Şimdi Ara

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
16.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok öyle bir şey sağlam oyuncuyum kız arkadaşımla 4 yıldan beri birlikteyiz.Arada little big planet oynarız ayrıca da
  • Yanlış veya doğru tespit sizin sevgiliniz vardır o yüzden size yanlış gelir bu kadar.

@ZeuS hocam ağız yapısı derken işlevinden söz etmek istedim.
  • Bir arkadaşım evlendi. Eşi ps3 almış eleman evde otursun fazla dışarı takılmasın diye. Ben ceyizimde bi ps3 bi pc bide tv götürdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Bir arkadaşım evlendi. Eşi ps3 almış eleman evde otursun fazla dışarı takılmasın diye. Ben ceyizimde bi ps3 bi pc bide tv götürdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Bir arkadaşım evlendi. Eşi ps3 almış eleman evde otursun fazla dışarı takılmasın diye. Ben ceyizimde bi ps3 bi pc bide tv götürdüm.

haha

• Bu isin konsolla alakası yok, asosyallik ile alakası var dogrudan. 7/24 eve tıkılıp kalìrsan olmaz tabi sevgilin :D 7/24 oyun oynamak asosyalligin yuzlerce basamaklarından birtanesidir sadece.
  • Beyler konuyu eğlenelim diye açtım absürt bir sürü mesaj yazıyorsunuz yıllardır her konuda taşlayan tipler oluyor taş atmak zorunda mısınız yazma kardeşim gereksiz yorumlarını.
  • Lisede tanıştığım şu an nişanlım olan kişi ne yazık ki oyun oynayamıyor (çok denedim beceremiyor) ama tüm oyunların ismini , kaç puan aldığını , bu aralar ne çıkacağını , fragmanlarını bilir.İlk tanıştığımız da tabi ki öyle değildi ama zamanla aradan yıllar geçtikçe birbirinize benzemeye ilgi duyduğu şeylerle ilgilenmeye başlıyorsunuz bir de ben lisede bile normal liseli sevgili muhabbeti yerine filmleri oyunları anlatıyordum o da zamanla alıştı bu duruma biraz da iş sizde bitiyor yani kız arkadaşınız durup dururken bana Battefield videoları izlet diyecek hali yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Lisede tanıştığım şu an nişanlım olan kişi ne yazık ki oyun oynayamıyor (çok denedim beceremiyor) ama tüm oyunların ismini , kaç puan aldığını , bu aralar ne çıkacağını , fragmanlarını bilir.İlk tanıştığımız da tabi ki öyle değildi ama zamanla aradan yıllar geçtikçe birbirinize benzemeye ilgi duyduğu şeylerle ilgilenmeye başlıyorsunuz bir de ben lisede bile normal liseli sevgili muhabbeti yerine filmleri oyunları anlatıyordum o da zamanla alıştı bu duruma biraz da iş sizde bitiyor yani kız arkadaşınız durup dururken bana Battefield videoları izlet diyecek hali yok.

Hocam ben de eski sevgilime bayağı bir aşılamıştım oyunları Tekken,God of War tarzı oyunları iyi aktarabilmiştim oynuyordu ama şimdi ne oldu bilemiyorum.Ben de Alienware kullanıyorum mouse ve klavyelerimin modelini bile bilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 15 Kasım 2011; 0:46:44 >

• Elif Akça tarzı bir bayan lazım bize.
  • bu insandan insana değişiyor.mesela ben oyun oynarken sevgilim yazıyodu falan cevaplamıyodum.buda işte kızıyodu falan ayrıldım kafam rahat oh mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Elif Akça tarzı bir bayan lazım bize.

Hocam o çirkefleşiyor (Anlamışsındır umarım espriyi.)
  • Gamer lık bütün gün oyun oynamak değildir , okul veya iş dışında bütün günü oyun oynayarak geçirmek insanların arasına karışmamak gamer lıktan çok biraz manyaklığa giriyor.Eğer bu denli manyak değilsen Öz güven eksikliği-cesaretsizlik-korkaklık-kendini ifade etmede sorunu olan-reddilmenin rezil olmak olduğunu düşünmek bir kızla nasıl ve ne şekilde konuşulcağını bilmemek daha sayılabilcek bir çok kişilik sorunları yüzündendir. Evet belli bir kesim kızlar para ve zenginliği altında araba olanı tercih etsede bu hiç bir zaman sevgili bulamama sebebi olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myze

Gamer adamın ne için sevgilisi olmaz? Açıklıyoruz...

hadi gençler, hayalgücünüze kuvvet

hadi eline bileğine kuvvet
  • Güzel konu Ben evden işe gittiğim-işten eve geldiğim için pek kız arkadaşım olmuyor bir de gurbetteyim tanıdık da fazla yok okulda zaten bayan hoca fazla yok varsa da ya nişanlı ya evli, anlayacağınız normal arkadaş olsun, sevgili olsun hiç kız arkadaşım yok(tel ve face arkadaşlıkları başka yüz yüze görüşme anlamında normal bayan arkadaşım yok) bu durum çok umrumda mı değil tabiki, ps 3'ümle mutluyum ama abartmıyorum günde 2 saatim ps 3 başında geçer hafta içi, fazla takıntı yapmayın bu kız arkadaş muhabbetlerini, fazla takılmayın milletin var benim niye yok diye benim de zamanında çok oldu lise ve üniversite yıllarında ama pişmanlıktan başka bir şey kalmadı elimde, hayatı akışına bırakın o sizi zaten belli bir limana sürükler...

