Şimdi Ara

Gamifive Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google play storeden indirmiş olduğum bir uygulamadan dolayı daha uygulamayı açmadan 5 tl kesinti oldu ve gamifive abonesi olundum.. Uygulamanın adını da vereyim ki aynı şeyi yaşamayın. Uygulamanın ismi "mp3 indir müzik dükkanı" geliştirici ismi "dilberay"
    Bu arada hattım da mobil ödemeye kapalıydı. Şimdi burda bu sahtekarlığa izin veren Google Play Store,Mobil Operatörler ne işe yarıyorlar. Android bu kadar güvensiz bir işletim sistemi midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ismiKdr İ kullanıcısına yanıt
    BTK'ya şikayet edip mobil ödeme kapalı olduğu halde ücret kesildiğini özellikle vurgulayın. Bunlar bizim tercihlerimizi takmıyorsa ne anladım mobil ödemeyi kapatmaktan Uygulama çalıştırılmadan mesaj göndermiş olması da ilginç.
  • Gecen benim yeğenim kazayla almış bunu
    Aradım mh iptal ettim ama 5 tl gitti
    Operatörler de kazanıyor,ondan göz yumuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi şikayet ettim.
    Avea'nın vermiş olduğu yanıt : , tüm servis şartları, ücret bilgisi, Müşteri Hizmetleri numarası detaylı bir şekilde sayfanın en üstünde yazmakta olan WAP sayfasına girmiş, burada “Kabul Ediyorum” butonuna tıklayarak üyeliğini başlatmıştır vs vs diye gidiyor. Görmediğim bir sayfaya yapmış bulunuyormuşum. Yani haftalık 50 lira bile olsa her şeyi kılıfına uyduruyorlar. Haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Eminim ki diğer operatörler de Avea gibi davranacaktı. Elbet 4. operatör gelir diyorum bir gün
  • Sen nediyosun dostum zamanında bi yerden dosya indiriyodum beni bi wap sayfasına yönlendirdi. Bu olayı yaşadığım zaman onaylıyorum zımbırtısıda yok. Wap sayfasına girdiğin anda üye oluyorsun öyle saçma bişey. Aveayı aradım ağzıma geleni söyledim, adamlar resmen operatör ile işbirliği yapıp milleti dolandırıyor haram para yiyor.

Yok işte sözleşmeyi kabul etmişsiniz bilmemne diyo hala sayfaya otomatik yönlendirip girdiğimde direk sms geldi, bilmemne hizmeti üyeliğiniz başlatılmıştır diye sms geldi kıllandım. Sonra birbaktımki 32 lira faturaya yansımış saniyesinde. Birde adamların müşteri hizmetleri var aradım ağzında sakızla kaşarın biri çıktı siz üye olmuşsunuz, ne bağırıyorsun be falan diyo resmen merdiven altı adam tezgah kurmuş para kırıyor. Allah burunlarından getirsin hepsini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Bunları nereye şikayet edebiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismiKdr

Bunları nereye şikayet edebiliriz?

Malesef yok dolandırıcı adamlar çok uğraşmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.