu kirliğine sebep oluyor.
    Yeni üyesin böyle yapmış olman normal ancak biraz dikkat et

Peki teşekkür ederim, aslında o konuda da tam anlamıyla aradığım cevaplar yok zaten arkadaşlar çok yardımcı oldular. Sağolsunlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.