Şimdi Ara

Game Of Thrones Serisini Okumayı Düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayadır bilimkurgu tarzı kitaplar arıyordum.Bu diziyi de hiç izlemedim bilmiyorum sadece büssürü karakter,krallık olduğunu biliyorum.Şimdi bu kitabın serisini alıcaksam 150 tl vericem.Kitaplar nasıl akıcı mıdır?İsimler krallıklar arasında kaybolup gitmek istemiyorum.Metro serisi,marslı kitabı,yürüyen ölüler serisi gibi kitapları severek okuyan biriyim ama bunu da aynı akıcılıkta okuyabilir miyim bilmiyorum?Nasıl kitaptır beyler tavsiye eder misiniz?

• Kitaplar akıcı hocam. Diziyi izlememiş olmanızda ayrı bir +. Eğer bir seferde 150 tl vermek çok geliyorsa idefix üzerinden 3 lü şekilde alabilirsiniz. Sadece ilk kitap 23,75 gerisi 16,75 toplam 157 tl civarına geliyor. Okudukça 3 kitap siparişi verirsiniz.

Mesela 1. Kitapı bitirdikten sonra dizinin 1. Sezonunu izlerseniz çok keyif alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: relling

Kitaplar akıcı hocam. Diziyi izlememiş olmanızda ayrı bir +. Eğer bir seferde 150 tl vermek çok geliyorsa idefix üzerinden 3 lü şekilde alabilirsiniz. Sadece ilk kitap 23,75 gerisi 16,75 toplam 157 tl civarına geliyor. Okudukça 3 kitap siparişi verirsiniz.

Mesela 1. Kitapı bitirdikten sonra dizinin 1. Sezonunu izlerseniz çok keyif alırsınız.

tam olarak öyle mi ilerliyor ki bütün sezonlar 1.kitap 1.sezon , 2.ci kitap 2.sezon,3.kitap 3.sezon diye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: relling

Kitaplar akıcı hocam. Diziyi izlememiş olmanızda ayrı bir +. Eğer bir seferde 150 tl vermek çok geliyorsa idefix üzerinden 3 lü şekilde alabilirsiniz. Sadece ilk kitap 23,75 gerisi 16,75 toplam 157 tl civarına geliyor. Okudukça 3 kitap siparişi verirsiniz.

tam olarak öyle mi ilerliyor ki bütün sezonlar 1.kitap 1.sezon , 2.ci kitap 2.sezon,3.kitap 3.sezon diye mi?

5. Sezona kadar kitapla paralel gidiyor. Her sezon 1 kitap şeklinde ama dizi kitabın baya özeti kalıyor.

1. Sezon kitabın bittiği yerde bitiyor. Bende 2. Kitabın 2. Kısmına yeni başladım. Diziyi daha önceden izlemiştim kitapları okumak şimdiye kısmetmiş.

• Hocam benim tavsiyem o parayı klasik/kült olmuş kitaplara vermeniz yönünde, hem çok kaliteli dizisi de varken kitaplara gerek olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca dizide daha gerçekçi
  • İngilizce olarak okudum, çok da iyiydi. Dizinin sadece 1 sezonunu izledim ve kesinlikle dizisi çok kötü. Zamanınıza ve paranıza değicektir.

• diziyi izlememiş olmanız çok büyük artı.

kitapları kesinlikle muhteşem. 9 kitabı da bitirdikten sonra uzun süre bu kadar iyi kurgulanan bir kitap arayacaksınız ama bulamayacaksınız :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana sorarsanız ben de kitapları okumanızın taraftarıyım. Şöyle bir bilgi vereyim ki kitaplarda olaylar esas karakterlerin gözünden anlatılıyor. 15-20 sayfadan ibaret kısımlar halinde ve her kısım bir karakterden bahsediliyor.

Kitaplar kesinlikle sıkıcı değil. Şahsen ben, bazı karakterlerin olayları beni fazla meraklandırmadığı için süratli geçiyordum onları. Ancak öyle karakterler de var ki yeniden onun kısmının gelmesini dört gözle bekliyordum. Genel olarak sıkmayan, baya uzun, bol entrikalı, oyunlu, kanlı ve ihtiraslı bir macera "Buz ve ateşin şarkısı"

• Okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Kitapla dizi arasında dağlar kadar fark var kesinlikle kıyaslama dahi yapılamaz.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bazı kitaplar ikiye bölünmüş şekilde satılıyor. Eğer sette toplam 5 kitap varsa 1 sezon 1 kitap demektir. Ancak dediğim gibi bazen kitap uzun olduğu için boluyorlar , yani 10 kitaplık set olarak satıyorlar.

Kitaplar bence cok fazla detay içeriyor. Akıcılığı biraz engelliyor bence. Ancak yazar koskaca bir evreni yıllar süren çalışma sonucu oluşturduğu için normal karşılıyorum bunu.

Diziyi izlememeniz güzel, arkadaşın da dediği gibi önce 1. Kitabı okuyup sonra 1. sezonu izleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.