Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Need for Speed: The Run (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
21.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanyilmaz7

Müzik Neydi Ya.. :D
    Story of the Year - And the Hero Will Drown
    NFS Underground'da çalıyordu bu müzik, oradan hatırladım.
  • Ah ah ne guzeldi most wanted
  • Gene rezil bir oyun geliyor. O çığ düşmeli video hele öyle rezil ki ne diyeyim bilmiyorum . Frostbite'ın kullanılması iyi olmuş ama oyun kalitesi birşeye benzeyeceğini düşünmüyorum. Şu kaza sırasında animasyon girmesin artık bıktım! Hem alakasız animasyonlar giriyor hem de yarışta olanlardan kopmanızı sağlıyor. Tam bir saçmalık. Şehirlere dönüp serbest gezebileceğimiz, modifiye yapabileceğimiz, biraz da hikayesi olan bir oyun istiyoruz. Bıkmadılar mı bu saçmalıklardan? Videodaki tek güzel şey And the Hero Will Drown parçası, o da Underground'dan bir parça..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Grid serisi diyor Erdinç, sanırım heyecandan olsa gerek.

Gridi orada örnek olarak vermiş hata falan yok

Bir oyunun seri olabilmesi için en az 2 tanesinin mevcut olması gerekiyor. Grid tek bir oyun, 2.si yok yani. Onu söylemiştim.

Dirt serisi diyeceği yerde Grid serisi dedi.

Farkettiysen grid ve dirt serisinde diyor.

Yani özetle "hata falan yok."

• Doğal afetler yarışa yeni bir boyut kazandıracak ayrıca kazayı geri alma seçeneği çok iyi olmuş araba parçalandığında delirmeme gerek kalmayacak bundan sonra.
  • Eskilerin tadı olmadan nabiyim ben efektleri - grafikleri

underground 2 gibi bol modifiye seçenekli. Most wanted gibi heyecanlı bir oyun istiyoruz artık

Edit : Ben oyunun verdiği rüzgarlıklı araba istemiyorum kardeşim, fabrika çıkışı vereceksin ben sokaklarda yarışa yarışa alınterimle paramı kazana kazana bir modifiye harikası yapıcam kendi zevkime göre bu nedir artık ya kendine gel artık EA Games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 23 Ağustos 2011; 5:06:59 >
  • millet hata aramaya meraklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Eskilerin tadı olmadan nabiyim ben efektleri - grafikleri

underground 2 gibi bol modifiye seçenekli. Most wanted gibi heyecanlı bir oyun istiyoruz artık

Edit : Ben oyunun verdiği rüzgarlıklı araba istemiyorum kardeşim, fabrika çıkışı vereceksin ben sokaklarda yarışa yarışa alınterimle paramı kazana kazana bir modifiye harikası yapıcam kendi zevkime göre bu nedir artık ya kendine gel artık EA Games

underground ve most wanted ,gerek senaryosu gerek oyun yapısı ,hatta oyundaki isimler ile tamamen hızlı ve öfkeli filminden araklanmış ama güzel uyarlanmış oyunlardı... aslında most wanted ın senaryosu düşününce çok klişeydi ama o türde ilk oyun olduğu için hepimizi (ben dahil) cezbetmişti,ama üstünden artık 6 yıl geçti,bence artık bu most wanted takıntısını aşmak yeniliklere yönelmek lazım,çünkü o tarz geri gelmicek (yeniden aynı formatta bir hızlı ve öfkeli çekilmedikçe ki çok zor ihtimal)

• nfs serisine nfs 2 se gibi oyun gelmedi gelmez

[sizer=red]Gamescom 2011 - Need for Speed: The Run

• 286 da oynadığım test drive geldi aklıma..
    http://www.youtube.com/watch?v=fif3mb3TkKc
  • iyi de bu hot pursuit 2010 ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

Bir "NFS : Most Wanted" değil.

Malesef oyle baba bir oyunun nasil devamini getirmediler hayret ediyorum. Bakalim birazda olsa bu seriden umidim var guzel olacaga benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw kardeşim umarım videodaki adam oyunu kötü oynuyordur... çünkü eğer ki oyunun kontrolleri videoda gördüğümüz gibi olursa..! pro street gibi iğrenç ötesi, hatta mide bulandırıcı ve oyunun grafiklerinden tutda çevre etkileşimlerine kadar herşeyi rezil eden bir oynanışla karşı karşıya kalıp oyunu hiç oynamadan çöpe atabiliriz ki bu çok yazık olur..!
  • Flashback olması iyi olmuş
  • birisi artık şu adamlara köklü bi değişikliğe gidilmesi gerektiğini söylesin. insanlar artık özgür kalabildikleri oyunlar istiyor. tdu 1 ve 2 de başarır gibi oldular ama grafikler berbattı. nfs serileri ise çok çizgisel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sitteisevir

millet hata aramaya meraklı

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

yaw kardeşim umarım videodaki adam oyunu kötü oynuyordur... çünkü eğer ki oyunun kontrolleri videoda gördüğümüz gibi olursa..! pro street gibi iğrenç ötesi, hatta mide bulandırıcı ve oyunun grafiklerinden tutda çevre etkileşimlerine kadar herşeyi rezil eden bir oynanışla karşı karşıya kalıp oyunu hiç oynamadan çöpe atabiliriz ki bu çok yazık olur..!

evet hocam benim en çok önem verdiğim direksiyon ve sürüş tekniği nasıl olacak eğer orda batırmışlarsa bütün oyun battı

demektir biz o yüzden most için kasıyoruz daha Most gibi direksiyon ve kontrol tarzı baba olan bir yarış oyunu daha yapmadılar
  • Hot Pursuit diyen Einstein arkadaşlarım, oyunda kocaman bir harita var, şehir içinde de şehir dışında da oynayacak. Hot Pursuit'te şehir içi var mıydı
  • Videoda sadece müzikli yerlerde ses var, diğer yerlerinde ses yok..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.