Şimdi Ara

Gaming Mouse Alacağım Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gaming Mouse Alacağım da A4Tech x750 mi alsam Razor Deathadder mi alsam yoksa Logitech G5 mi alsam. Yorumlayacaklar bu mouselerden kullanmış kişiler olursa sevinirim

• Söylediğin Mouse lar içinde en iyisi DeathAdder ama bulmak çok zor ve satan kişilerde cok yüksek fiyatlardan satıyor.. DeathAdder olmazsa g5v2 aL derim.
  • bende g5 önerebilirim
  • deathadder kullanmış biri olarak konuşuyorum. malzemesi kalitesine diyecek lafım yok bilen bilir. benim için en büyük eksisi yüksekliği elim için büyük gelmesiydi, avucumun içine otursun derken diğer parmaklarım havada kalıyordu ve bu yüzden mouse'u çevirmek biraz eziyet halini alıyordu.
  • Oyun mouse'unda 2 secenek tanirim:
    1- Microsoft IntelliExplorer 3.0 (efsane bir mouse oldugu icin talep uzerine yeniden uretildi)
    2- Microsoft Habu (Razer uretiyor bu mouse'u ve Microsoft marka oldugu icin kolay bulunuyor) veya diger Razer mouse'lar.

Logitech'e bulasma derim.
  • DeathAdder tabi ki
  • DeathAdder doğru seçim olur.

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

DeathAdder tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 30 Mart 2009; 1:16:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming Laptop Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g5 aldım memnunum.sağlam gibi gözüküyor.mx500 ler 3-4 sene gittiğine göre uzun kullanım için g5leri önerebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.