Şimdi Ara

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
15.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı anda double yapsak olmazmı , hem iyi gamer hem hatunun dibi ha? Bu arada türk kızlarından bir halt olmaz hem çirkinler hem ka..r. Önlerine gelene veren ama bize gelince namuslu ayaklarına yatan tipler çok. Allah bizi bu tarz kızlardan korusu ngerisi hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 23 Mart 2013; 17:25:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Gamer adamın sevgilisi olur. Olmaz diyen asosyaldir yada gücenmece yok, çirkindir. Bu kadar net.

şöyle bir durum var ; türk kızları oyunlara meraklı değil. Olanı var ama az sayıda. Mesela tüm kız arkadaşlarım oyun oynamamı başlarda sempatik bulmuştur. Çocuk gibi oyunmu oynuyorsun tepkileri filan ama izledikce, oynadıkca onlarında hoşuna gidiyor ve fikirleri değişiyor.

Sonra oyun saati anlaşmaları peşi sıra geliyor. Akşam 8-10 arası oyun oynuyorum mesaj atmıyoruz bu saatte dersin. İnadına o saatte arar mesaj atar. Olay budur. Zorluk çıkabilir oyuna aşırı düşkünseniz bir ilişkide ama gamer adamın sevgilisi olmaz muhabbeti fakir işi.

2 sini yıllardır bir arada götüren biri olarak konuşuyorum.

Çirkinlikle alakası yok. Tiple hiç yok. Bunu diyen adam sallıyordur.
    İstanbul Adın Üniversitesi'nde burssuz olarak Hukuk okuyan arkadaşım var. Babası orayı kazandı diye hediye olarak Q5 aldı. Biz okuldayken o mezundu ve dershanedeykende Qashqai Premium 1.6 aracı vardı. Ve çocuk kel. Saçları yok. Ama saçını sıfıra vurdurup o arabalarla gezince en ala kızı ayarlayabilirsin.

Tamamen paraya bakar bu olay.
    Keşke kız arkadaşım hiç olmasaydı diyorum, evleneceğim kişide tadardım bütün zevkleri, şimdi hepsi monoton hale geldi. Saçma sapan üzüntüler, para kayıpları, ana-babadan işitilen azar, edilen kavga ve moral bozukluğu da cabası. Kızın abisinin arkadaşlarıyla seni sıkıştırması vs hep stres.

Olupta evlenmeyecek adam sevinmesin, olmayanda niye yok diye üzülmesin. Bir şey katmıyor çünkü.

Sen arabayla, parayla bulduğun kızla övünüp, birde mutlu olacağını sanıyorsan çok yanılıyorsun çünkü o kızdan kimseye hayır gelmez. Birde bu kızın sana bunlar için baktığını yada arkadaşına farketmez bile bile takılıyorsa o kızla, o çocukta kendine güven yerlerde geziyordur

Şahsen bir kız benimle çıkar ilişkisi sürüyorsa ben anında terkederim, yenisini bulmakta pek zamanımı almaz.

Karşılıklı bir çıkar ilişkisi varsa o bambaşka bir konu.

Şu yalanada bir açıklık getireyim. Yeni nesil dil ve para 2 sinden biri olacak illa diye kendilerince bir kural çıkartmışlar, züğürt tesellisi oluyor buda. Böyle bir olay yok arkadaşlar.

Dil ve Parayla kaldırdığınız kız ya üniversitede ya facebook da yada gece kulübünde kalırabileceğiniz basit gecelik kızlar oluyor. Bunlarıda kendinizce kız arkadaş olarak görüyorsanız çok acınacak durumdasınız. Aşk çevrenizde, iyi kişilere denk gelmemeniz tamamen şanssızlığınızla alakalı.

Sen zaten hepsiyle sevdiğin için çıkmışsındır...

Birşeyi bildiğinizi iddia etmeyin lütfen. Dışarıda yüzlerce örneği varken "yok güveni yerlerdedir", "yok etrafında kimse yoktur" saçmalamayın lütfen, asıl bunlar parası olmayan fakir ama gururlu gençlerin, ulaşamadığı güzellere bok atıp sahip olduğu kezbanı yüceltme hareketleri oluyor.

