Şimdi Ara

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
15.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolled

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Gamer adamın, gamer sevgilisi olmalı

Bayan - Erkek İlişkileri Konusunda Two And A Half Men ' i

Tavsiye Edebilirim

Amerikali hatunlarla Turk hatunlari bir tutuyorsan cok yanilirsin genc, benden soylemesi.

"Bir erkek bir kadin" var star'da, bu daha cok yardimci olabilir o konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 18 Aralık 2012; 9:43:50 >

• Ben kendimi bu gruba dahil etmiyorum bu şeytan aletiyle 10 yaşımdan beri oynarım ps 1 den itibaren :) Şuanda da hala düzenli bir ilişkim var oyunculukla hiç alakası yok manita işlerinin düzgün yürümemesi kişlikle alakalı bir arkadaş herşeyin yeri zamanını bilirseniz herşeyiniz tam olur
  • Yorumlar süper.
  • O konuda sıkıntı yok, hiç olmadı da.

Konuşmak, hoş sohbet çok önemli ama yakışıklı olunca 10 adım önde olunuyor.

• Hem Xbox hem Ps3'e sahibim. Kız arkadaşımda da Ps3 var. Son olarak hatırladığım Uncharted 3, Killzone 3, Little Big Planet 1 ve 2 vs. falan hepsini bitirdi. Şu ara Sleeping Dogs falan oynuyor. Sosyal hayattan ve spordanda kopmadık, kopmayızda herşeyin bi dozu vardır. Ama böyle bi kız arkadaşım olduğu için 4 yıldır oldukça şanslıyım diye düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

Hem Xbox hem Ps3'e sahibim. Kız arkadaşımda da Ps3 var. Son olarak hatırladığım Uncharted 3, Killzone 3, Little Big Planet 1 ve 2 vs. falan hepsini bitirdi. Şu ara Sleeping Dogs falan oynuyor. Sosyal hayattan ve spordanda kopmadık, kopmayızda herşeyin bi dozu vardır. Ama böyle bi kız arkadaşım olduğu için 4 yıldır oldukça şanslıyım diye düşünüyorum :)

İşte ben böyle bi kızla evlenmek istiyorum oyun oynayacak abi
    ben oyun oynarken bıdı bıdı yapmayacak üstüne 1 raundta ben atayım diyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

Hem Xbox hem Ps3'e sahibim. Kız arkadaşımda da Ps3 var. Son olarak hatırladığım Uncharted 3, Killzone 3, Little Big Planet 1 ve 2 vs. falan hepsini bitirdi. Şu ara Sleeping Dogs falan oynuyor. Sosyal hayattan ve spordanda kopmadık, kopmayızda herşeyin bi dozu vardır. Ama böyle bi kız arkadaşım olduğu için 4 yıldır oldukça şanslıyım diye düşünüyorum :)

Şansliymissin dostum kız arkadasinin kıymetini bil.

• upupup
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

upupup

Yine bir teklif yine bir reddediliş mi yoksa uplamışın konuyu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

upupup

Yine bir teklif yine bir reddediliş mi yoksa uplamışın konuyu?

eski manita geldi aklıma sorma
  • neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 22 Mart 2013; 12:58:02 >
  • Ben valla kendimi bildim bileli Video Oyunlarıyla içli dışlıyımdır. Hatta küçükken oyunlarda aşık olduğum karakterler bile vardı o derece. Geçen seneye kadar ben içine kapanık tam anlamıyla asosyal bir tiptim fakat bu sene iyice açıldım öz güvenim geldi karşı cinsle muhabbet açmaya başladım vs.. vs.. Fakat kız arkadaş konusuna hiç girmiyorum ben. Benim olaya bakış açım tam olarak şöyle ; arkadaş daha 16 yaşındayım ben. Kış arkadaşı ne yapacağım ben ? Onun afrasını tafrasını mı çekicem ? Onu sürekli takip edip başkalarıyla görüşüyor mu ediyor mu onu mu takip edicem ? Arkadaşları nasıl tipler onlarla mı uğraşıcam ? Açıkcası kız arkadaş edinmemek için bir sürü sebebim var benim. Fakat en önemlisi şudur ; Şuan için bu devirde sevilmeye değer kızlar fazla bulunmamakta. Şahsen bakıyorum kendi okulumdaki kızlara hepsi afedersiniz sürtük gibi. Yaaa'lı maaa'lı konuşuyorlar, büyüklere saygıları yok, etraflarında bir sürü erkek var,çevresindeki arkadaşlarıyla arkadaşlıkları gerçek bile değil fazla yapmacık ve kıskanç hepsi ve hiç biri yeteri kadar olgun değil. Sevgili yapmak için en uygun zaman üniversite zamanıdır bana göre.

• Gecen sene kilolu biriydim ve suan oldukca kilo verdim. Kiloluyken kiz arkadasim olsun isterdim. Simdi ise oldukca kilo verdim ve kasli bir vucudum var. Dogruyu soylemek gerekirse hic sevgilim olmadi. Asosyal biri de degilim hani, normal guncel bilgilere sahibim. Herneyse, body ye basladiktan sonra kizlara ilgim azaldi ve onlar bana ben onlara bakmamaya basladim.... Yasim 19 bu sene ygs var, ve bazi hedeflerim var. Bence bu yaslarda kizlari aramaktan cok amaclarimiza odaklanmaliyiz.sevgili aramak vakit kaybidir .. Onun yerine gidip journey oynamak yada kitap okumak daha yararli bence. Journey ile kitap okumak ayni sey sanki.

• Oncedende yazdim alakasi yokk

• Bal gibi de sevgilisi oluyor
    iş sempatiye bakıyor.

• kendimi bildim bileli bu şeytan aletiyle haşır neşirim. Hiç bir zaman o makinanın içerisinde ki, verilerin oyuncağı olmadım olmamda.

Uzun bir süredir kız arkadaşımda var, oldukca iyi gidiyor ilişkimiz. Gamer adamın sevgilisi olmaz ayakları fasa fiso o kelime şöyle olmalı " Asosyal olmayı seçmiş bir insanın oyunlarda kazandığı ödüllerden başka hiç bir şeyi olmaz!" O uğrunda GENÇLİĞİNİ ADADIĞIN oyunlar yüzünden kafanı vurmaya taş bulamayacaksın! Çık dışarı biraz gerçek yaşam gör!

Her zaman mesafeyi korumak lazım oyunla yaşam arasında, hayata bir defa geliniyor ikinci bir şans yok, oturup oynadığınız Battlefield 3 yada Call Of Duty sizi kurtarmaz abi!

Otururum paşa paşa bir kaç saat single oynarım yada adam gibi bir kaç saat online takılırım olur biter olay bundan ibarettir. Hayatınızı mahfetmeye değmez!
    Sosyal hayatımı hiç bir şeye değişmem :)
    Umarım bir gün dediğime gelirsiniz...

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuspectT -- 22 Mart 2013; 11:29:19 >

• Benim evde durduğum gün yok hocam ama şu son hafta YGS var diye çıkmadım kafayı yicem
  • cunku playstationuna sevgilisinden daha cok deger verir :D

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.