Şimdi Ara

Gamescom 2011 - PS VITA'yı Denedik! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkonick

Şu fiyatını beğenmeyen tiplere kıl oluyorum...

[sizer=red]Gamescom 2011 - PS VITA'yı Denedik!
  • Benim demek istediğim cihazın özelliklerine göre bence fiyatı uygun. iş yapmayan alet dile vurur derler meğer doğruymuş..
  • Cihazın özellikleri toplama ve ben bu özelliklerin çoğuna sahibim,ipadim,pc'm,3ds'im,minibook'um var niye bu aleti alayım ki ?
  • erdinc öle bi anlatıyosun suana kada rgordugum en iyi grafikler vallaha alasım geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkonick

Benim demek istediğim cihazın özelliklerine göre bence fiyatı uygun. iş yapmayan alet dile vurur derler meğer doğruymuş..

Sen bir yere giderken ''ipad,pc,3ds',minibook''u birden mi götürüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary- -- 23 Ağustos 2011; 3:49:37 >
  • spotçular ne kadara getirecekler acaba ps3 takas düşenebilirim
  • Şu kadarcık konsol 360'tan,ps3'ten de daha güzel görüntüler sunuyor.İnanılmaz.Bunda konsollardan daha fazla RAM içermesi ve yeni nesil ekran kartının payı da büyük tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Şu kadarcık konsol 360'tan,ps3'ten de daha güzel görüntüler sunuyor.İnanılmaz.Bunda konsollardan daha fazla RAM içermesi ve yeni nesil ekran kartının payı da büyük tabiki.

O kadar da değil
  • Cihaz güzel gerçekten böyle psp tarzı cihazları hep sevmişimdir
  • Bir telefonun 1800-2000 tl satıldığı piyasaya göre fiyat iyi.Acaba ps vita donanımına sahip bir telefon olsa fiyatı ne kadar olurdu...
  • şu son 12 yılın cihazı diyebilirim [2012 de sayıyorum kendimi :D)
  • İnceleme çok başarılı ,biraz daha teknik bilgileri anlatılabilirdi ama çok teşekkürler ;)
  • 3DS Yurtdışında 250 Euro'luk fiyata satılırken Türkiye'de 800 TL'ye satılıyordu. Yine PSVita 250 Euro'ya satılırken Türkiye'de 750 TL'ye satılacak.
    Fiyata taş atan vatandaş, bir hesap yap; 1 Euro = 2.60 TL. 250 Euro = 650 TL.

Türkiye'ye girdiği anda 650+%18 KDV = 767 TL yapıyor ki Sony Türkiye bu durumda cihazı 18 TL daha ucuza vermiş oluyor yani elinden geleni yapmış oluyor.
  • Yapacak birşey yok :) 3ds 169 vita 249 :) vatayı alın mario oynarsınız emülatörlerle yada revelations yada diğer 3ds oyunlarını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyChaos

3DS Yurtdışında 250 Euro'luk fiyata satılırken Türkiye'de 800 TL'ye satılıyordu. Yine PSVita 250 Euro'ya satılırken Türkiye'de 750 TL'ye satılacak.
    Fiyata taş atan vatandaş, bir hesap yap; 1 Euro = 2.60 TL. 250 Euro = 650 TL.

Türkiye'ye girdiği anda 650+%18 KDV = 767 TL yapıyor ki Sony Türkiye bu durumda cihazı 18 TL daha ucuza vermiş oluyor yani elinden geleni yapmış oluyor.

Sozun bittigi yer. Sony Türkiye'yi elestirenler icin super olmus cevap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnlyChaos
    Aynen milletin aklı hep Amerikaya gidiyo, Amerikada ucuz ama Türkiyede avrupa fiyatıyla satılıyor ne yazıkki € çok yüksek.
  • quote:

Full hdtv 2000 tl mi :D Ne aldın sen kardeş.1.000 tlye çok güzel tvler var philips'in daha geçen hafta aldık :D

750 tlyede var 10 binede var:)
  • Düz mantıkla bakarsak ve ipod la kıyaslarsak, o özelliklere göre fiyat çok iyi. Bana göre ise bir el konsoluna o kadar para verilmez.

Cihaz en iyi mobil grafikleri sunsa da ps3'ün yanından geçmiyor. Uçmayalım

Video öncesi reklam olayına ben de bi yorumda bulunayım. Dünyada kim nasıl ediyor bilmiyorum. Video reklam konulacaksa reklamı geç seçeneği mutlaka olmalı, hatta tüm reklamlar için bu olmalı.
  • Tr fiyatı resmen ölü doğuracak bu cihazı, yine yeni yeniden black market'ten takılmak zorunda kalıcaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

O fiyata ps3 alır büyük ekranda aynı oyunları fullhd oynarım, bluray izlerim be!

ne yalan söyleyim bende öyle yapardım sanırım.

fakat grafikleri güzel görünüyor, tutacağı kesin gibi oyun desteği olursa tabi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.