Tam bir fiyasko olacak.Şimdiden bellli.Bize göre hava hoş.Sokak yarışlarının içine eden ea düşünsün.
Biraz grid biraz split second al sana the run
Ben çok beğendim grafikleri süper hot pursuit tarzı zaten severdim hot pursuiti ovye
bunu da ps3te oynayacağım gibime geliyo çünkü pc bu oyunu kaldırmaz :(
grafikler mükemmel :O
geçen sende hot pursuite çöp olacak dedi bazı kahinler,bir kaç otoriteden birden 10 üzerinden 10 alan tek yarış oyunu o oldu
İnşallah modifiyeyi hot pursuit teki gibi falan yapmazlar.Bide oyunda free roam olmaması büyük bir eksi bence.
Müzik Neydi Ya.. :D
videodaki çığ düşmesi olayı güzel olmuş.efektler grafikler süper.çıkınca almak lazım.
tessekkürler bence nfs yavas yavas geri dönüyor ve de pc kullanıcılarını unutmuyor
bizide götür o diyarlara erdinç reyizzz
süper inş hot pursuite benzer harika araba kontrol vardı hpde
00:15 de çalan sountract in ismi ne süperdi :P
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
bizide götür o diyarlara erdinç reyizzz
erdinç iyikul şuandan itibaren can düşmanımsın şimdi anladınızmı en son çıkan nfs most wanted dı diye karıştırmasının sebebini,beyne kan gitmemiş belli ki
quote:
Orijinalden alıntı: dorhug
quote:
Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`
Grid serisi diyor Erdinç, sanırım heyecandan olsa gerek.
Gridi orada örnek olarak vermiş hata falan yok
Bir oyunun seri olabilmesi için en az 2 tanesinin mevcut olması gerekiyor. Grid tek bir oyun, 2.si yok yani. Onu söylemiştim.
Dirt serisi diyeceği yerde Grid serisi dedi.
BSC Misafiri.
00:15 ten sonra çalan şarkı Story of the Year - And the Hero will drown
Nasıl PC kaldırmıyor anlamadım. Hot Pursuit'in aynısı arkadaşlar üzerinde edit yapılmış bir oyun.
Videonun başında da Underground 1'in müziklerinden birinin çalması dikkatimden kaçmadı
Shift serileri tam bir rezaletti zaten,hot pursiut biraz olsun kurtarmıştı paçayı,bakalım bu nasıl olacak,özledik eski nfsleri artık.