Şimdi Ara

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
16.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chris123

onemlı olan ıkısı ıdare etmek ps3 seven bı kız arkadas bulmakta olay

evet, işte ps3 sevipte oynayan kızı nasıl bulcaz orası meçhul
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Genelde oyun oynayan arkadaşlarımızın kız arkadaşları olmuyor o yüzden çirkinlikle de alakası yok artık bu durum her şey ağız yapısına ve popülerliğe bakıyor malesef.

Ağız yapısı?

hahahahah

• Yok böyle bişey bknz: nickim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Yok böyle bişey bknz: nickim

• sevgilim oldugu zamanlarda oyun oyanamaktan kizla ilgilenemiyorum ki.saat 10 oldu mu ben uyuyorum bugun cok yoruldum yalanini soyluyorum :D
    sonra psn e bi akiyorum 2ye kadar :D

bide bu online olayi bizi tamamen bitirdi
    telefonu eline alamiyosun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakess

sevgilim oldugu zamanlarda oyun oyanamaktan kizla ilgilenemiyorum ki.saat 10 oldu mu ben uyuyorum bugun cok yoruldum yalanini soyluyorum :D

benimle aynı durum kız arkadaşım sürekli benimle ilgilenmek istiyor bendende ilgi bekliyor ama saat 11 den sonra benim oyun oynamam lazım :D önceden uyuyorum diyordum şimdi söyledim ben oyun oynamayı çok severim die saat 11 gibi o uyuyor bende 2 ye kdar oyun bakalım bu üni nasıl bitecek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

sevgilim oldugu zamanlarda oyun oyanamaktan kizla ilgilenemiyorum ki.saat 10 oldu mu ben uyuyorum bugun cok yoruldum yalanini soyluyorum :D

benimle aynı durum kız arkadaşım sürekli benimle ilgilenmek istiyor bendende ilgi bekliyor ama saat 11 den sonra benim oyun oynamam lazım :D önceden uyuyorum diyordum şimdi söyledim ben oyun oynamayı çok severim die saat 11 gibi o uyuyor bende 2 ye kdar oyun bakalım bu üni nasıl bitecek :D

bence elindeki sistem neyse cikar bian once
    yoksa bitmez o okul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herşeyin azı karar çoğu zarar.oyunculuk da öyle.
  • oyunla haşır neşir olanların ortak sorunu bir ilişkiye başlayan ya da evlilik sürecine giren kişiler ps3ü ya da diğer konsollarını pcyi oyun ekipmanlarını oyunlarını vs tası tarağı satıyorlar.arşivini satanı bile duydum.

Bu kadarı da acımasızca bence.Ne sen onun şahsi hayatına müdehale et ne de o senin şahsi hayatına müdehale etsin. Olması gereken odur ama ne yazık ki gördüğüm manzaralar tam tersi.Hobilerini bırakanlar sevdiği şeyleri zevkleri bir anda terkedenler.

Ben yapmadım yapmam da karşımdakinden böyle bir beklenti içerisinde de bulunmam.Ortak vakitleriniz dışında herkes kendi hayatını yaşasın.müzikle mi uğraşacak yapsın oyun mu oynayacak oynasın.başka hobisi mi var onunla meşgul olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

oyunla haşır neşir olanların ortak sorunu bir ilişkiye başlayan ya da evlilik sürecine giren kişiler ps3ü ya da diğer konsollarını pcyi oyun ekipmanlarını oyunlarını vs tası tarağı satıyorlar.arşivini satanı bile duydum.

Bu kadarı da acımasızca bence.Ne sen onun şahsi hayatına müdehale et ne de o senin şahsi hayatına müdehale etsin. Olması gereken odur ama ne yazık ki gördüğüm manzaralar tam tersi.Hobilerini bırakanlar sevdiği şeyleri zevkleri bir anda terkedenler.

Ben yapmadım yapmam da karşımdakinden böyle bir beklenti içerisinde de bulunmam.Ortak vakitleriniz dışında herkes kendi hayatını yaşasın.müzikle mi uğraşacak yapsın oyun mu oynayacak oynasın.başka hobisi mi var onunla meşgul olsun.

Hocam malesef senin gibi dusunce tarzini anlayabilen insanlarin nesli tukendi artik hal boyle oluncada bi secim yapmak zorunda kaliyorsun.

• Bence insanlar yalnız olduğu için oyunlara bu kadar sarıyordur yoksa kim ne yapsı... Ya tabi büyük konuşmamak lazım ama insan sevdiğiyle vakit geçirmeyi tercih eder yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

bence elindeki sistem neyse cikar bian once
    yoksa bitmez o okul

ps3 var ama satmayı düşünmüorum oyun oynamak benim için büyük zevk kız arkda böle kabul etti :) seneyde okul biter :D

• bizim sevgilimz ps3
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz...

bunla işin bitince sıkılırsın ama konsolu bırakamıyosun..

Adam iktidarsız reisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 27 Şubat 2012; 19:08:04 >

• Sosyallesecek vakti olmadigi icin olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

BENİM PSN DE BİR SÜRÜ KARI KIZ EKLİ

/>

Ahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

yok öyle bir şey, bu iş tipe bakar paraya bakar çeşitli faktörler vardır. Hadi sen kız istemezsin testesteron hormonun buna dur der, kısacası yok öyle bir şey. Çirkin insanın neden sevgilisi olmaz desen daha doğru olur.
    Nası yani hocam bu konuyu biraz daha açabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 27 Şubat 2012; 19:33:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

yok öyle bir şey, bu iş tipe bakar paraya bakar çeşitli faktörler vardır. Hadi sen kız istemezsin testesteron hormonun buna dur der, kısacası yok öyle bir şey. Çirkin insanın neden sevgilisi olmaz desen daha doğru olur.

Kaptin mi simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Kaptin mi simdi

Bişey anladıysam arap oluyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

asosyal olup bütün gün ps oynayanlarda var. Her yere yazdığım naçizhane tavsiyelerim iyi dinleyin
    spor salonuna yazılın kıza açılamıyormusun git vücudunu geliştir eğer elin ayağın düzgünse arkana bakmadan gidip istediğine teklif edersin hayatınızın en güzel yıllarınızı utangaçlıkla geçirmeyin iradenizi kullanın ben asosyalim utangacım kızlar bakmaz yerine nasıl sosyal olurum nasıl utangaçlığımı yenerim dersen yenersin ve eminimki vicut geliştirme bunun en iyi yollarından biridir..1 ay gidip bırakmazsanız salondaki bütün abilerle yakın ilişki içinde olursunuz ve çevreniz genişler vücudunuzun geliştiğini gören yakın çevrenizdeki eş akraba dost'un size bakışı değiştiğini görünce iltifatları toplayınca özgüveniniz yerinize gelir

Valla çok etkilendim.En kısa zamanda spor salonuna yazılcam.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.