Şimdi Ara

Gamepower Baya Aşmış Kendini:) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tüketiciyi suçlamıyorum aslında hocam. Bi yanda onlarda haklı geçim derdi ve çağa yetişmek olunca insan ister istemez ucuza yöneliyor. Sonrada olanlar oluyor zaten.

• Bu şekilde firmaların olduğunu bilmek mutluluk verici

• Maşallahı MaşaALLAH diye yazmasa beğenecektim.

• Arseyus kullanıcısına yanıt

Aslında istediğiniz çok basit şeyler. Ülke öyle duruma geldi ki, 2 ekmek 3 de simit istesen fırından torbayı açıp saymak zorunda hissediyorsun. Küçük bir not kağıdına istediğin adresi ve ürünün kodunu yazıp kim paketliyorsa ona vermek. Buna şaşırır olduk. Yani sana iyilik yapması garantisi biten ürün sahibiyle ilgilenmesi tabi ki insanlık aonuç olarak. Ama normalde olması gereken şeyler bunlar. Ve şaşırıryoruz aaa nasıl oldu diye.

Bir laf var çok güzel "düzensizlik düzen olmuş" herşeye uyarlayabilirsiniz.

Kaldırıma park eder araç trafik polisini ararsın gelip bakar ceza yazmadan gider. Çünkü adama normal geliyor.

Yine trafikten olacak ama kırmızı ışıkta beklersin tak önüne araç girer yeşil yanmadan basar gider ceza meza yemez kalırsın sende öyle.

Vergilerini günü gününe yatırırsın, adam yıllarca yatırmaz hooop vergi affı. Faizler silinir ve ana paraya ufak ekleme yaparak taksitlendirir devlet(5 yıl önceki 100lira ile şu an ki 100lira aynı mı? çerez parası artık)

Adama fatura kesiyon ödemiyor, 100kere arıyon hatırlatıyon 101 de ödüyor. Senin ödenecek faturan var 90 gün vaden olduğu halde ay sonu yatırayım kurtulayım belki para lazımdır ürünü aldığın kişiye de diye düşünüp yatırıyon borcunu. Birde arayıp "abi para gönderdim borcu kapadım" diyon adam şaşırıyor ve senin gibi müşterim yok nerde böyle müşteri diyor.

Böyle yüzlerce şey anlatırım ama kısaca ülkede düzen yok ve bu artık düzen olmuş ve olması gerekeni yapınca karşındaki anormalmiş gibi şaşırıyor ve bu şaşırma çok garip geliyor bana.

Sana da teşekkürler böyle bir hizmetin değerini bilip buraya konu açıp karşındaki kişiyi burda anlatıp bir nevi de reklam yapmışsın. Biraz örnek olur inşallah insanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Microsoft ve EVGA'dan benzer jestler gördüm. Hatta ücretsiz göndermeleri dahil gümrük masraflarına kadar kendileri üstlenmişti. ( Belki de standart yaptıkları bir şey )

Bana da sadece ürünü beklemek kalmıştı.

• Kendini aştığı noktayı hâlâ anlayamadım ama hayırlı olsun.
  • 2 yıl az olmuş 3-5 sene daha kullanıp yeni kulaklık isteseydin ne diyim ölücülük değil de ne şimdi bu.

• Musty86 M kullanıcısına yanıt

Güzel döktürmüşsün eline koluna yüreğine sağlık.

Gerçeklerin bende farkındayım ama ülkece bu tür şeylere alışık olmadığımız için bizi mutlu ediyor.

Son cümlen içinde ayrı teşekkür ederim. 1 çift pedi garantisi bitmesine rağmen bu kadar kısa sürede profesyonelce tedarik eden bir firmaya dönüpte şu forumda 2 çift memnuniyetimizi anlatamıyorsak oturup kendimizi bazı noktalarda eleştirmemiz gerek Gamepower Baya Aşmış Kendini:) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 18 Aralık 2020; 0:43:9 >
  • konu sahibi arkadaşla aynı kulaklığı kullanıyorum, konuyu gördükten sonra bende acaba değerlendirebilirmiyim dedim? arkadaşla özelden iletişime geçtim sağolsun oda yardımcı oldu. Kulaklık pedlerim sökülmüştü ve kulaklık bir köşede duruyordu 6 aydır, e-mail atıp bende durumu anlattım yetkili servise, aynı yaklaşımı gösterip banada ücretsiz bir şekilde pedler yollandı. Şimdi buradan bana firma fanboyu yada bot hesap diyecekler profilimi vs inceleyebilir, hizmet hizmettir görüşlerimi yazmak zorundayım.

• bu konudan sonra yakın zamanda gamepower tinker v2 aldım bende ürün çok güzel fakat tek sıkıntısı 711 den sonra bu modelin yastıkları (süngerleri) çok ince geldi. Bu padlerden nasıl temin edebilirim acaba bende. İnternette razerinki 100 liraya falan satılıyor kulaklık zaten 180 lira. birde değiştiren arkadaşlar nasıl değişimini yaptığını açıklayabilirse güzel olur.

• Benim kulaklık ihtiyacım vardı şimdi baktım fiyatları uygun 1 çift beleş ped için değil insanları muhattap aldıkları için sipariş vericem. güzel reklam yaptı firma ama önemli bir şey kaale almayan o kadar çok firma var ki böyle şeyleri duyunca seviniyoruz.

• Ben de bir red switch klavye aldım GamePowerdan. 1 ay falan oldu fakat caps lock tuşu arızalandı garantiye gitti geldi onarımı yapıldı, şimdi de D tuşu bozuldu basıyorsun algılamıyor tekrar tekrar basmak gerekiyor CS'de falan kanser etti bu sorun Tekrar garantiye göndermek istemiyorum kafadan bir 12-15 gün daha kullanmayacağım. Ulaşsam yardımcı olurlar mı acaba bir hakkım var mıdır bu konuda? Klavyeyi kullanma süremden çok garantide geçmiş olacak zamanı, bilgisi olan var mıdır?

• Suni derinin belirli bir raf ömrü var. Kullanmasan bile dökülmeye başlıyor. Örnek olarak suni deri mont. Bence?

Ben eski süngeri kullanarak tişört kumaşından kendimce yeniden tasarladım ;

Gamepower Baya Aşmış Kendini:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.