Şimdi Ara

Gamepad vs. Klavye & Mouse [ANKET]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Gamepad vs. Klavye & Mouse [ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 12.6.2024)
Giriş

Benim fikrim:

Öncelikle şunu belirteyim, XBOX veya PS konsolda oyun oynamıyorum. Bilgisayarda oynuyorum sadece. Bazı oyunlar var işte insanların sürekli söylediği "Bu oyun gamepad ile oynanır, klavye mouse ile oynamak imkansıza yakın çok zor vs." gibi. Ama oldum olası oyun kolu ile oynayamıyorum oyunları. Ne Fifa/Pes, ne yarış oyunları, ne de Mortal Kombat - Dark Souls - Sekiro gibi oyunlar. Deniyorum deniyorum olmuyor, Klavye - Fare rahatlığını hiç vermiyor. Çok zor oluyor oynaması. Tuşları karıştırdığım bile oluyor. (Elimde hem Logitech hem de XBOX One oyun kolu var.)

Sizde durumlar neler? Hangisini, neden tercih ediyorsunuz?

• Hocam illa her konuda ülkenin insanına bok atmak zorunda mısınız? Konuda sorduğum şey sadece neden hangisini kullandığınız fakat dönüp dolaştırıp laf sokmaya getiriyorsunuz, her konuda da sizin bu mesajlarınızı görüyorum alakasız alakasız şeyi illa o tarafa çekiyorsunuz. Klavye-mouse çıkmasını da buna bağladınız ya helal olsun. Neyse bloklayayım bari de, gene de çıkıyor mesajlar. Forumun bu blok olayına el atması lazım.
  • FPS,RPG gibi oyunlarda klavye mouse çok daha rahat geçenlerde X360 gamepadla BF1 gireyim dedim ellerim goradaki kaleci gibi oldu 5 dk sonra normal usule döndüm

Fifa ve Mortal Kombat'da gamepad harici oynamak çok ters geliyor
  • Rekabetçi FPS oyunları harici gamepad.
  • Silahla nişan alman gereken oyunları gamepad ile oynayamıyorum. Gamepad ile araba süremediğim için GTA tarzı oyunları klavye ile oynayamıyorum.

FIFA ve PES'i klavye ile oynayabilirsin ancak çalım & beceri hareketleri yapmak zor.

FIFA, PES, Mortal Kombat, Assassin's Creed ve benzeri oyunları gamepad ile, Battlefield, Call of Duty, GTA ve benzeri oyunları klavye & mouse ile oynuyorum.
  • Türkiye de oyun kültürü olmadigi için insanlarda cocuklarda konsol yerine baska islerde de kullanilan pcler oldugu icin ve insanlar bu yuzden gamepad keyfi nedir bilmedigi için ve tabiki insanimiz her malini canini savunur gibi savundugu icin anketten klavye mouse çıkacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Türkiye de oyun kültürü olmadigi için insanlarda cocuklarda konsol yerine baska islerde de kullanilan pcler oldugu icin ve insanlar bu yuzden gamepad keyfi nedir bilmedigi için ve tabiki insanimiz her malini canini savunur gibi savundugu icin anketten klavye mouse çıkacak
    Hocam illa her konuda ülkenin insanına bok atmak zorunda mısınız? Konuda sorduğum şey sadece neden hangisini kullandığınız fakat dönüp dolaştırıp laf sokmaya getiriyorsunuz, her konuda da sizin bu mesajlarınızı görüyorum alakasız alakasız şeyi illa o tarafa çekiyorsunuz. Klavye-mouse çıkmasını da buna bağladınız ya helal olsun. Neyse bloklayayım bari de, gene de çıkıyor mesajlar. Forumun bu blok olayına el atması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    geçen ay önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10B574946

Hocam illa her konuda ülkenin insanına bok atmak zorunda mısınız? Konuda sorduğum şey sadece neden hangisini kullandığınız fakat dönüp dolaştırıp laf sokmaya getiriyorsunuz, her konuda da sizin bu mesajlarınızı görüyorum alakasız alakasız şeyi illa o tarafa çekiyorsunuz. Klavye-mouse çıkmasını da buna bağladınız ya helal olsun. Neyse bloklayayım bari de, gene de çıkıyor mesajlar. Forumun bu blok olayına el atması lazım.

Alıntıları Göster
    Kardes bu böyle

Ben her zaman gerçeği tum ciplakligi ve acisiyla ortaya koyarım

Gerceklere gelemiyorsan senin sorunun

Turkiyede konsol lüks cok az insanda var insanlar anca pc bulabiliyor benim sucum mu bu

• Klavye başında 2 büklüm olmamak için monster pusat pro aldım rahat tahat oynarım diye ve şunu anladım tps dışında gamepad ile oynamak imkansız özellikle fps zulüm
  • fifa pes klavyede berbat oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.