< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsRuleS -- 8 Mayıs 2020; 12:58:0 > |
GAMEDEC (2020) [ANA KONU]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kimse yorum yapmamış oyun bence müthiş görünüyor dün akşam steam de cikicak oyunlar da gördüm. Türkçe çıkarsa ayila bayıla oynarım. İstek listeme attım. Umarım geliştirici firma TR altyazı ekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten kötü yorum yapan kimse yok bu oyuna. Çıkışından itibaren değer kazanacak oyunlardan biri bu Gamedec oyunu da ancak görülen o ki Divinity Original Sin serisi gibi bu oyun da Türkiye'de tutulmayacak. Sonrasındaysa istesek de sonraki oyunlarına Türkçe ekletmek için çabalayıp çabalayıp olumsuz yanıtlar alacağız.quote:
Orijinalden alıntı: winepsycologist
Kimse yorum yapmamış oyun bence müthiş görünüyor dün akşam steam de cikicak oyunlar da gördüm. Türkçe çıkarsa ayila bayıla oynarım. İstek listeme attım. Umarım geliştirici firma TR altyazı ekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsRuleS -- 8 Mayıs 2020; 14:41:2 > -
İzometrik oyunlar sevilmiyor ülkemiz de ama fps olsun rekabetçi olsun peynir ekmek gibi satılır. Türkiye de oyunculuk namına kalite yok. Böyle oyunları hep uzaktan bakacaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be oyun müthiş duruyor ne alsam diye düşünüyordum. Yaz indirimlerine ayırdığım paradan bir kısmını bunun için bekletebilirim. Cyberpunk temasına bayılıyorum + olarak bir de RPG diyorsunuz daha ne olsun!
Hayda Aralık 2020 diyor daha çok varmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 3 Temmuz 2020; 11:3:41 > -
Çok az kaldı! AiBell Game Localization olarak üstlendiğimiz ve yapımcı Anshar Studios ile omuz omuza beraber çalıştığımız siberpunk türündeki RYO Dedektiflik oyunu Gamedec'e Türkçe dil desteği 1.5 yamasıyla birlikte geliyor!
Üstelik artık Gamedec'in Türkiye bölgesel fiyatı sadece 64,99 TL!
-
-
Arkadaşlar 1.5 güncellemesi yüklü ama oyun türkçe olmuyor. Nereden dil değiştiriliyor ? Herhangi bir ayarda yok.
-
Steam'de gamedec'e sağ tıklayıp özellikler kısmında dil sekmesi var oradan türkçe seçebilirsiniz.
-
Hocam çok teşekkür ederim
-
Oyun harika kısa kısa oynamaktayim ,zaman kısıtından dolayi.. Oyunu 2 saat oynayinca alişiyorsun..:) Türkçe dil nefis olmuş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X