Şimdi Ara

Gaming\Oyun Bilgisayarı Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba forum sakinleri bu son 4 yıldan beri gaming pc ve gaming ekipmanlar gözde her bilgisayarın gaming pc diye satılması 30 tl lik klavyeyi bile gaming pc diye tanıtmak farklı bir algı kandırmacası RAM ALIRSIN ANLARIM AMA IŞIKLISI NI ABİ kasanın kapağını açıyorsun içersi işletme gibi mübarek yakında gaming işlemcide cıkar bu gidişle youtubede bakıyorum 15bin tl ye sistem topladım falan videolar var işlemçi olarak i7 7700k almış 15bin tl sisteme gitmiş 1080 almış tek kart

intel xeon e serisi
    iki adet 1070slı

şu sistem hem daha ucuz ve daha güçlü olucak ama bilgi yok ışık yok abisi ışık yok anakart yeşil pcb ondan sevmiyorlar :)

ne bileyim gaming sandalye nedir abi ber tiksiniyorum

memlekette şu klasik oldu GTA5 ALIN BİR KONSOL KASMADAN OYNAYIN ABİM

daha adamın bilgisayarda ses kartı yok 15bin tl vermiş dış kasa 1500 tl

sizi beyaz kasanın içindeki xeon yada opteron yerden yere vurmaya yeter

bu arada 2.el işlemciden korkmayın işlemci bozulan birşey değilGaming\Oyun Bilgisayarı Rezilliği

• youtube bilmem de forumdakiler keyfi yazıyor yok 15bin yok 10 bin.
  • bak bence buna küfretmeye değer :D

https://forum.donanimhaber.com/oyun-tavsiyesi-12-yilin-intikamini-tek-seferde-alacagim--133709547

adam oyuna 15.000 bütçe ayırmış.
  • Yani standart kullanıcıya xeon işlemci öneriyorsunuz?

Peki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki adet 1070 sli kullanır daha kuvvetli sistem yapar demişsinizde merak ediyorum kaç kere sli sistem kullandınız ?

970 sli yaptım ardından sattım 980 ti aldım, 1080 sli yaptım sattım 1080 Ti ye geçtim, ilk 970 sli yaptığımda 1-2 oyun hariç takılmalar, aşırı derecede microstutter lar, yeni oyunlarda sli driverları bekleme, gelsede stabilitenin oturmasını bekleme.

Dedim sistemdenmi, anakart-işlemci değiştim birşey farketmedi, sli a bir daha şans verim dedim 1080 sli yaptım, gene sonuç aynı, akıcılık yerlerde sürünüyor, akıcı bir oyun deneyimi için çift kart hikaye, sli genelde test kasmak için iyi, tek kartın verdiği akıcılık deneyimi ise bambaşka.

Konu açmışsınız ama sizinde gaming pc hakkında çok ayrıntılı bilginiz yok, son zamanlarda hazır satılan orta halli gaming pclerde artık sli sistemlere yer verilmiyor, genelde kuvvetli tek kart tercih ediliyor.
  • KanKoKan kullanıcısına yanıt
    kullandığınız anakart -slı köprüsü- kartın kendisi bunlara etken nvidia settiğns bölümünde yapılandırma ayarlarıda var bilginize bu arada işlemcide önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkycgm -- 20 Temmuz 2018; 20:4:46 >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    algınızda sorun var sanırsam standart kullanacı gaming pc almıyor yada 10 15 bin tl ye pc almıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Bilgisayarı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
  • bakın sistemim öyle ğüclü değil ama 2.el 750 tl ye tüm oyunları açailiyor burdaki xeon çok eski ama 70 dolar seviyesindeki lga 2011 soket veya üstü ile 6 cekirdek üstüne cıkılır

intel xeon x5460 3.16 ghz up to 4.50ghz 12mb cache 771pin 80tl
    gigabyte g31m es2l 775pin anakart 90tl
    gigabyte gtx750 1gb 128bit gddr5 220 tl
    kinston a400 120gb ssd 150tl
    creative soundblaster 24bit 5.1 vx ses kartı 20 tl
    500gb wd hdd bende vardı
    500gb seagate 2.5ınc laptop hddsi 70tl
    dvd sürüçü 25 tl
    Zalman Bakır Borulu Soğutucu 35 tl
    2x 2gb kinston 800mhz ram 70 tl
    yeni dış kasa frisby 80 tl
    toplam 760 tl
    bu sadece bir örnek bunun güçünde sıfır bir sistem 2500 liradan aşağı olmicak işlemçi olarak yanına yaklaşabilicekmi yada :D (VİSTA İNCELEME AMAÇLI KURULDU :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkycgm -- 20 Temmuz 2018; 20:38:59 >

• son zamanlarda gördüğüm en gereksiz konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın diğer forumları bilmem ama bu forumdaki tavsiyeler tamamen performans odaklı.
    Uzun süredir tavsiye konularını da okuyorum,herhangi bir donanımı LEDli olduğu için tavsiye edeni de görmedim.
    Burada tartışmalar Anakart için soket desteği, işlemciler için çekirdek hızları ve çekirdek sayıları, Ramlar için frekans ve Ryzen sistemler için uyumluluğu, Ekran Kartları için de fiyat ve soğutma performansları üzerinde gidiyor.

Donanımhaber farkı buradan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Bakın diğer forumları bilmem ama bu forumdaki tavsiyeler tamamen performans odaklı.
    Uzun süredir tavsiye konularını da okuyorum,herhangi bir donanımı LEDli olduğu için tavsiye edeni de görmedim.
    Burada tartışmalar Anakart için soket desteği, işlemciler için çekirdek hızları ve çekirdek sayıları, Ramlar için frekans ve Ryzen sistemler için uyumluluğu, Ekran Kartları için de fiyat ve soğutma performansları üzerinde gidiyor.

Donanımhaber farkı buradan geliyor.

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    o zaman
  • SLI dan sonrasını okumadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine xeon kullanan biri heyecana kapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 24 Temmuz 2018; 21:46:3 >
  • Termal macun bu kadar kafa yapıyor mu ya şaşırdım doğrusu.
  • Ben de geçenlerde oyuncu matkabı aldım. Kırmızı ve siyah, yakından bakınca fırçalarından ışık da çıkıyor. Şimdiki amacım oyuncu paspası almak. Kırmızı ve siyah olmak şartıyla her renk olur aldığım malzeme.

Bu nasıl bir kandırmacadır anlamak imkansız.

• Konuda yapıcı bir eleştiri yok

• Işık mevzusuna hem güldüm hem de katılıyorum çünkü bende ışıklı klavye ve fare kullanıyorum inanılmaz hoşuma gidiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.