Şimdi Ara

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
15.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz...

Beyler bu mu yoksa ps3 mü siz söyleyin ps3 diyenlerden kuşku duyarım açıkçası

Portakallara bak. Alexis Texas'a saygımız sonsuz.

Alexis candır,kandır hocam bu tek tabanca olduğum zamanlarda

selülitmi var la onun bacaklarda

aynen bacaklarda selülit var.Ama sandalyeye bakan tarafı güzel :)))

Bu ne yaaaaa hemen bırakıyorum ps3 ü

• Alexis Texas hocam 1 tanedir o
  • Geçenlerde elime fazladan 150 200 tl para geçti evde boştu ulan dedim bi alo çakayım gelsin şu hatun takılalım

sonra baktım netten gıcır gıcır yeni çıkmış NFS oyunu onu bırak beni al diye bağırıyodu bi yerdende aktivasyon yapmam lazım mevzuya girmeyeli olmuş 4 ay

kafayı kırmışız haydiiiii kaldıkmı 2 arada 1 derede düşün düşün boktur işin dedim kendi kendime ulen hatunla şurda 2 saat bilemedin

3 saat oynarsın oyun ama bu yeni nfs sana en az 6 ay gider ver yolu kıza ve böylelikle hatun yalan oldu gittim aldım oyunu......^^

• Nfs'ye para verilmez enayilik etmişsin ben sahte olarak xbox'a aldım onu 2.5 saatte bitti senaryo modu kesinlikle parayı hak etmiyor ama eğlendirdi ne yalan söyleyeyim onun da ömrü 2-3 saat bu arada cool story
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Geçenlerde elime fazladan 150 200 tl para geçti evde boştu ulan dedim bi alo çakayım gelsin şu hatun takılalım

sonra baktım netten gıcır gıcır yeni çıkmış NFS oyunu onu bırak beni al diye bağırıyodu bi yerdende aktivasyon yapmam lazım mevzuya girmeyeli olmuş 4 ay

kafayı kırmışız haydiiiii kaldıkmı 2 arada 1 derede düşün düşün boktur işin dedim kendi kendime ulen hatunla şurda 2 saat bilemedin

3 saat oynarsın oyun ama bu yeni nfs sana en az 6 ay gider ver yolu kıza ve böylelikle hatun yalan oldu gittim aldım oyunu......^^

Açık yürekliliğinle yazdıgın mesaj için kutluyorum seni,çok guzel örneklendirmişsin konuyu,bugun bir çok genc insan dusunuyor hafta sonu kızla bir yerlere gitsem kesin 50-100 lira gider ,aynı arkadas ben o 100 lirayla 2 el en az 3 tane oyun alırım diyede dusunuyor..Oyun hastası bir adam icin zor bir surum gercekten..

• yok baba olay tamamen gerçek yaşanmış bir olaydan acı ama gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Geçenlerde elime fazladan 150 200 tl para geçti evde boştu ulan dedim bi alo çakayım gelsin şu hatun takılalım

Açık yürekliliğinle yazdıgın mesaj için kutluyorum seni,çok guzel örneklendirmişsin konuyu,bugun bir çok genc insan dusunuyor hafta sonu kızla bir yerlere gitsem kesin 50-100 lira gider ,aynı arkadas ben o 100 lirayla 2 el en az 3 tane oyun alırım diyede dusunuyor..Oyun hastası bir adam icin zor bir surum gercekten..

eyvallah hocam......^^ iyide ben oyun hastası biriside değilimki niye böyle bir şey yaptım bende anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Bir arkadaşım evlendi. Eşi ps3 almış eleman evde otursun fazla dışarı takılmasın diye. Ben ceyizimde bi ps3 bi pc bide tv götürdüm.

haha

• Xbox varken kiz nazimi cekicem isim olmazz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Konun anlam ve önemini anlatan bir resim paylaşayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

bu konuda uzmanimiz SentimentaLs_ sizlere yardimci olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: SentimentaLs

quote:

SentimentaLs_ o zaman söz sen de
  • Geçen akşam kayınbirader , baldız , bacanak falan ps3 parti yaptık.Start parti oynadık , sport champs okçuluk falan kapıştık.Kayıbirader sevgilisiyle mesajlaşmaktan oyun oynuyamadı.Bi elinde telefon , bi elinde move lolipop.Sinir geldi.Bi kampanyaya üye olmuşlar , sınırsız mesajlaşma var.Olmuyo arkadaş , oyun ve kız arkadaş bi arada olmuyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SentimentaLs

quote:

SentimentaLs_ o zaman söz sen de

Süleymana böyle bir mesajdan dolayı çok şaşırmıştım bu şaşkınlığımıda bellirttım hakkı vardır o söylüyorsa doğrudur .

Gamer adamın neden mi sevgilisi olmaz ? Bir kere bu kavram baştan sona yalnış bende oyuncuyum fakat asosyal değilim . Gamer'a vurulan damga genelde asosyalliktir önce bunu atmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamurat60

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Beyler bu mu yoksa ps3 mü siz söyleyin ps3 diyenlerden kuşku duyarım açıkçası

Portakallara bak. Alexis Texas'a saygımız sonsuz.

Alexis candır,kandır hocam bu tek tabanca olduğum zamanlarda

selülitmi var la onun bacaklarda

aynen bacaklarda selülit var.Ama sandalyeye bakan tarafı güzel :)))

Bu ne yaaaaa hemen bırakıyorum ps3 ü

bunla işin bitince sıkılırsın ama konsolu bırakamıyosun..

• Asıl ben bunu bırakamam herhalde
  • yakında evlenme ihtimalim söz konusu arka plan yapasım geldi resmi!
  • Kendimi bildiğim bileli aşırı oyun oynarım ama süreklide kız arkadaşım olmuştur, hatta şu anda uzun süreli bir ilişkim var 2 seneyi atlattık beraber gt5 - re5 - world of warcraft - wakfu vs.vs. bile oynuyoruz yani sanırım şanslıyım epey.

Parayla ilgili demiş bir arkadaş, bu işler parayla olcak işler değil ;)
  • onemlı olan ıkısı ıdare etmek ps3 seven bı kız arkadas bulmakta olay
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.