Şimdi Ara

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
15.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün sevgilimin yanında benim gerçek aşkım mw3 dedim
  • Arkadaşlar ikiside önemli ikisinide bir arada götürmeyi bilicez i yoksa yapıcak bişey yok bu konu kız bulma konusu olsa daha farklı yazılar geliceğine eminim fakat bu konuya verilicek en büyük cevap 2 sini bir arada götüremiyor oyuncular fakat bende bir oyuncuyum beni tanıyan bir iki arkadaşki bir arkadaş benim hakkımda bişey demiş teşekkürlerimide iletiyorum sonuç olarak beraber yürütmeyi bilicez yoksa hayatınızın bir yanı her zaman eksik kalır her konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

Ps3 film de oynatıyor ya, o yüzden karıya kıza gerek görmüyor galiba bizim millet

Hocam ne fesat adamlarsınız
  • bende 30yaşına giricem nerdeyse 16 yaşından beri kahvelere gidip her türlü oyunu oynamış 8-9 yaşından beri konsollarla içli dışlı olmuş kızlarla sürekli arkadaşlık kurmuş ortamlarda takılmış biriyim hepsini bir arada yürütmek mümkün gerçi şimdi evliyim biraz dışa dönük olmak lazım
  • Konunun anlam ve önemi için gelsin bu video:

• asosyaller basmış burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZR1

asosyaller basmış burayı

Dostum sen sosyalsen tutmayalım seni o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

asosyaller basmış burayı

tutan yok bilader konuyu gördüm girdim yrm saatir asosyal ergenlerin yorumunu okuyorum koptum abi
  • quote:

quote:

quote:

asosyaller basmış burayı

tutan yok bilader konuyu gördüm girdim yrm saatir asosyal ergenlerin yorumunu okuyorum koptum abi

Onlar istisna ama olsun yine de saygı duymak lazım.

• Kusura bakmada cok saçma bir bakış acısı.Oyun bağımlısiysan sevgili dısında ne arkadasın olur nede başka birsey hem oyuncu olup hem zamanını iyi ayarlayan yani asosyal olmayanlarnhem oyuncu olur hem sevgilisi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Kusura bakmada cok saçma bir bakış acısı.Oyun bağımlısiysan sevgili dısında ne arkadasın olur nede başka birsey hem oyuncu olup hem zamanını iyi ayarlayan yani asosyal olmayanlarnhem oyuncu olur hem sevgilisi olur.

Bir kere düzgün bir yorum yaptığını görmedim bir konuya hocam ne adamsın ya herkesin bakış açısı değişiktir konuyu geyik olsun diye açtım taş atmana gerek yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Kusura bakmada cok saçma bir bakış acısı.Oyun bağımlısiysan sevgili dısında ne arkadasın olur nede başka birsey hem oyuncu olup hem zamanını iyi ayarlayan yani asosyal olmayanlarnhem oyuncu olur hem sevgilisi olur.

Bir kere düzgün bir yorum yaptığını görmedim bir konuya hocam ne adamsın ya herkesin bakış açısı değişiktir konuyu geyik olsun diye açtım taş atmana gerek yok.

Senin yaptığın daha düzgün bir yorum mü?Ben fikrimi belirtim bazilarida demiş zaten yukarıda ben böyle yorum atınca tamam degil yardım etmeye çalıştığım birine konuda bilmeden mesaj atmayın demen mı doğru?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Konunun anlam ve önemi için gelsin bu video:

ooff off can evimden vurdun hacı

• Gamerler oyunun başından kakmadığı için gerçek hayatla bağlantısını keser bir süre sonra asosyal olur ne kadar tipi parasıda olsada ağzı laf yapmaz popüler değildir ve toplumun dışında kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Konunun anlam ve önemi için gelsin bu video:

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Salla karı kızıya inciği cinciği b.ku pusuru afrası tafrası bitmiyor siyah incim yetiyor bana...

Alıntı yapayım da belki biri benim yakaladığım ayrıntıyı yakalar .
    Beklemedeyim .

Siyah inciyi okuyunca ben bi duraksadım.
  • Kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle davranın.
  • Paran olmaz kiz seni birakir gider ama konsolun oyunlarin seni asla birakmaz..xbox ile gears of war, ps3 ile killzone derim geri kalan hersey icin masaj salonlari yeter :)
  • 150 EURO HER DERDE DEVA

BU İŞİN ŞAKASI TABİKİ

ÖNCE KENDİNİZİ GELİŞTİRİN

TİYATRO KURSU OLABİLİR BEDAVA

DANS OLABİLİR HALK OYUNLARI BEDAVA

KURSLAR OLABİLİR RUSÇA FRANSIZCA

YÜZME DERSİ OLABİLİR

RESİM KURSU OLABİLİR

ÇAÇA SALSA TANGO OLABİLİR

KOCA VE SEVGİLİ ARAYAN HATUNLAR BURALARA GİDER

HERŞEYİ BEN Mİ SÖLİM

GİDİN YAZILIN

AZ PS3 OYNAYIN

not : İŞLENMEMİŞ ODUN OLSAN DAHİ BU TARZ ORTAMLARDAN KARI KIZ KALDIRIRSIN

Artı VUCUT GELİŞTİRME KESİN LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 16 Kasım 2011; 2:44:45 >

• İstanbul'da okurken şimdikinden çok daha fazla oyun oynardım ve birlikte yaşadığım kız arkadaşım vardı. Hatta SSX-Tekken gibi oyunları falan beraber oynardık arasıra:) İşin özü kimse kendini kandırmasın, bu işlerin oyunla falan alakası yok:) Kız bulamıyorsan, oyunu bıraksan da bulamazsın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.