Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gamestand Pro + Vites Aparatı [Direksiyon Standı] Satın Al 1 Temmuz 2022 07:47 1 1 Gamestand Pro + Vites Aparatı [Direksiyon Standı] - SATILMIŞTIR -Başlıkta yer alan ürün satılıktır.Evde yer kaplamaması için elden çıkarıyorum. Fiyatı makul tuttuğumu düşünüyorum ancak mantıklı olacak tekliflerinizi de iletebilirsiniz.1 yıla yakın süredir boşta durmaktadır. Direksiyon tablası ve tablanın pedal bağlantısının yedeği; ayrıca direksiyon tablasına takılan yüksek vites montaj tablası da mevcut ve fiyata dahildir. Tüm montaj alyan, anahtar, vida, somun vb. yanında gönderilecektir.Krom kaplamanın deforme olduğu bir alan mevcuttur. Görselde yer almaktadır.Takas düşünmüyorum. Çanakkale Esenler'de elden teslim, diğer illere PTT kargo ile kargoyu karşılayarak gönderimini sağlayabilirim.İstenilen fiyat X TL'dir.- SATILMIŞTIR -Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Inmarsat Isatphone 2 - Uydu Telefonu Cooler Master Masterwatt Maker 1500 Watt 80+ Platinum PSU Moza 12 Inch(30 cm) Simit ve Moza ES Wheel Göbeği EK-Quantum Magnitude CPU Blok LGA 1700 / LGA 115X-1200