Çıkış oyunlarına gel hizaya gel. God of War desen yok Gran Turismo desen yok Sypon Filter desen yok. Resistance nedir Allah aşkına ya tam çöp çamur bir oyun PS3'de. Killzone ise çok hoş durmuyor grafik yönünden. Diğer oyunlar ise PSP Mini gibi olmuş sanki biraz özelliklerini tanıtmak amaçlı. Bir tek Uncharted güzel duruyor.
Agir gibi diyordum videolardan fakat hafifmis. Birde biraz kalin gibi.
avrupanın ekonomınısını iyi değil direk yönetememesinden dolayı cerebesini biz çekiyoruz euro cinsinden satıyorlar dolar cinsinden satsana şahsen 500-600 tl arasında olsaydı alabilirdim
yeni patapon isterüm. bir de bol bol batılı rpg olsun, yeter artık minik kız çocuğu temalı japon rpg'lerinden bıkkınlık geldi.
erdinç sen müthiş bi adamsın
Keşke analogları iç bükey yapsalarmış benim dualshock da bile elim bazen analogdan kayıyıo o mini minnacık analoglarla napacam bilmiyorum.3DS DR de denedim onun ki iç bükeydi ve parmak kesinlikle kaymıyodu.
Fiyat gerçekten uçmuş yahu çok pahalı imkanı olan Amerika dan almalı..
Dün 3DS+The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time+Resident Evil: The Mercenaries 3D +Dead or Alive: Dimensions aldım ve hala 749 tlyi aşmadım :D
Bazıları yorumları ile mis gibi alete darbe vurmaya çalışmış. Hayatımda bu kadar memnuniyetsiz kişiler görmedim. Saçma sapan şeyleri beğenmeye bayılırlar güzelim cihaza çamur atmaya utanmazlar.
O fiyata ps3 alır büyük ekranda aynı oyunları fullhd oynarım, bluray izlerim be!
Fiyat uçuk, tekelcilik yapma sony.adam akıllı bir fiyat yap herkes alsîn
Buda çıktıktan 6 ay sonra 3DS gibi 600 tlden satılmaya başlanır.
Evet ps3 den farkı yok gibi ama şu olabilir ps3 de 20 saatlik bir oyunsa onda 10 saat eyer bu durumda söz konusu değilse devrime şahit olduğumuzun resmidir fiyatı beklediğimden çok daha ucuz olmuş bir ps3 700 tl bir full hd tv 2 bin tl 2700 tl nerde 900 tl nerde :P eline koluna sağlık böyle heycanlı heycanlı anlatmadan ayrı bir güzel olmuş erdinç kardeşim başarılar diliyorum
Öhhh öhhh o fiyat nedir ?
Full hdtv 2000 tl mi :D Ne aldın sen kardeş.1.000 tlye çok güzel tvler var philips'in daha geçen hafta aldık :D
Şu fiyatını beğenmeyen tiplere kıl oluyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Darkonick
Hadi ya :D
quote:
Orijinalden alıntı: Darkonick
Tamam Rich Boy
Sizin gibiler anca abidik gubidik şeylere para harcar ;)
fiyatı biraz tuzlu. ancak alet gerçekden harika gözüküyor.