PC daha düne kadar Gamepad'i (oyun kolunu) görüyordu fakat bugün PC'de bulunan tüm USB girişlerine takıyorum çalışmıyor. Aygıt Yöneticisinde de Cihazlar kısmında da görünmüyor. Gamemaster GP-317 modeli. İşletim sistemim win7. Aynı sorunu yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana.
Aynı durumu yaşamıştım. Büyük ihtimalle sorun oyun kolunun kendisinden kaynaklanıyor.. Fakat, sen yinede farklı bir PC'de deneyebilirsin. Eğer çalışmıyorsa maalesef kol bozulmuş demektir.
ApsinteX
kullanıcısına yanıt
Apsintex yanıt için teşekkür ederim. Haklısın büyük ihtimalle oyun kolu bozuk. Çünkü usb'ye takılıyken kablosunu hareket ettirince bazen gamepad gidip geliyor. Şimdi o bile olmuyor. Sorun donanımsal kesin olarak belirledim tekrar tekrar deneyince. Satın alalı 1 ay oldu bu kadar çabuk bozulacağını tahmin etmemiştim. 40TL verdim. Garantisi devam ediyor. Garanti hakkımı kullanıp servise versem tamir ederler mi? yada yenisini mi verirler? ne kadar sürer tamir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme