Şimdi Ara

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
270
Cevap
1
Favori
16.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante*

Asosyal olup kendini kapatan paso ps3 pc de oyun oynayan yemegini bile onun basinda yiyen adamlar gercek hayatta hicbirseyi basaramaz kizida gectim.. call of duty de killstreak yaparak kendini tatmin eder sadece.. Populer bi oyyun ciktiginda zengin babasindan alir parasini sirf disari oyun almak icin cikar oda zaten tip ve hareketlerinden kendini belli eder dogru duzgun yuriyemez bile mal gibi sagina soluna bakar sanki tum insanlar onun ustune geliyormus gibi hisseder oyununu aldigi gibi evine odasina gitmek ister biran once gameplay yapmak ister gercek hayat onu bogmustur. zayiflamistir artik yuzundeki elmacik kemikleri belirmistir zayifliktan.. boyle adam cok turkiyede bu forumda bile var aramizda :)) kendine gel cocuk gunde 2 saat oynasan bile yeterli senin icin.. hicbisey icin gec degil dis dunyaya don kurtar kendini a-sosyal hayatindan.. bu mesaji okuyupta hala umursamazlik ediyorsan ilerde odanda kafani duvarami yoksa consolunami vurursun artik onun secimini kendin yaparsin... TOLGA dan aci gercekler..

+1 ^_^, acı ama gerçek

• He söylemeyi unutmuşum sevgilisi olanlar sevgililerini pek ihmal etmesinler geçen ay bir hafta sonu az görüştük diye nasıl bir beddua ettiyse ps3 e alet sarı ışık verdi 2 güne halbuki oynamamıştım bile o gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 15 Kasım 2011; 2:49:12 >
  • Oyunu kız yada başka şeye bağlamak yanlış kanımca.Oyun dediğimiz şey zekamızı kuvvetlendiren analitik düşünmemizi sağlayan nefsimizi kontrol etmeye yardımcı kol kırmamak :) gibi iyi bir aktivite olmasıdır.Karıya kıza bağlanmadığın gibi oyunlarada bağlanmıcaksın püf noktası bu kanımca.

Bağlanmayacaksın Konsola
    Öyle körü körüne
    “O olmazsa yaşayamam” demeyeceksin
    Demeyeceksin işte
    Yaşarsın çünkü
    .
  • senin bu tezini çürüten ve 17 yıllık oyun hayatı olan bi oyuncuyum
  • Konuya bir up çekelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myze

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz...

hadi gençler, hayalgücünüze kuvvet

Ayak topuğunda nasır var hayal gücümü kullanarak nasırı yok ettim sol elle yazıyorum bu arada

• Günde 12 saat boyunca oyun oynarsanız sonuç dün den belli olur, sosyalite şart
  • yazdığını tam olarak okumadım ama bir çok sevgilim oldu ama çoğunu da oyunlar yüzünden bıraktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur,dağılabiliriz.
  • Bende günde 5-6 saat oyun oynarım. Ps3'me çok ta bağlı değilimdir.benim de kız arkadaşım yok. gerek online gerekse kırdırılmış bir şekilde ps3ü olup oyun oynayan türk kızı duyup görmemiştim... geçen gün tweet te bi kıza takip ettim.Kız oyun da oynuyor kısacası herşey den haberdar diyebilirim... kızı face de ekledim olumlu yada olumsuz hiç bir şey yapmadı...Belki de kız beni beğenmemiştir... kızla bir türlü irtibata geçemedim.... bu da benim sorunum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

yazdığını tam olarak okumadım ama bir çok sevgilim oldu ama çoğunu da oyunlar yüzünden bıraktım

Sana +1 vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doany

quote:

Orijinalden alıntı: myze

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz...

hadi gençler, hayalgücünüze kuvvet

Ayak topuğunda nasır var hayal gücümü kullanarak nasırı yok ettim sol elle yazıyorum bu arada

hayırlı işler

• mesaj bulunsun.
  • Salla karı kızıya inciği cinciği b.ku pusuru afrası tafrası bitmiyor siyah incim yetiyor bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Salla karı kızıya inciği cinciği b.ku pusuru afrası tafrası bitmiyor siyah incim yetiyor bana...

Hocam bunu yazmak için çok düşündün mü merak ettim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Salla karı kızıya inciği cinciği b.ku pusuru afrası tafrası bitmiyor siyah incim yetiyor bana...

Alıntı yapayım da belki biri benim yakaladığım ayrıntıyı yakalar .
    Beklemedeyim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Kendi açımdan söyliyeyim fazla asosyal olduğumuz için kendimize pek güvenemiyoruz şahsen ben redederse ve rezil olurum diye korkuyorum o yüzdende karşımdakine açılamıyorum.

yahu her gördüğüne teklif et

bi daha nerde görcen

anca ahirette görürsün

bu yoruma fena koptum

ps ; fakat bi yerde arkadaş haklı

• Ps3 film de oynatıyor ya, o yüzden karıya kıza gerek görmüyor galiba bizim millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ben bir alışveriş merkezinde resistance oynayan kız görmüştüm resmen kıza aşık oldum ona bakınca aklımdan geçen ne çok ortak yönümüz var düşüncesiydi kızın suratını bile net göremedim

sadece etrafında dolaşıp resistance diyordum( oyuncunun kur yapması böyle oluyordu demek ) normal insanlar gibi aşık bile olamadığım gibi normal kurda yapamadığımı o an farketmiştim

benim yaptığım kurda kızın etrafında dönüp ps3 oyunu isimleri söyleyerek kızın dikkatini çekmek önemliydi dikkatini çekemedim ama olsun o gün anladım benim için benim gibi oyuncu bir bayan arkadaş gerekiyordu

oyun benim hayatımda mademki bu kadar can alıcı bir husus o zaman benim can yoldaşımda oyuncu bir bayan olmalı düşüncesi hasıl oldu bende

bu sebeple gelecek yaşantımı alışveriş merkezlerinde oyun oynayan kızlara kur yaparak geçirmeyi planlıyorum bu kısım şaka tabi ama oyuncu bi hayat arkadaşım olsun isterim normallerden hayır yok bana

30 yaşındayım test edildi onaylandı

üstad senin yorumda efsane olur

• olur .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.