|
Bildirim
İşte amerikayı amerika yapan budur. Hesap verilebilirlik, sorabilirlik.
Aynısının benzeri tanıdık başka memleketlerde olsaydı böyle bir haberi duyamazdık, şirket te yetkili makamlar tarafından terletilmezdi. Orada senelik 70k dolar alan memur, 70 milyar dolarlık işin ( yanlışsa eğer ) içinden geçebilir ve o memura dokunamazsın. Dokunursan 70 milyar kere…. Sorsan tanıdık memleketler adaletten , kalkınmadan bahseder. Onların ben 70 milyon milyar kere sen naaptın demek istiyorum. |
Sen hayal dünyasında yaşamaya devam et. Amerika da süper şirketlerin ne haltlar ettiğinden zerre haberin yok birde burada abd memurlarını övüyorsun.
Boeing o düşen uçakları hangi memurlara onaylattı acaba? Türkiye sanıyorsun herhalde. Mesela aç bi dark waters filmini izle abd de dupontun devlet eliyle avanta yiyen memurlar ile nasıl insanları kanser ettiğini öğren. Her konuda bu abd şakşakçılığını da bırak artık. Nerede abd konusu orada sen abd'ye övgüler methiyeler diziyorsun. Abd denen zalim devlet ve onların çok dürüst namuslu diplomatları memurları israit on binlerce çocuğu Filistinde diri diri yakarken neredeydi? Abd'nin israitin içinde geçemediler mi? |
Yatırım değil bu, tekelleşme başka bir şey. Zengin bir şirket rekabet edemediği alanda rakip herşeyi satın alırsa kötü üretmesine rağmen yinede tekel olduğu İçin kazanır |
Zaten Turkiye’de de cogunlukla ABD merkezli sirketlere sorusturma aciliyor.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Doğru bir soruşturma, sen kalk day 1 diye milyon tane reklam yap, sonra hop sistemi komple değiştir. İnsanlara öyle COD'u her pakete day 1 vermek işlerine gelmedi tabi, e o zaman reklamını öyle yapmasaydın? Çakallara bak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Temmuz 2024; 12:37:5 > |
|
Yatırım değil bu, tekelleşme başka bir şey. Zengin bir şirket rekabet edemediği alanda rakip herşeyi satın alırsa kötü üretmesine rağmen yinede tekel olduğu İçin kazanır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bomboş yazmışsın. Zerre vaktimi ayırıp seni düzeltmem. Engelledim hayde yallah filistine tankların egzosuna atlet sokmaya. |
Sigaralarında kalitesi çok düştü mesela Bilinen bi gerçek üretim kalitesi tütün kalitesi düşürdüler. Fiyatlarıda arttırdılar ama kullanıcılar tüketiciler deli gibi satın alıyor. |
Noldu cevap yazamamışsın adam gayet iyi yazmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ABK soruşturmasında rezil olan FTC intikam alabileceğini düşündüğü bi fırsat buldu galiba |
Adam dediği sen misin hahaha :) neyine cevap vereceğim , tescilli olmuşsun ? safsata hurafeden öte geçemeyip, hırsız düzeni ne olursa olsun savunmak için emek harcayana tahammül edilmesinin manası yok. bu hesabını da engelledim aç yenisini |
Darısı Half-Life 3'ü çıkarmayan Steam ile tekelciliğin dibine vurmuş Valve'in başına. |