Şimdi Ara

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
15.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Kizlarinda cins cins istekleri oluyor arkadas bi anlam veremiyorumki ota boka kafayi takip habire trip atiyolar kizim neyin var diyorum yok bisey diyor ama surat 5 karis mahkeme duvari bak ps3 e ne yemek ister ne su gul gibi gecinip gidiyoruz :D

15 senelik çocukluk arkadaşım evlendi, hergün deli gibi sega, ps1, ps2, ps3, x360 oynadığımız adam, yıllardır hergün oyun oynayan adam karı baskısı yemiş durumda, PSN de 3 aydır online olamadığını görüyorum bi insan bu kadar mı karısının sözünü dinler arkadaş o asi adam ölmüş gitmiş

evlenince öyle oluyor komutan ne derse o

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Kizlarinda cins cins istekleri oluyor arkadas bi anlam veremiyorumki ota boka kafayi takip habire trip atiyolar kizim neyin var diyorum yok bisey diyor ama surat 5 karis mahkeme duvari bak ps3 e ne yemek ister ne su gul gibi gecinip gidiyoruz :D

15 senelik çocukluk arkadaşım evlendi, hergün deli gibi sega, ps1, ps2, ps3, x360 oynadığımız adam, yıllardır hergün oyun oynayan adam karı baskısı yemiş durumda, PSN de 3 aydır online olamadığını görüyorum bi insan bu kadar mı karısının sözünü dinler arkadaş o asi adam ölmüş gitmiş

evlenince öyle oluyor komutan ne derse o

Cidden öyle ama bir kadın aşık etmesin bir gamerı kendine daha önce yaşadım ps'yi balkondan aşağı at dese yaparsın o derece kıvama getiriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

bir kişi düşününki dünya siyaseti hakkında bir fikir üretemesin; arabalardan anlamasın; ekonomi bilmesin; ev hayvanlarından anlamasın, bilimsel bir sohbet yapamasın. Bilgilerin doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum farkındaysanız. Bazı şeyler yanlış bilinebilinir ama en azından bilinir. Bunların hiç birinden sohbet edemeyen bir adam düşünün sadece oyun ve pcden anlıyor Ben böyle birinide tanıdım erkeklerden.

Tek söyleyeceğim insanları gerçek anlamda tanımadan yorum yapılmamalı diyorum.. Sohbetler yerine ve samimiyete göre renk değiştirebilir...Öyle herkesle her konu konuşulmaz nede olsa.İnsanların sevdiği şeyler var sevmediği şeyler var belki o tanıdığın kişi arabalardan anlamıyor yada arabalar ilgi duymuyor...Herkes ev hayvanı beslemediğinden o konuda bilgisinin olmaması normal bence..

Arabam var amah er ne kadar ferrai olmasada 4 tekeri var her yere götürüyor.. Daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Kasım 2011; 20:54:52 >

• ben oyun seven bir kız arkadaş bulamadığım için yok ne yazıkki pekde gerek yok gezmek tozmak neysede evlenmek şimdilik asla...
  • Bende 2 tane cocuk var...gece oyuncusuyum...
  • Konuya bir up çekelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Bir arkadaşım evlendi. Eşi ps3 almış eleman evde otursun fazla dışarı takılmasın diye. Ben ceyizimde bi ps3 bi pc bide tv götürdüm.

haha

süpermiş:)

• bende evliyim.. akşam çocuk uyuyunca 1 saat takılıyorum:)
  • quote:

Konuya bir up çekelim.

Buraya ugrayan kiz arkadaslar psn lerini bu konu altinda paylassalar nasil olur birlikte biraz sosyallesmis oluruz :D
  • quote:

quote:

Konuya bir up çekelim.

Buraya ugrayan kiz arkadaslar psn lerini bu konu altinda paylassalar nasil olur birlikte biraz sosyallesmis oluruz :D

+1. verin Little Big Planet oynayalım
  • quote:

quote:

quote:

Konuya bir up çekelim.

+1. verin Little Big Planet oynayalım

kızların msn adresleri qut psn adresleri in

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Bu isin konsolla alakası yok, asosyallik ile alakası var dogrudan. 7/24 eve tıkılıp kalìrsan olmaz tabi sevgilin :D 7/24 oyun oynamak asosyalligin yuzlerce basamaklarından birtanesidir sadece.

Kızlarla takılacağıma vaktimi Mw3 veya Bf3 e verdiğim için pişman olduğumu söyleyemem.

O ne demektir yahu, kizlarla takilacagima ne demek :) kizlara takilmayacanda kimle takilican haci :D

PSNdeki adamlarla daha iyi muhabbet kuruyorum.Adamlar gevur mevur ama laftan anlıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu isin konsolla alakası yok, asosyallik ile alakası var dogrudan. 7/24 eve tıkılıp kalìrsan olmaz tabi sevgilin :D 7/24 oyun oynamak asosyalligin yuzlerce basamaklarından birtanesidir sadece.

Kızlarla takılacağıma vaktimi Mw3 veya Bf3 e verdiğim için pişman olduğumu söyleyemem.

O ne demektir yahu, kizlarla takilacagima ne demek :) kizlara takilmayacanda kimle takilican haci :D

PSNdeki adamlarla daha iyi muhabbet kuruyorum.Adamlar gevur mevur ama laftan anlıyorlar.

Dostum kadınlar bir gitarın telleri gibidir, her dokunusta farklı melodiler duyarsın

bir filmde duymustum cok hosuma gitmisti yazayım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun almaktan kıza para
    oyun oynamaktan kıza zaman

kalmıyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum kadınlar bir gitarın telleri gibidir, her dokunusta farklı melodiler duyarsın

hocam ben gitar çalmasını bilmiyorum nolacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben gitar çalmasını bilmiyorum nolacak

O kadarını bilemem artık, ogrenirsin zamanla herhalde

• nedense bu konuyu görünce ve mesajları okuyunca, geçen senelerde birisi buraya DS3'ü nasıl sürekli titreşimli olmasını sağlarım diye konu açmıştı o aklıma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

nedense bu konuyu görünce ve mesajları okuyunca, geçen senelerde birisi buraya DS3'ü nasıl sürekli titreşimli olmasını sağlarım diye konu açmıştı o aklıma geldi.

İçin fesat sanırsam ondan
  • quote:

nedense bu konuyu görünce ve mesajları okuyunca, geçen senelerde birisi buraya DS3'ü nasıl sürekli titreşimli olmasını sağlarım diye konu açmıştı o aklıma geldi.

o DS3 ü başka 3 lü bişeyle karıştırmış olabilirmi acaba......^^
  • quote:

quote:

o DS3 ü başka 3 lü bişeyle karıştırmış olabilirmi acaba......^^

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.