Şimdi Ara

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
15.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yakışıkliyimdir ama sevgilim yok, iki senedir de olmadı (12. sınıftayım). Daha önce hiç oyunlarla alakası olduğunu düşünmemiştim, utangac oldugum içindir diye düşünüyordum, şimdi icime kurt düştü. Mantıklı da olabilir, okul-dershane-özel ders-ödev dışındaki tüm zamanim oyun oynayarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 19 Kasım 2011; 0:54:16 >
  • Updullah
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

ne gerek var sevgiliye ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

ömür boyu manuel mi takılacaksınız ? hem bu yaşlarda bu tripler olur. 25 den sonra fikir değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

quote:

ömür boyu manuel mi takılacaksınız ? hem bu yaşlarda bu tripler olur. 25 den sonra fikir değişir

manuel takılmak?
    ne tribi ya? isteyen istediğini yapar, nasıl mutlu oluyorsa onu yapar

• quote:

quote:

quote:

aga ben triptonik takılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Ben yakışıkliyimdir ama sevgilim yok, iki senedir de olmadı (12. sınıftayım). Daha önce hiç oyunlarla alakası olduğunu düşünmemiştim, utangac oldugum içindir diye düşünüyordum, şimdi icime kurt düştü. Mantıklı da olabilir, okul-dershane-özel ders-ödev dışındaki tüm zamanim oyun oynayarak geçiyor.

Bende 28 yaşındayım ve Evliyim. Akşamları eşimle ps3 te takılıyoruz. Bunlarla kafanızı yormayın önemli olan doğru kızı bulabilmekte :D Ben buldum ve evlendim. Aramaya devam edin :D
  • kardeş çok yaralı herhal
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

quote:

quote:

Aga biz mahkum kalmışız, buradaki genç arkadaşlara konunun ehemmiyetini anlatmak lazım, keza bizde 15li yaşlarda kızları umursamazdım ama şimdi 9 gr lık şey için hayatımızı ortaya koyacak kadar dipteyiz :D :D :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

quote:

quote:

Aga biz mahkum kalmışız, buradaki genç arkadaşlara konunun ehemmiyetini anlatmak lazım, keza bizde 15li yaşlarda kızları umursamazdım ama şimdi 9 gr lık şey için hayatımızı ortaya koyacak kadar dipteyiz :D :D :D

aynen öyle biz biraz geç uyandık mevzuya şu anda ise yaşama nedenimiz......^^

•  Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz...

Beyler bu mu yoksa ps3 mü siz söyleyin ps3 diyenlerden kuşku duyarım açıkçası
  • Bu konu iyice sapıklığa doğru ilerliyor.

Bu arada KinGoRkeM35 Emma Stone'u beğenen biri olarak bu çirkin kadının resmini koymana anlam veremedim.
  • quote:

quote:

quote:

yas 29 fikir yeni yeni değişmeye başlıyor.Fakat kardeşim bunların afra tafraları da çekilir gibi değil ki.Kimisi konsol oyunlarıma taktı kafayı, kimisi Fenerbahçe sevdama, en son kız arkadaşım da scuba dalışıma laf etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

quote:

quote:

yas 29 fikir yeni yeni değişmeye başlıyor.Fakat kardeşim bunların afra tafraları da çekilir gibi değil ki.Kimisi konsol oyunlarıma taktı kafayı, kimisi Fenerbahçe sevdama, en son kız arkadaşım da scuba dalışıma laf etti.

aga bu kadınlar böyle önce seni o hali ile severler, sonra dır dır yaparaktan sahip olduğun benliğini senden almaya çalışırlar, alamazlarsa ağlarlar gözyaşları yetmez ise başım ağrıyor olayları başlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bu konu iyice sapıklığa doğru ilerliyor.

Bu arada KinGoRkeM35 Emma Stone'u beğenen biri olarak bu çirkin kadının resmini koymana anlam veremedim.

Hocam nerden biliyorsun Emma Stone'u bu arada bu fotoğrafta kötü çıkmış ama bu kadın öyle böyle değil yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

quote:

quote:

aga bu kadınlar böyle önce seni o hali ile severler, sonra dır dır yaparaktan sahip olduğun benliğini senden almaya çalışırlar, alamazlarsa ağlarlar gözyaşları yetmez ise başım ağrıyor olayları başlar

Aynen dediğin gibi bu işler.Ben artık aşkı oyun fuarlarında, Şükrü Saraçoğlu Stadında ve denizlerde arar oldum Şu denizkızları gerçek olsa ne olurdu sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bu konu iyice sapıklığa doğru ilerliyor.

Hocam nerden biliyorsun Emma Stone'u bu arada bu fotoğrafta kötü çıkmış ama bu kadın öyle böyle değil yani

PS3 arka planın Emma Stone avatarın yanlış benzetmediysem Emma Stone nereden bileceğim.

• benim oyunlardan degilde isi bilmemekten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz...

Beyler bu mu yoksa ps3 mü siz söyleyin ps3 diyenlerden kuşku duyarım açıkçası

Portakallara bak. Alexis Texas'a saygımız sonsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 20 Kasım 2011; 3:08:04 >

• Madem öyle bizde konuyu biraz ss lerle destekleyelim

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.