Şimdi Ara

Gaming sistem tavsiyesi'ne ihtiyacım var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi oyun oynama amaclı bir sistem toplayacağım.3500 tl limitim var.
    Dikkat edilmesi gereken kriter 4 sene sonra bile yeni nesil oyunları 1920x1080 ultra olmasa da very high veya high ayarlarda oynatabilmesidir.
    Önerilerinizi bekliyorum.

Not:3 sene önce samsung g serisi iyi bir laptop almıstım.Farcry 3 ü sorunsuz bir şekilde yüksek ayarlarda oynayabilirken gecenlerde yukledigim farcry 4'ü 1600 lü çözünürlüklere düsürmek zorunda kaldım ve hala kasmalar oluyor.Bu kadar kısa süre içerisinde performans değişikliği olsun istemiyorum.Buna dikkat edelim

• Merhaba,

Aşağıda kendim için topladığım sistem var ttavsiye ederim, kasa olarakta cooler master silencio 650 alacağım , bir tek anakart o islemciyle ekran kartini layıkıyla taşır mi diye düşünüyorum ama öneriler olursa bende dinlemekten memnun olurum
     Gaming sistem tavsiyesi'ne ihtiyacım var!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aogz A kullanıcısına yanıt
    3400 lira ya kendime şuhttp://forum.donanimhaber.com/m_105259743/tm.htm konudaki sistemi topladım bakmanı öneririm baya forumda araştırarak toplanmış bi sistem fikir sahibi olursun en azından
  • Hic bir kart 3 4 sene ultra oynatmaz.Kart ureticileri buna izin vermez cunku yoksa kime kart saticak herkes aldigi karti 3 5 sene kullanirsa.Ortalama 2yil ultra goturur sonra ya oyunlar daha fazla vram ister ya yeni direct x cikar kartin desteklemez vb vb..

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Hic bir kart 3 4 sene ultra oynatmaz.Kart ureticileri buna izin vermez cunku yoksa kime kart saticak herkes aldigi karti 3 5 sene kullanirsa.Ortalama 2yil ultra goturur sonra ya oyunlar daha fazla vram ister ya yeni direct x cikar kartin desteklemez vb vb..

''Ultra olmasa da'' ifadesini kullanmıstım orada ama sanırım r9 295x2'li veya Gtx Titan Z'li bir sistem toplarsam 3 sene sonra da ultra oynatır.Tesekkürler yorumun için.
  • SkumbagTutu kullanıcısına yanıt
    Bazı parçaları amazon'dan almışsın kardeşim ama benim o imkanım yok sanırım.Ekran kartı da r9 290x dusunuyordum ama emin olamadım.
  • Bence gtx 970 li bi sistem olmali en az.bende 3400tl ye kadar gtx 970 icin ugrasiyorum bunun icin anakarttan kisicam galiba.

• Aogz A kullanıcısına yanıt
    yani eğer nakit alıcaksan da tanıdığın birinin kartına yatırıp o şekilde alısveriş yapma imkanın varsa tercihini gtx 970 ve diğer nvdia kartlardan kullanman daha yararlı olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aogz

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Hic bir kart 3 4 sene ultra oynatmaz.Kart ureticileri buna izin vermez cunku yoksa kime kart saticak herkes aldigi karti 3 5 sene kullanirsa.Ortalama 2yil ultra goturur sonra ya oyunlar daha fazla vram ister ya yeni direct x cikar kartin desteklemez vb vb..

''Ultra olmasa da'' ifadesini kullanmıstım orada ama sanırım r9 295x2'li veya Gtx Titan Z'li bir sistem toplarsam 3 sene sonra da ultra oynatır.Tesekkürler yorumun için.

290 alin 780 alin iki sene sonra 970 alin..alicaginiz 295x2 veya titan z nin yari parasina uc dort sene ultrada oynayin.tepe model urunler asla fp değildir.fiyatlarıni haketmezler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.