Bildirim
game sulta üyesi cafeler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kodu kafede yükle veya güvendiğin bir arkadaşına kodu telefonla söyle o da evinden yüklesin...
bence en iyisi gamesultanın sitesine üye olmak ve kredi kartıyla silk almak.. eğer kredi kartın yoksa ptt ye gidip parayı yatırıyorsun. daha sonra site üzerinden kodu alıp yüklüyorsun..
ben cafeden de silk aldım internetten ptt hesabına yatırarak da aldım.. Hiç sorun çıkmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 2 Ocak 2008; 18:51:37 > -
quote:
Orjinalden alıntı: anchovy24
arkadaslar bi game sultan üyesi olan kafaden silk almayı planlıyorum.ancak oradada kazık yemekten korkuyorum. mesela adam gelir bana kullanılmıs veya bozuk bi kod falan verir?
yok kardeş kodu kullanılmış ve ya bozuk olmuyor zaten oradaki koddlar bir defalık koadlar kullanılıyor bitiyo zaten sen orada yanında yapıyor ve tamam yükledim diyip gösteriyor -
bence git parayı kendin yatır googleden fln araştırırsan detaylı açıklamalarını bulabilirsin -
Ben gamesultan a üyeyim gerçekten de yaralı parayı ptt den yolluyorum ve kolay da oluyor... -
tr.botsmall.com dan al daha ucuz -
GameSultan'ın Canlı Destek Bölümünden Kafanı Kurcalayan İstediğin Herşeyi Sorabilirsin
Onlar Daha İyi Yardımcı Olur
Ayrıca En İyisi Ptt'den Hallet Biraz Zahmetli Ama En Güvenli Yol
Edit : Konu Yanlış Yerde Ama Feversea Kızıyor Yazmayın Diye Ama Nedenini Anlayamadım
Şikayet Edin Diyor , Bende Şikayet Etmeyi Sevmiyorum Benden Sonraki Arkadaş Ederse Sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 2 Ocak 2008; 22:22:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X