Ali Ağaoğlu'nun tipine mi geliyorlar ? Ali Ağaoğlu'nun güveni yerlerde mi? Keza İbrahim Tatlıses'in?
    Bunların hepsini geçtim ya Cem Yılmaz? Tipi var mı? Yok. Çıktığı mankenler ondan daha uzun. Ama çenesi çalıştığı için, piyasası olduğu için dünya kadar mankenle çıktı.
    Tamamen yanlış iddialarda bulunuyorsun ve bunları savunuyorsun.
    Kimse çirkin olduğu için sevilmez diye bir kaide kesinlikle yok, heleki günümüzde asla olamaz. Senin tabirinle "çirkin" olan kişiler ya parayla yada çeneyle bu işi götürüyor, yukarıda da örneklerini verdim.
    Adam mermiye kafa atmış hala 25 yaşında bir kızla evlenebiliyorsa tip mip değildir bunu sağlayan.

Yahu ali ağaoğlu ile takılanlar kara kaşına gözüne vuruldukları içinmi çıkıyorlar. Hepsi parası için çıkıyor ve hepside paralı asker. Saçma sapan konuşmayın. Ali ağaoğlu ile eli yüzü düzgün bir adam olsun aynı maddi şartlarda görürüz kime gidiyorlar, ali ağaoğlu ne kadar yüksek özgüvenle takılıyor o şartta.

Arkadaşın q5 almışta kızları götürüyormuş. Yarın q7 li biri o kıza yaklaştımı o çocuk aynı gün postalanır o konudada rahat ol.

Olay parada tipte de bitmiyor. Çeşitli kombinasyonlara sahip olman lazım. Bunlarda para ve çeneden önce görünüş ve karşındaki kişiye bıraktığın izlenim ve fikirle başlar. Bazı şeylerde konuşulmaz kesiliğinden gelişir bakışlarla.

Sen bu kafaylada milletin q5 ile götürdüğü kızlara çok bakarsın gıpta ile. Bu tarz kızlar var ama bu tarz kızlarla bir gelecek olduğuna inanmıyorum. O tiple hiç takılmadınmı diyorsan eğer evet oda oldu. Yaşım yeterince büyüdüğü için önceliklerim değişiyor.

İlişkilerindende bu kadar şikayetçi isen kezbanlarla takılma. Bu kadar net.

Bahsettiğin detaylarada kedi ciğer meselesi diyip güler geçerim. Konu fazla saptı.

Takılıp takılmadığın Q7'yi Q5'ten üstün görmenden belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Aynı anda double yapsak olmazmı , hem iyi gamer hem hatunun dibi ha? Bu arada türk kızlarından bir halt olmaz hem çirkinler hem ka..r. Önlerine gelene veren ama bize gelince namuslu ayaklarına yatan tipler çok. Allah bizi bu tarz kızlardan korusu ngerisi hikaye.

sorma bize gelince yok. Neden,niye? Yaratiyorsun neden vermiyorsun bi tanesini dimi ehehuhe. Aslinda veriyor ama onlari da biz begenmiyoz yani ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

kardeşim sen tekrar yorum yapmasan da olur

Emredersin boss

Kanka napıyosun görüşemedik bayadır

İyidir ne olsun. Sen nasılsın görüşmeyeli ?

Yeni PSN'e eklicem seni. Online görünmüyorsun gerçi bu aralar. Oyunlar sarmıyor değil mi ?

devam moruk benim işler bu sıralar baya yoğunlaştı o yüzden pek takılamıyorum kısmetse artık ps4 te paslaşırız

• Kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle yaşayın. Bunu kimse formüllerin içine koyamaz. Her insanın karakteri ve zevkleri farklı oluyor. Bazı erkekler sadece kız mevzularına yoğunlaşıyor. Yapacak başka bir şeyi ya da hobisi yok. Ona odaklanmış. Gün aşırı kuaföre gidiyor. Bir sürü kıyafet, takı, aksesuar alıyor. Sürekli kafelerde takılıyor. Oyun oynamayı seven adam bu tarzlar şeyler yapmaya genelde üşenir. Kızlarla çıkıp kendimizi üzeceğimize oyunda seviye kasarız daha iyi.
  • Gamer adamın sevgilisi oyunlardır

• efsane konuymuş ya yıllar sonra yine baktım da
  • Oluyor. En yakın arkadaşım deli gibi Los oynar. Pewdipie başka örnek. Ben de oyunlara çocukmuşgibi bakanları aşağıliyorum.

• Ben bf4 oynayacagimda yemege gidicem diyip oyaliyordum.8 saat sonra gelince obez oldun sen diye trip atip ayrildi mk

• Ogrenciyiz ikisinden birini tercih etmemiz lazim. Bende kizin elini tutucagima dualshock 4un elini tutarim trophy kasarim diyorum hem masrafi daha az. Kaliteli oyunlar 2-3 ayda bir geliyor. Kiz arkadas ise her gun dolasmak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 20 Ağustos 2014; 4:12:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.