Şimdi Ara

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
15.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun oyunla bir alakası yok. bir adam evde oturup sabahtan akşama tvde seyredebilir, filmde seyredebilir, müzikte dinleyebilir. bu kişide kız arkadaş bulamaz. ha çoğu kişi için bu sorun değildir bunu dert etmek bence bir sorundur. sırf benimde olsun diye kız arkadaş bulanların hali ortada. bir diğer açıdan bakarsak sabahtan akşama kadar dışarıda durmakta çözüm değil. bakınız dışarıda topluluklar halinde gezen maganduslar. alışveriş merkezine gitmeye sırf karı kız görelim diye gidenler. buyur bunlar konsol oyuncusumu .değil. adam hatta 7-24 dışarıda.
    kişi kendini güzel geliştirir, işini bulur , parasını kazanırsa elbetteki birini bulur. yeter ki kişi kendinden vaz geçmesin.
  • alıştı artık.. ben içerde mw3 oynarken gelip izliyo. tepkileri çok komik
    ateri salonlarında kalmış aklı hadi aşkım kaç canın kaldı bırak artık diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Konunun anlam ve önemi için gelsin bu video:

Olum vurusu yapmisin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

BENİM PSN DE BİR SÜRÜ KARI KIZ EKLİ

/>

• Bu nasıl bir konu, donanımhaber forumunda herkes 1.90, yakışıklı, vücut geliştirme yapar, en az 2 dövüş sanatı bilir(%100 biri wing chundur), herkes sosyal ve arkadaş çevresi geniştir.
  • no woman no cry
    Unutmadan Bazıları çirkin sever
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusRS

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

BENİM PSN DE BİR SÜRÜ KARI KIZ EKLİ

/>

/>

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Kendi açımdan söyliyeyim fazla asosyal olduğumuz için kendimize pek güvenemiyoruz şahsen ben redederse ve rezil olurum diye korkuyorum o yüzdende karşımdakine açılamıyorum.

yahu her gördüğüne teklif et

bi daha nerde görcen

anca ahirette görürsün

Forum kapanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bu nasıl bir konu, donanımhaber forumunda herkes 1.90, yakışıklı, vücut geliştirme yapar, en az 2 dövüş sanatı bilir(%100 biri wing chundur), herkes sosyal ve arkadaş çevresi geniştir.

+1
  • olunca da sıkıntı bitmiyor ki

Evdeki tek eğlencem olan ps3 ile aramdaki bağı kıskanıyor bazen, saçma sapan boş SMS lerine bomboş ta olsa cevap vermemi bekliyormuş
  • Kizlarinda cins cins istekleri oluyor arkadas bi anlam veremiyorumki ota boka kafayi takip habire trip atiyolar kizim neyin var diyorum yok bisey diyor ama surat 5 karis mahkeme duvari bak ps3 e ne yemek ister ne su gul gibi gecinip gidiyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Kizlarinda cins cins istekleri oluyor arkadas bi anlam veremiyorumki ota boka kafayi takip habire trip atiyolar kizim neyin var diyorum yok bisey diyor ama surat 5 karis mahkeme duvari bak ps3 e ne yemek ister ne su gul gibi gecinip gidiyoruz :D

15 senelik çocukluk arkadaşım evlendi, hergün deli gibi sega, ps1, ps2, ps3, x360 oynadığımız adam, yıllardır hergün oyun oynayan adam karı baskısı yemiş durumda, PSN de 3 aydır online olamadığını görüyorum bi insan bu kadar mı karısının sözünü dinler arkadaş o asi adam ölmüş gitmiş

• Fifa'da online atarken kiz arkadasim aramiyormu ifrit oluyorum. Cok fazla kavga ettik bu yuzden ama ps3 oynamama pek karismiyor. Hatta hic karismiyor
  • benimde yarı rus bi manitam vardı bi ara çok iyi hatırlıyorum buluşmaya çağarmıştı sırf ps3e oyun alacam kıza yedirmiyim diye o gün kızdan ayrılmıştım
  • Üniversitede arkadaşlarla benim evde pes atarken birden mesaj çekiyordu cevap yazsan maçın zevki gidiyor yazmazsan olmuyor, bir de en gıcık olduğum şey arkadaşlık ortamında birilerinin teli elinden düşürmemesi sürekli mesaj yazması ulan bir dk'de yazma ne var sanki devlet meselesi kunuşuyorlar, bu kadar insanlar ne konuşuyor anlamıyorum mesajda akşama kadar, ayda 5.000 yetmiyor bazılarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeplife

benimde yarı rus bi manitam vardı bi ara çok iyi hatırlıyorum buluşmaya çağarmıştı sırf ps3e oyun alacam kıza yedirmiyim diye o gün kızdan ayrılmıştım

Seninki de enayilikten başka bir şey değilmiş kız güzelse tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Bu isin konsolla alakası yok, asosyallik ile alakası var dogrudan. 7/24 eve tıkılıp kalìrsan olmaz tabi sevgilin :D 7/24 oyun oynamak asosyalligin yuzlerce basamaklarından birtanesidir sadece.

Kızlarla takılacağıma vaktimi Mw3 veya Bf3 e verdiğim için pişman olduğumu söyleyemem.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakanfzl -- 18 Kasım 2011; 0:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Orijinalden alıntı: pape

Bu isin konsolla alakası yok, asosyallik ile alakası var dogrudan. 7/24 eve tıkılıp kalìrsan olmaz tabi sevgilin :D 7/24 oyun oynamak asosyalligin yuzlerce basamaklarından birtanesidir sadece.

Kızlarla takılacağıma vaktimi Mw3 veya Bf3 e verdiğim için pişman olduğumu söyleyemem.

O ne demektir yahu, kizlarla takilacagima ne demek :) kizlara takilmayacanda kimle takilican haci :D
  • Kendimi bildim bileli ben de oyun oynarım ama, asla oyunların sosyal yaşamımın önüne geçmesine izin vermedim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.