Evet arkadaşlar bilgisayar için gamepad tavsiyesi istiyorum aslında iki ürün arasında kaldım. Bunlar; Logitech F710 ve XBOX One kolları. Bu gamepadlerden birini seçeceğim sizlere sormak istediğim bir kaç soru var: 1-Her çeşit oyunu oynamak istiyorum o yüzden desteklediği oyunları göze aldığınızda hangisi daha iyi? 2-Ergonomi olarak hangisini tercih edersiniz? 3-Windows'da XBOX ONE gamepadini kullanabilmek için ayrı bir aparat gerekiyormuş galiba böyle birşey varmı?Yani direk tak çalıştır yapamıyor muyuz? 4-Aralarında 70TL gibi bir fiyat farkı var. XBOX ONE almak için +70TL ödenir mi?
İyi forumlar :)
her ikisini de kullandım..xbox one gamepad daha kullanıslı ancak alıcısı ile pahalı olur.Ben kablo ile xbox one gamepad kullanıyorum ve yazılım uyumlulugu da memnun edici
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: awaqado
her ikisini de kullandım..xbox one gamepad daha kullanıslı ancak alıcısı ile pahalı olur.Ben kablo ile xbox one gamepad kullanıyorum ve yazılım uyumlulugu da memnun edici
XBOX ONE Gamepad aldım bugün bunu kablosuz kullanma kiçin ayrı bir cihaz mı gerekiyor?
Öncelikle hayırlı olsun, ve bende XO'yu önerecektim. İyi ki almışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: mithrilumut
Öncelikle hayırlı olsun, ve bende XO'yu önerecektim. İyi ki almışsın.
Teşekkür ederim bende baya memnunum fakat bu kablosuz kullanma olayıı halledemedim bi türlü ya.