Şimdi Ara

GAMEPAD - Gamesir T4 Cyclone PRO (Hall effect trigger + joystick) 1399TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı koldan 2 adet geçen yaz tanesi 2000TL'den almıştım, ben çok memnunum şuanki fiyatı çok iyi bence. Uygun fiyata premium bir kol. Malzeme kalitesi yüksek olmasada joystick ve triggerın hassasiyeti ve doğruluğu premium seviyede.

• merak edenlere, gameconnect ile bir ilgim yok, olsa zaten söylerim 50 başlıkta reklamını yaparım. 2005'ten beri foruma üyeyim reklam için bugünü mü bekledim  

ayrıca bu siteyi bende ilk kez bu kolu ararken bulmuştum, forumlardan vs. araştırıp başka alanlarda görünce ona güvenip aldım, bi kaç kişiye ek kargo ücreti çıkmış sanırım bana çıkmamıştı ama bende 2 kol sipariş vermiştim ilk başta tek kol gelmişti, site ile yazışınca bi kaç güne 2.'yi de yollamıştılar. Bu dükkan ile deneyimim bu kadar...

• Dükkanın hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

Hocam connectgame uzun süreden beri olan bir mağaza hatta birçok bu tarz çin menşeili markların distribütörlüğünü yapıyorlar, belki gerçekten sahibi arkadaştır bilmiyorum ama dolar almış başını giderken alayım kenarda dursun mantığıyla bir tane aldım bu fiyattan ben.

• merak edenlere, gameconnect ile bir ilgim yok, olsa zaten söylerim 50 başlıkta reklamını yaparım. 2005'ten beri foruma üyeyim reklam için bugünü mü bekledim  

ayrıca bu siteyi bende ilk kez bu kolu ararken bulmuştum, forumlardan vs. araştırıp başka alanlarda görünce ona güvenip aldım, bi kaç kişiye ek kargo ücreti çıkmış sanırım bana çıkmamıştı ama bende 2 kol sipariş vermiştim ilk başta tek kol gelmişti, site ile yazışınca bi kaç güne 2.'yi de yollamıştılar. Bu dükkan ile deneyimim bu kadar...

• Stok gelirse daha iyi bir seçenek olarak şuna bakabilirsiniz.

wraith esports
    Fantech Shooter III Oyun Kolu
    https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Flydigi'nin vader 4 serisi çok tutuluyor beğenililiyor hall effect'lilerin en iyilerinden deniliyor ama bu seriyi bilmiyorum inceleme video'larını izlemek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aeris kullanıcısına yanıt

Flydigi aldım gamesir yollamışlar  

• xboxta çalışmıyor sanırım

• xbox pc de çalışır mı

• amazondan 2199'a microsoft 9. nesil aldık kardeş sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

amazondan 2199'a microsoft 9. nesil aldık kardeş sağol

Bu fiyata ne zaman satıldı ben de bakıyorum da 2600 TL altını görmedim.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

Aylar oluyor onlar pembiş kolları alalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 27 Aralık 2024; 17:13:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox orijinal kolun neyini seviyorlar anlamıyorum tuşlar takur tukur ses çıkarıyor titreşim dersen kafasına göre neden niçin titriyor bilmiyorsun

ps5 kolu kalite olarak titreşim olarak daha iyi ikisini kullanmayan gelip burada atlamasın

bataryası yok aa pil takıyorsun + masraf

2.4g bağlantısı için 1000 tlye doungle almak gerek + masraf

bu kollarda 2.4g için usb doungle çıkıyor içinde bataryalarıda var pc için xbox kolundan kat kat daha iyi bence

microsoft neye el attıysa elinde kalıyor nokia cod 1-2 örnek çocuk piş pişleme simülasyonu olmuş cod  

Gamesir kollarının kalitesi Microsoft un kollarının yanına bile yaklaşamaz. Kullanılan malzeme ve donanımları ile gayet mantıklı cihazlar Xbox kolları. Bluetooth ile sorunsuz bağlanıyor 2.4g ye çoğu yerde ihtiyaç yok. Pil olayı da şarj edilir pillerle kullanacaksınız. Pillerin ömrü bitince değiştir geç. Titreşim olayı kafasına göre değil asla. Kaldı ki bu kadar insan alıp kullanıyor pc de de. Hepsi mi yanlış değerlendirmiş. Dualsense ayrı bir konu sunduğu yeniliklerle ama onunda kullanım ömrü diğer nesil Sony kollara göre kısa. Kısa sürede arıza çıkardı kullanıcılarına.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • citiraga kullanıcısına yanıt

Gamesir G4 Pro

Gamesir T4 Pro

Dualsense

Xbox 9.nesil

hepsini uzun süre kullandım Dualsense 2.5 yıldır kullanıyorum bozulmadı henüz ayda 1 bozupda garantiden değiştirenlerde az değil genelde single oyun oynuyorum 1500 saat olmuştur bir fifacı arkadaşımda 2000 saatde bozdu garantiden değiştiler.

Gamesir G4 Pro abartısız Xbox kolunu her konuda tokatlar Gamesir T4 Pro zaten iyi bir kol değil

Xbox 9.nesil pcye bağlayıp oynadım kol titriyor ama niçin titriyor belirsiz oyundaki aksiyondan bağımsız kafasına göre takılıyor. Bluetooth ile bağlıyorum kapatıyorum tekrar açınca tekrar silip tekrar eşleştirmek zorunda kalıyordum bazen. Bluetoothla bağlarsak kulaklık girişide çalışmıyor.

PS5'de var PC'yide 4k tvye bağlayıp oynayan biriyim benim için Xbox 9.nesil işe yaramaz mantıksız bir kol

Pulse 3D kablosuz kulaklıkta var alıcısını pcye bağlıyorum çalışıyor

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-corsair-hs75-xb-wireless-ca-9011222-eu-kablosuz-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,893590009.html

Bunu alsam pcye bağlamak için gene 1000 liralık usb doungle almak zorundasın geçen sene 1400 liraydı stoklar tükenmedi bile  

Microsoftun hiç birşeyinde mantık yok  

Hayırlısı olsun hocam sizin adınıza. İyi oyunlar👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hadi dualsense neyse de çin malını da övmezsin xbox'tan iyi diye. Xbox gamepadinin en önemli özelliği ergonomik tasarımı. Saatlerce oynasan bile elini yormaz. Dualsende 1 saatten sonra kas ağrıları başlıyor neredeyse. Şarj sorunu filan hak getire yıllardır yazdı insanlar dualsense için. Bugün xbox kolunu aldığın zaman TV, tablet, telefon, PC ve Xbox'ta sorunsuz kullanabiliyorsun. PCdeki çoğu oyunun gamepad desteği xbox üzerine kurulmuş neredeyse. Pc için hala xbox gamepadi baya baya önde. Tabi tercih meselesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.