Şimdi Ara

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
15.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler tek cümleyle açıklayalım...

• yok öyle bir şey, bu iş tipe bakar paraya bakar çeşitli faktörler vardır. Hadi sen kız istemezsin testesteron hormonun buna dur der, kısacası yok öyle bir şey. Çirkin insanın neden sevgilisi olmaz desen daha doğru olur.
  • Genelde oyun oynayan arkadaşlarımızın kız arkadaşları olmuyor o yüzden çirkinlikle de alakası yok artık bu durum her şey ağız yapısına ve popülerliğe bakıyor malesef.
  • yanlış tespit gamer olmakla sevgilinin pek alakası yok yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Genelde oyun oynayan arkadaşlarımızın kız arkadaşları olmuyor o yüzden çirkinlikle de alakası yok artık bu durum her şey ağız yapısına ve popülerliğe bakıyor malesef.

Ağız yapısı?
  • BENİM PSN DE BİR SÜRÜ KARI KIZ EKLİ
  • Oluyor yanlışınız var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

yok öyle bir şey, bu iş tipe bakar paraya bakar çeşitli faktörler vardır. Hadi sen kız istemezsin testesteron hormonun buna dur der, kısacası yok öyle bir şey. Çirkin insanın neden sevgilisi olmaz desen daha doğru olur.

Paran olsun, ağzın laf yapsın yeter. Tip mip hikaye.

@facemaker; hocam sen onları bir yerlerden bulmuşundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

BENİM PSN DE BİR SÜRÜ KARI KIZ EKLİ

/>
  • bu konuda uzmanimiz SentimentaLs_ sizlere yardimci olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kız var psnde ama vermiyolar öle gizliyolar psnleri
  • ne gerek var sevgiliye ya
  • Evli ps3 kullanıcıları derneğindekiler erkeklerle mi evleniyor ? Gamerlar arası evlilik var mı Türkiye de ? Çocuğu olan var la forumda (bkz:Ben)
  • Kendi açımdan söyliyeyim fazla asosyal olduğumuz için kendimize pek güvenemiyoruz şahsen ben redederse ve rezil olurum diye korkuyorum o yüzdende karşımdakine açılamıyorum.
  • Alem bana hasta ama ben playstation'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Kendi açımdan söyliyeyim fazla asosyal olduğumuz için kendimize pek güvenemiyoruz şahsen ben redederse ve rezil olurum diye korkuyorum o yüzdende karşımdakine açılamıyorum.

yahu her gördüğüne teklif et

bi daha nerde görcen

anca ahirette görürsün
  • Yahu ne ilgisi var.Kendimi bildim bileli oyun oynarım Şeyimin işlevini öğrendiğimden itibarende kız arkadaşlarım olmuştur.

Para ve Çene'ye bakıyor artık kızlar Yeeaaaa diyen adam hayatı boyunca kaşarlara denk gelmiştir ve bütün dünyada kaşarlardan ve Saplardan ibaret değildir.

Gamer adamın sevgilisi olmaz bakış açısıda oldukca başarısız bir bakış açısı.
  • oyunun dozunu iyi ayarlamak lazım sen işten okuldan ulan yeni bf aldım gidip multi kasayım dersin sabaha kadar oynarsın hafta sonu arkadaşların çağırır der sınıfça oraya buraya gidiyoruz sen gitmessin oyun oynarsın böyle asosyal olursun benim için oyun bu değil, ama oyuna bu gözle bakanlar var.. aşırı bağlanmamak lazım yani ps3 oynamak sosyal hayatın önüne geçmemeli
  • 5 yıllık bir ilişkim biteli 4-5 ay oluyor oyun oynadığım zaman ağzıma kaka yapılıyordu resmen forumdan oyun oynadığımız arkadaşlar bilirler mesaj çekmekten konuşmaktan oyun oynayamıyorduk.. benimle ilgilen ne oyun oynuyon falan tavırları tripleri... yani ilişkisi oluyor benim vardı şahsen bitiriş nedenlerim farklıydı ama, güzeldi be
  • asosyal olup bütün gün ps oynayanlarda var. Her yere yazdığım naçizhane tavsiyelerim iyi dinleyin
    spor salonuna yazılın kıza açılamıyormusun git vücudunu geliştir eğer elin ayağın düzgünse arkana bakmadan gidip istediğine teklif edersin hayatınızın en güzel yıllarınızı utangaçlıkla geçirmeyin iradenizi kullanın ben asosyalim utangacım kızlar bakmaz yerine nasıl sosyal olurum nasıl utangaçlığımı yenerim dersen yenersin ve eminimki vicut geliştirme bunun en iyi yollarından biridir..1 ay gidip bırakmazsanız salondaki bütün abilerle yakın ilişki içinde olursunuz ve çevreniz genişler vücudunuzun geliştiğini gören yakın çevrenizdeki eş akraba dost'un size bakışı değiştiğini görünce iltifatları toplayınca özgüveniniz yerinize gelir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.