• ben bir alışveriş merkezinde resistance oynayan kız görmüştüm resmen kıza aşık oldum ona bakınca aklımdan geçen ne çok ortak yönümüz var düşüncesiydi kızın suratını bile net göremedim

sadece etrafında dolaşıp resistance diyordum( oyuncunun kur yapması böyle oluyordu demek ) normal insanlar gibi aşık bile olamadığım gibi normal kurda yapamadığımı o an farketmiştim

benim yaptığım kurda kızın etrafında dönüp ps3 oyunu isimleri söyleyerek kızın dikkatini çekmek önemliydi dikkatini çekemedim ama olsun o gün anladım benim için benim gibi oyuncu bir bayan arkadaş gerekiyordu

oyun benim hayatımda mademki bu kadar can alıcı bir husus o zaman benim can yoldaşımda oyuncu bir bayan olmalı düşüncesi hasıl oldu bende

bu sebeple gelecek yaşantımı alışveriş merkezlerinde oyun oynayan kızlara kur yaparak geçirmeyi planlıyorum bu kısım şaka tabi ama oyuncu bi hayat arkadaşım olsun isterim normallerden hayır yok bana

30 yaşındayım test edildi onaylandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Kasım 2011; 1:45:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ben bir alışveriş merkezinde resistance oynayan kız görmüştüm resmen kıza aşık oldum ona bakınca aklımdan geçen ne çok ortak yönümüz var düşüncesiydi kızın suratını bile net göremedim

sadece etrafında dolaşıp resistance diyordum( oyuncunun kur yapması böyle oluyordu demek ) normal insanlar gibi aşık bile olamadığım gibi normal kurda yapamadığımı o an farketmiştim

benim yaptığım kurda kızın etrafında dönüp ps3 oyunu isimleri söyleyerek kızın dikkatini çekmek önemliydi dikkatini çekemedim ama olsun o gün anladım benim için benim gibi oyuncu bir bayan arkadaş gerekiyordu

oyun benim hayatımda mademki bu kadar can alıcı bir husus o zaman benim can yoldaşımda oyuncu bir bayan olmalı düşüncesi hasıl oldu bende

bu sebeple gelecek yaşantımı alışveriş merkezlerinde oyun oynayan kızlara kur yaparak geçirmeyi planlıyorum bu kısım şaka tabi ama oyuncu bi hayat arkadaşım olsun isterim normallerden hayır yok bana

30 yaşındayım test edildi onaylandı

Hocam gece gece bayağı güldüm

• Oyunu ile arasına kimsenin girmesini istemediğinden yoksa ne uçan ne kaçan kurtulur.
    Yalnız siz siz olun dışarı çıktığınızda arkadaşlarınızla sevgilinizle vs bir yere gittiğinizde üzerinizde baskı hissedip of şimdi evde olmak ps oynamak vardı demeye başladıysanız kendinizi biraz dışarı atın psden biraz uzak durun.Dışarıdaki hayat oyun oynamaktan çok daha zevkli fakat bazen bazı dönemlerde kendimi de içine katarak söylüyorum bunun üzerine bir perde çekerek görmek istemediğimizi düşünüyorum.
    Ortaokula başladığımdan beri hayatımdan kızın her türlüsü hiç eksik olmadı bu arada ama yinede eksik görüyorum kendimi mesela abim veya arkadaşım gel gece dışarı çıkalım derken ben kaç kere oturup ps oynadığımı biliyorum yerimde olsa uça uça gidecek onca insan varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 15 Kasım 2011; 2:08:23 >

• Kız arkadaşım var ve benden çok oyun oynuyor . 6 aydır ps3üm onda hala geri vermedi . Daha öncede psp mi aldı 1 hafta kullandım sadece sonra sana telefon alıcam ver onu bana dedım kandırdımda ole aldım .. Oyun oynayan sevgilide sarmıyo benı nedense gecenın bı yarısına kadar oyun oynatıyodu bana zorla . Oynamadıgımız oyun kalmadı resmen . Uykum geldı yatalım dedıgımdede bınbır surat . Ulan gıt sende normal kız ol ıncık al boncuk al elbıse begen trendyolda markafonıde gez
  • Asosyal olup kendini kapatan paso ps3 pc de oyun oynayan yemegini bile onun basinda yiyen adamlar gercek hayatta hicbirseyi basaramaz kizida gectim.. call of duty de killstreak yaparak kendini tatmin eder sadece.. Populer bi oyyun ciktiginda zengin babasindan alir parasini sirf disari oyun almak icin cikar oda zaten tip ve hareketlerinden kendini belli eder dogru duzgun yuriyemez bile mal gibi sagina soluna bakar sanki tum insanlar onun ustune geliyormus gibi hisseder oyununu aldigi gibi evine odasina gitmek ister biran once gameplay yapmak ister gercek hayat onu bogmustur. zayiflamistir artik yuzundeki elmacik kemikleri belirmistir zayifliktan.. boyle adam cok turkiyede bu forumda bile var aramizda :)) kendine gel cocuk gunde 2 saat oynasan bile yeterli senin icin.. hicbisey icin gec degil dis dunyaya don kurtar kendini a-sosyal hayatindan.. bu mesaji okuyupta hala umursamazlik ediyorsan ilerde odanda kafani duvarami yoksa consolunami vurursun artik onun secimini kendin yaparsin... TOLGA dan aci gercekler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.